Ridabstinens!

Idag har K vilat, jag var bara i stallet imorse och fixade iordning allt till henne. Jag brukar alltid åka upp på eftermiddagen och ta in henne men idag gjorde en stallkompis det åt mig. Känns konstigt att inte träffa henne på så länge. Jag har riktig ridabstinens idag, skulle gärna åkt upp och gjort ett pass i ridhuset men någon gång i veckan måste det finnas tid för vila. Ska bli riktigt kul att rida imorgon, har en överladdad häst så får se om jag rider ut eller rider i ridhuset. Ute är hon verkligen pigg och det är svårt att galoppera utan att hon hoppar och far omkring. I ridhuset är hon också superpigg men inte fullt så taggad som utomhus. Det blir mer träning om man rider inne, ute blir det mer att bara rasta av sig lite.

Är Era hästar också såhär pigga??Kommentarer
Postat av: Linn Ingvarsson

Hej, har du hunnit fråga tillverkarna om de rundsydda pannbande går att göra utan lack? Tänkte om det kommer gå att köpa såna på GSH (:

2011-12-28 @ 21:37:39
URL: http://dressyrmupparna.se
Postat av: Linn Ingvarsson

Toppen!^^

2011-12-28 @ 22:02:39
URL: http://dressyrmupparna.se
Postat av: Camilla- Låt hundarna slippa stress, tramp och trängsel på mässorna, skriv under!

Hej tjejen/ tjejer!Vill ni hjälpa mig sprida min kampanj mot att släpa med sig hundar in på mässor? Jag tycker det är helt fel att folk släpar med sig sina hundar in på mässorna där det är trångt och stressigt och hunden riskerar att bli trampad och omkringskuffad och där det ofta finns hundrädda personer som inte vill utsättas för hundar på det sättet.Så tycker ni som jag. Sprid gärna mitt inlägg vidare på era bloggar och Facebooksidor och hjälp mig samla namn som ska skickas till arrangörerna. Jag har redan fått ett 90% ja ifrån Eurohorse till skyltar som berättar att mässor inte är "lämplig miljö för hundar".Inlägget: http://camillahastskotare.blogg.se/2011/december/tavla-om-et-presentkort-vart-300kr-hos-my-one.htmlSkriv på: http://www.skrivunder.com/skona_hundarna_ifran_massornaJag tackar för er hjälp!

Camilla

2011-12-28 @ 22:14:09
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback