Vatten!

Imorse när jag släppte ut hästarna så rengjorde jag vattentunnan och hinkarna som står i hagen och fyllde på med nytt vatten. Jag tycker det är viktigt att hästarna alltid har fräscht vatten ute i hagen. Detta tycker jag gäller för alla djur men det är så ofta man rider/kör förbi hagar där djuren får dricka dåligt vatten. Blir så ledsen när man ser sånt!Vi har alltid två hinkar med vatten ståendes där de får sitt lunch hö bara för att de inte ska slarva med att dricka då de äter.

Såklart har vi en stor tunna med vatten i hagen också!


Kommentarer
Postat av: Jennie Josefsson

Superviktigt med vattnet! Finns som sagt folk som delar samma åsikt.. Tråkigt.Idag kom mitt pannband! Ska testa det imorgon och försöka fota lite men än sålänge är jag riktigt nöjd!

2011-05-19 @ 18:54:47
URL: http://stallhallekila.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Det där är jag också jätte noga med..jag ser vatten till hästarna som en del av deras övriga foderintag och håller koll på noga hur mycket dom dricker osv.

Brukar själv gå efter regel att jag själv ska kunna dricka av vattnet.både inne och ute året runt.Jag precis som du har många ggr sett hästar som får dricka ur hinkar och badkar osv som är jätte äckliga.=/mvh /Q

2011-05-19 @ 19:56:56
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

Tänkte faktiskt på det här om dagen när jag tittade in på din blogg just hur blank och fin din häst är.

Finns ju många hästar som fortfarande ser så där halvdassiga ut i pälsen ..Matta och tuffsiga.Men din är verkligen JÄTTE fin =)

mvh/Q

2011-05-19 @ 21:14:03
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se
Postat av: Lina - Team Hippoteket

Jag har bara hinkar nu och fyller på när de behövs på dagarna och byter ofta. Hade tunna innan, men den blir snabbt så ofräsch om man fyller upp helt, så brukar inte ta hela. Just nu dricker mina inte så mycket heller, då de verkar vara mycket vatten i gräset.

2011-05-20 @ 07:26:34
URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback