Börjar närma sig!

Mässan börjar närma sig med stormsteg, om 3 dagar är det Julafton och sen visp så är det 23 feb :)

Hela den 22 feb får vi utställare tillgång till mässhallen för att bygga våran monter, jag får väggar och el indragen innan och that´s it! På tal om el så måste jag beställa elen till montern snart. Allt annat får man skruva och fixa själv. Jag är nöjd med hur jag valt att bygga upp min monter och hoppas verkligen det blir snyggt "live".

 Designen på min banderoll är färdig, gjorde de sista ändringarna i förra veckan. Nu ska jag bara åka till firman som ska göra den åt mig! Hoppas jag blir nöjd med resultatet.

Mina visitkort kom för någon vecka sedan men jag var inte nöjd över hur trycket såg ut så företaget lovade att göra om alla till mig gratis :) Bra service där! Så jag får nog dem efter nyår hoppas jag!

Det är mycket fix och trix nu. Fler produkter ska hinna komma hem också, förhoppningsvis ett gäng nya produkter som ingen av Er sett innan :)


Kommentarer
Postat av: Anni Oveson

sv: Ja jag är jättenöjd! Min syster ska få både pannbandet och nosgrimman i julklapp, det stod högst på hennes önskelista :DOch scharbaket jag köpte innan är jag lika nöjd med. Min häst är en av "agria-hästarna", så när agias högsta chef var här nere på besök så red jag med ditt schabrak, och det roliga är att det första han sa var " Vad är det för märke på schabraket?" haha! :)

2011-12-21 @ 17:00:28
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: Linn Ingvarsson

Det ska bli riktigt kul att få se alla dina saker live på mässan! (:

2011-12-21 @ 23:19:04
URL: http://dressyrmupparna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback