Träns <3


Har det bra här på mässan :-)

ä

Dagens fråga!

Vilma undrar vad skillnaden är mellan crystal och crystal ab och vad mer man kan blinga än hjälmen. Svar: Skillnaden på crystal o crystal ab är att crystsl ab är behandlat mef ett lager som skiftar färg i regnbågens färger. Den är silver som crystal i grunden men upplevs regnbågsfärgad. Vad mer man kan blinga än hjälmen är det bara fantasin som sätter gränser för. Här kommer några exempel: Kavajen Ridbyxorna Chapsen Stövlarna Stigbyglarna Tränset Schabraket Handskarna Plastrongen Förbyglen Öronhuvan Finns hur mycket som helst man kan b
linga :-)

Bygger monter för fullt!


On the road mot Stockholm!


Byggt ihop träns åt stallkamrat :-)


Lastbilen hämtad!


Lastbilen hämtad!


Förmiddagens att göra!

  • Mocka och göra maten hos hästen.
  • Käka frukost
  • Hämta lastbilen
  • Handla färdkost - frukt, dricka mm
  • Börja packa
 

Följ mig!

Om Ni vill få mycket uppdateringar under Stockholm International Horse Show så följ mig på Instagram! Självklart kommer jag blogga också men mest blir det nog snabba inlägg på Instagram. 
malinlundin86 heter jag där :)
 

Planerar

Inte bara planering inför mässan som ska fixas utan även med min häst såklart. Idag har jag skrivit ihop ett litet "2 do" schema till tjejen som ska ta hand om K. Jag ska förbereda allt kraftfoder i påsar så det är lätt att bara födela ut i hinkarna och fylla på vatten där det behövs. Jag ska även ta upp ett torkställ som kan användas till eventuella blöta täcken och ta med en ny avtagbar hals som jag ska sätta fast på ett täcke som får agera extratäcke om det blir riktigt regning. Jag har kollat vädret och det ska inte regna så mycket men man vet ju aldrig så det är bäst att vara förberedd. Måste även byta vatten i tunnan så det är fräscht och spåna boxen lite extra så inte det behövs medans jag är borta. Det är ganska mycket jobb bara att förbereda för att hästen ska ha det bra när jag är borta. Tur jag har världens bästa pojkvän som hjälper mig att släppa ut henne i helgen <3
 

Väntar!

Väntar på basterminalen ska dyka upp här. Den vi fick förra veckan va ju något fel på så de fick stressa med att skicka ut en ny. Hoppas verkligen denna är felfri! Tråkigt bara att inte få exakta tider, någon gång innan 16 ska den komma...

Tisdag!

Hej och hå vad dagarna går fort! Igår fick vi monterat ihop vitrinskåpet så det är färdigt för att åka in i lastbilen. Hoppas det blir snyggt i montern sen men det tror jag allt. Tycker det gör mycket för produkterna om man visar upp dem under sådant ljus, det tar fram deras fina glittriga sida :)
 
Idag måste jag fixa lapparna jag skulle laminterat igår, hann inte med det. Sen tror jag det mesta är under kontroll....ska bara fixa en visningsdisplay till vitrinskåpet som ska visa upp lite pannband men det är lätt gjort.
Ni ska få se bilder sen...

Angående statistik!

Det ska verkligen bli spännande och se om november och december slår rekordet besökare som var under oktober. Jag tror dock inte november kommer slå oktober då det bara är 4 dagar kvar på månaden och antal besökar är något mindre denna månad. Förhoppningvis kan december klara det :)

Det märks verkligen!

Varje gång jag länkar webshopen på Facebook-sidan märks det verkligen att folk klickar sig in och tar sig en titt :)
Jag kan ju kolla aktuell statistik hela tiden, både var det gäller hur många som är inne just nu, hur många som varit inne under dagen, under timmar per dag, under månader osv osv.
 
Riktigt rolig statistik vill jag lova :)
 
Här nedan ser Ni ett cirkeldiagram som visar besökare per månad.
Flest besökare hade:
Oktober 
Augusti
Juli
September
Juni

1216 likes!

Just nu är det 1216 personer som gillar Kyro Riding Gear på Facebook! Jättekul och hoppas på att Ni blir fler.
För att "gilla" Kyro Riding Gear klicka HÄR!

Måndag!

Nu är det inte långt kvar till vi åker till Stockholm! På onsdag hämtar vi den lilla lastbilen som vi hyrt och tidigt på torsdag morgon åker vi mot Stockholm. Under torsdag eftermiddag/kväll kommer vi bygga vår monter och på fredag morgon slår mässan upp sina portar! Det kommer bli så spännande att delta i Stockholm, vi får se om det slår Göteborgsmässan nu (vilket jag hoppas såklart). Vi fick babsmaskinen i förra veckan men tror Ni inte att den var sönder, så nu får vi en ny imorgon - i sista sekund känns det som! Typiskt min tur!
 
Idag ska jag skicka iväg paket och laminera lite skyltar samt börja organisera packningen.

Dagens fråga igen!

Malva Om:
Hej, jag undrar om du kommer ha med dig de tvådelade pannbanden med röd strass på mässan? Vill jättegärna ha ett :)
 
SVAR:
Tyvärr är de röda 2-delade pannbanden slutsålda. Jag kommer att beställa hem fler efter mässan i Stockholm, så håll koll i webshopen eller köp det under Göteborg Horse Show nästa år :D

KUL!

Superkul att så många valt att registrera sig som kund hos oss för att få rabattkupongen som man kan använda vid ett köp under Stockholm International Horse Show :D Tycker detta va en bra idé och ska nog köra på den inför mässan i Göteborg också. Då kan man själv välja vilken produkt man vill få mäss-pris på ;)
 
SES I STOCKHOKM :D

Dagens fråga!

Katarina Om:
När kommer rabattkupongen efter att man registrerat sig?
 
SVAR:
Rabattkupongen skickas med i nyhetsbrevet: Nyheter December. Om man registrerar sig nu i efterhand (nyhetsbrevet har redan skickats ut till alla kunder) så tar det ca 1 dag innan man får nyhetsbrevet i sin inkorg. Det går fortfarande bra att registrera sig HÄR om man vill få ta del av rabattkupongen som kan användas vid ett köp under Stockholm International Horse Show :)

Nya produkten - nya designen!

Skickade in det slutgiltiga måtten på den nya designen igår. Hoppas att vi kan komma till någon slags slutpunkt nu så de kan fixa den där formen som produkten ska gjutas i! Det är INGA conchos som ska göras utan en HELT annan produkt. Håll tummarna för mig!

Äntligen fredag!

Veckorna går fort och om exakt 1 vecka vid denna tiden har mässan i Stockholm slagit upp sina portar för längesen. Är så himla förväntansfull, det kommer verkligen bli spännande! Hoppas att jag blir nöjd med vårt mässdeltagande så att jag känner att det bokas om till 2013 också :)
 
Lite småfix som ska hinnas med innan vi åker på torsdag:
- Fixa krokar till de snygga tyglarna <3
- Fixa prislappar :)
 
Sen är allt klart för att åka :)
 
Funderar på hur jag ska exponera mina små rhinestones men tror det blir bäst att låta dem ligga i vitrinskåpet då de just är så små. Ska fixa en liten skylt där man kan ha översikt över färgerna :)
 
Har även redan fixat en ny visningsdisplay för pannbanden då jag har sååååååååå mycket pannband att visa upp för Er i montern. Tur man kan bygga ihop saker själv!

Dagens fråga!

Ida Dagson Om: NYHETSBREV!
IP: 81.224.225.87
Jag har inte fått mejlet:( 
Jag har registrerat mig på hemsidan men det kanske inte funkade? Kan du mejla mig nyhetsbrevet?:)
 
SVAR:
Jag har sökt på ditt namn och mail på webshopens admin-sida och du finns inte registrerad som kund. Det är därför du inte fått mailet. Testa att registrera dig igen, antagligen blev något fel sist. Glöm inte trycka på SPARA :) När du gjort detta kan jag skicka nyhetsbrevet till dig.
Registrera dig HÄR!

NYHETSBREV!

Nu skickade jag ut nyhetsbrevet med rabattkupongen till mässan i Stockholm :) Hoppas det blir uppskattat!

Nya produkten - nya designen!

Alltså så svårt det är att fundera ut dessa mått! Tror jag blir tokig! Allt måste stämma till 100% för att jag ska slippa betala för ytterligare en gjutform. Man vill ju sätta de rätta måtten direkt så man sedan bara kan beställa :)
 
Nu måste jag tänka lite på designen också och ska den ha stora eller små rhinestones?

Mail från Stockholm!

Litet utdrag från ett mail jag fick igår:

Här kommer en glad nyhet om mattor. Stockholm Globe Arenas har i samarbete med sina leverantörer beslutat att det även detta år ska ingå en matta i alla montrar. Den kommer att vara blå och läggas med automatik om ni inte avbokar per mail innan helgen.


Hur bra är inte detta? Då slipper vi tänka på matta :)

 

 


Om 1 vecka!

Om 1 vecka idag är vi påväg till Stockholm för att bygga monter. Vi åker tidigt på morgonen och är väl framme runt 13-tiden. Måste verkligen planera in mat ordentligt inför resan då vi slarvade med maten när vi byggde montern i Falsterbo och det var inte bra. Inte OK att slita så mycket på tom mage, så man blir alldeles darrig. När vi har byggt färdigt hoppas jag vi kan gå ut och äta på någon mysig restaurang, det är enda kvällen som det skulle kunna hinnas med då mässan stänger 22.00 både fredagen och lördagen. På söndagen packar vi ju ihop direkt efter mässan så då hinns det inte heller med.
 

Babsterminal!

Idag kom babsterminalen till mässan! Så kort kommer man kunna betala med såklart :)
 

Frågor och svar angående mässan!

Kommer Ni ha med rhinestones till mässan?
Ja, vi kommer ha med följande färger på rhinestones till mässan: Crystal, Crystal AB, Peacock, Siam, Light Pink, Smokey Topaz, Dark Amethyst, Sapphire, Amethyst AB, Peridot, Sapphire AB. Alla färger hittar Ni HÄR.
Vilka tider är mässan öppen och när kommer du stå i montern?
Mässan har öppet
Fredag 10.30-ca 22.00
Lördag 08.30-ca 22.00
Söndag 09.00-ca 20.30
 
Jag kommer försöka stå i montern nästan hela tiden, dock måste jag ta små pauser ibland, tex. när det är lite lugnt ute i mässhallen. Såklart måste jag även gå iväg och käka lunch och kvällsmat. Annars kan Ni träffa mig där nästan hela tiden under mässans öppettider. 
 
Hur hittar jag till din monter?
Jag har ritat ett blått streck på kartan nedan från ingången, följer man denna kommer man fram till vår monter.
Kommer Ni ha mässpriser?
Ja, vissa produkter kommer ha mässpriser men det flesta kommer ha sitt ordinarie pris. Dock får alla som prenumererar på vårt nyhetsbrev en rabattkupong som kan användas på ALLA våra produkter. Vill du också få nyhetsbrevet som skickas ut imorgon torsdag? Klicka dig in HÄR och fyll i dina personuppgifter och klicka på spara. 
Kommer man kunna köpa tränspaketen på mässan?
Självklart kommer vi ha med träns- och kandarpaketen till mässan! Jag hjälper gärna till och sätter ihop en snygg kombination till dig. 
Kommer du även till Göteborg International Horse Show nästa gång?
Japp, montern är redan bokad sen förra gången. Kommer ha samma placering på montern som förra året men lite lite större :) 
Vad ingår i monterhyran i Stockholm?
I monterhyran ingår 3x3 meter yta inkl. vita väggar, el får vi köpa till extra.
Resten fixar vi själva så som belysning, interiör, matta osv.
 
FINNS DET NÅGRA FLER FRÅGOR SÅ ÄR DET BARA ATT HOJTA TILL HÄR I BLOGGEN ELLER VIA MAIL: info@kyroridinggear.com
 
 

Imorgon!

Imorgon skickas nyhetsbrevet ut med den lilla rabattkupongen till mässan! Om du också vill ha en rabattkupong så fyll i dina personuppgifter och tryck på spara i vår webshop. HÄR är en länk :)
 
OBS! Rabattkupongen gäller endast på mässan mellan 30 november - 2 december!
Kupongen gäller för ALLA våra produkter, bra va?

Ledtråd...

Ledtråd till vad som kommer i nyhetsbrevet!

Tips!

En produkt som kan hjälpa dig hålla håll på att nosgrimman inte sitter för hårt, dock tycker jag man kommer långt med sunt förnuft...
 
 
Funkar inte klippet kolla här:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=H7DkQ_v48pM

Nyhetsbrev december!

I nyhetsbrevet för december kommer det dyka upp ett litet erbjudande som man kan klippa ut ta med sig till mässan under Stockholm International Horse Show :) 
 
Är Ni inte kundmedlemmar så kan Ni allt bli det genom att fylla i Era kunduppgifter HÄR!
Man behöver inte handla på webshopen för att bli kund hos oss <3
 
Skynda att fylla i för jag skickar snart ut erbjudandet!

Extra fint till donuten!

Ni har inte tänkt på att mina armband går att använda snyggt tillsammans med donuten i håret? Armbanden är flexi och kan lätt träs över donuten och blir en snygg accessoar i frisyren, extra bling är ju aldrig fel :)
 
Jag har dem i två storlekar - 3 rader och 5 rader. Priset är 80 kr resp. 120 kr.
Mina armband är mycket större i omkretsen än andra liknande armband. Jag valt att göra dem större så man ska kunna ha dem över ridhansken när man tävlar och då passar de ku bättre kring en donut också!
Här hittar Ni armbanden!

Två fina tavla!

Vår fina tavla åker med till mässan såklart! På den kommer jag som vanligt hänga upp en rad olika pannband :)
Tycker den är riktigt snygg och man får bra överblick över våra pannband. I Stockholm kommer jag hänga upp pannband för kandar och breda nackstycken på tavlan . 
 

Visningsdisplay till armband!

 
Under Falsterbo Horse Show gick ena visningsdislayen sönder då den blåste ner en dag då det var typ halv storm ute. Det vara bara själva fotplattan som lossnade så ska försöka skruva dit den igen. Vill gärna ha med mig två displayer till Stockholm. Ska även ha med mig två displayer i svart sammet där jag kan visa upp plastrongerna. Tänkte ha ena displayen i vårt fina vitrinskåp och den andra på vårt disk där vi ska sköta all betalning. Vi tar kort också ;)
 

Hello readers!

Idag har det varit en solig dag här i Varberg :) Ingen kyla hittills heller, legat runt 7-8 grader väldigt länge nu. 
Fick som sagt klurat färdigt på monterdesigen idag, har gjort om den ett x-antal gånger men nu gjorde jag the final one. Jag tror det kommer bli riktigt bra men måste fixa krokar så jag kan exponera tyglarna med Swarovski på bästa sätt :D Hoppas de kommer sälja slut under mässan, det är minst sagt ett bra pris --->299 kr<---
Ni hittar dem HÄR i webbshopen.
 
 

Monterdesign!

Nu är monterns uppbyggnad färdig. Gjorde en liten skiss skalenligt och det bler riktigt bra tycker jag. Min monter är bara 3x3 meter så jag har inte så stor yta att spela på. 
 
Såhär såg det ut i början av mitt skapande, någon timme senare var det helt färdigt :)
Resultatet får Ni se på plats under mässan eller på bilder här i bloggen!

Utställare!

Har Ni sett att man kan se vilka alla utställare är på Stockholm International Horse Shows hemsida?
Klicka på länken HÄR för att se alla :)

Stockholm!

Okej, har några småfix inför mässan kvar att göra...
Ska gå igenom alla skyltar med priser osv så allt är uppdaterat samt planera det sista av monteruppbyggnaden. 
Hoppas Ni kommer och besöker mig:

Dagens fråga!

Michelle Om: Söndag!
Vad kommmer du ha med dig till mässan? :) Och hur kommer priserna vara? :)
 
SVAR:
Jag kommer att ha med mig ALLT som finns på webshopen - www.kyroridinggear.com
som inte är slutsålt men även plastronger som inte ligger uppe på webshopen ännu. De är jättefina och kostar i grunden 249 kr, med strass 299 kr, med brosch 299 kr, med både strass och brosch 349 kr.
 
Priserna kommer vara detsamma som på webshopen men på några produkter kommer jag ha mäss-priser på, dock inte pannband eller nosgrimmor tyvärr. Det är väldigt dyrt att vara med på mässan (kostar mig över 20 000 kr) så jag kan lixsom inte skänka bort mina produkter, vilket jag hoppas Ni förstår. 
 
 

Söndag!

11 dagar kvar tills vi åker mot Stockholm och mässan! Ska bli riktigt riktigt kul :D
Hoppas vi ses!
 
 
 
 
 
 

Följ mig på Instagram vettja :)

malinlundin86 heter jag där <3

Bit påväg!

Kommit en liten bit påväg med den nya produkten idag :) 
Så kul att göra något helt nytt från grunden!
Nu skja här väljas färger också :D

LLLLLördag!

Välkomen helg! Idag har jag planer på att hinna fixa lite med den nya produktens design men först måste jag ta tag i att städa här hemma. I eftermiddag väntar 1 timmes promenad med hästen, tycker man lika gärna kan leda hästen om man ändå bara ska skirtta ut. Då får man ju mer motion själv också :)
 
Hörs senare!

Exakta mått!

Får se om jag hinner jobba lite i PS i helgen med designen på nya produkten. Måste ju ha visuella bilder med beskrivande text samt mått. Tänkte sätta mig med designen så kommer måtten allt eftersom. Jag vet exakt hur jag vill att det ska se ut men måste få in det i programmet bara :)
Strass kommer såklart finnas på ;)

Införselmoms!

Idag ska jag betala en faktura på införselmoms på hot-fix rhinestones som dök upp i förrgår. Fick en faktura från DHL. det är mycket smidigare än att betala i förskott tycker jag. Som Ni säkert sett är lagret på rhinestones på webshopen fyllt i nästa alla färger. Denna leverans innnehöll:
Crystal AB
Crystal
Smokey Topaz
Siam
Sapphire
Dark Amethyst
Light Pink
Sapphire AB
Amethyst AB
Peacock

Alla färgerna åker med till mässan i Stockholm om man vill köpa dem där :)
Priset är endast 30 kr för 100 st
 

FREDAG!

Idag har jag redan varit iväg på en del ärenden. Köpt saker till företaget så som påsar, lim, säkerhetsnålar, snöre och galler. Nu är allt färdigt för mässan. Ska bara sätta ihop vitrinskåpet också, sen är vi klara för att åka:)

3-delat <3


Plastrong + strass = sant!

Vissa plastronger är med strass och vissa är utan. Tycker dock de med strass är väldigt fina :D
Finns vita mönstrade med silver strass och cremefärgade med brun/guldig strass. Ni får se dem närmare i Stockholm på mässan. Med strass eller brosch kostar 299 kr, utan 249 kr. Vil man ha både strass och brosch kostar det 349 kr.

What color?

Vilken färg gillar Ni bäst?
1. Crystal AB
2. Crystal
3. Sapphire
 
 
4. Light Pink
 
5. Peridot
 
Alla färgerna hittar NI HÄR :)
 

Kan bli verklighet!

Letade ju upp rätt kontaktuppgifter till de som hjälpte mig tillverka mina conchos (Ni hittar dem HÄR) och dem sa såhär angående min nya produkt:
 
If you have your own design, you can send us designs, including detail shape, size, thickness etc, if any stones on it, kindly let us know the stone size too. If do a new design, We need to open new steel mold, the mold fee is US$... per mold, when meet 1500pcs per mold we return you mold fee. For MOQ generally we do .... per style per shape per size, but can do 3 colors. Pls confirm if this is okay
 
Detta lät ju verkligen lovande, kanske blir den nya produkten verklighet...
Nu måste jag bara sätta mig ner och skissa lite på hur den ska se ut samt alla mått.
To be continued :D

Hittat dem :)

åh efter rotat runt bland gamla pärmar med bokföring så hittade jag fakturan med all kontaktinfo från företaget som hjälper mig med att tillverka conchos! Tur jag har bloggen alltså, sökte bland gamla inlägg och fick ett hum om när jag borde betalat denna faktura. Har annars ganska mkt papper att gå igenom...så det hade tagit betydligt längre tid om inte jag hittat inlägget där jag skrev att produktionen av conchos va igång :D

Åh lite jobb!

Jaha, så lätt är det inte alla gånger. Nu har jag såklart inte sparat alla mail från min levernatör av Conchos så nu får jag gå tillbaka i min bokföring och leta upp kontaktuppgifterna till dem. Jag ska nämligen ta kontakt angående den nya produkten jag vill ta fram i metall - som detta förtag säkert kan hjälpa mig med då de är så duktiga <3
 
Bling + metall såklart för Ni känner väl mig rätt vid detta lag?
 
Jag hoppas det går att genomföra detta projekt och få fram denna produkt. Då kommer jag verkligen vara unik på marknaden! :)
favorit i repris (obs! Snart är denna concho slutsåld, så vill du ha just denna - PASSA PÅ NU).

Webbshop!

Jag tycker det finns en del saker som är grundläggande för en bra webbshop och något som är bland det viktigaste är att det finns tillräckligt med information så kunden känner sig säker i sitt köp. Det värsta jag vet är när inte all denna informationen finns eller man får leta som en tok för att hitta den. 
 
Villkor - priser, betalning, frakt, lagring av personuppgifter, levernas, reklammation osv.
Om företaget - kunna läsa lite om vem som ligger bakom företaget samt historia.
Kontakt - kontaktuppgifter till företaget inkl. telefonnummer. 
 
Jag försöker hela tiden jobba med min egna webbshop och förbättra den på alla sätt jag kan. I framtiden kommer jag försöka kunna erbjuda kortbetalning och betalning via Klarna men allt tar sin lilla tid. 

Nyheter!

Nu har jag bestämt mig att inte i förväg visa mina nyheter utan ni får se dem då det går att köpa/boka dem. Jag vill gärna visa Er men samtidigt visar jag ju upp det för mina konkurrenter som gärna apar efter. Så nu blir det inte förrän allt är 100% klart! Jag har faktiskt ett pannband och en nosgrimma färdiga samples hemma som är supersnygga men som sagt kan jag inte visa Er dem ännu. Jag har också en annan riktigt bra idé på G men den iden får jag nog ta med min leverantör/tillverkare av mina conchos då den är av stål. Mer än så vill jag inte säga för jag har inte sett denna produkt på marknaden innan. Jag ska ta kontakt med dem i dagarna så får vi se om de kan hjälpa mig eller inte. 
Visst är de snygga? Dessa conchos är specialbeställda efter mina önskemål både var det gäller utseende, mått och färg :)
Ni hittar dem HÄR på webshopen.

FÖLJ MIG!

FÖLJ MIG VIA BLOGLOVIN!
<---KLICKA HÄR!

GLÖM INTE!

GLÖM INT SKICKA IN SNYGGA KUNDBILDER TILL MIG! DÅ BLIR JAG JÄTTEGLAD!

Kundbilder!

Fina rhinestones har denna kund köpt av mig för att sedan pimpa upp sina stövlar. Snyggt!
Finns att köpa HÄR

Tssss!

Idag får K nya skor + snösulor! Bra att vara förberedd på snö! Sitter och funderar på om jag ska ta tag i det där med ny design på bloggen. Vet hur jag vill att headern ska se ut men får väl vänta lite till, tills snön kommer ;)

Skicka paket!

Jag brukar för det mesta skicka paket på tisdagar och torsdagar men har det senaste fått göra undantag och skickat de flesta dagar i veckan. Vill gärna att man ska få sin beställning så fort som möjligt för jag vet att det uppskattas. Idag åker ett gäng paket iväg, bland annat rhinestones, hundjackor, Swarovskipannband för kandar, 2-delat pannband och ett stort gäng ridbyxor (ridbyxorna har jag sålt ut på Tradera, de sista jag hade kvar). 

Måndag och nya tag!

Ursäkta den rent ut sagt kassa uppdateringen i helgen men jag har haft andra saker att prioritera.
 
Jag kan nu meddela att vi kommer ha med ett stort gäng snygga plastronger till mässan i Stockholm. Dom är jättefina och jag ska föröka hinna fota alla och visa Er här i bloggen. Priset för en plastrong är 249 kr, vill man ha en fin brosch till så är priset 299 kr. 
 
En Instagrambild:
 
Snygga va? :)

Söndag! Hinner inte blogga, hörs imon!


Wiiii!

Inte långt kvar nu mina vänner! Jag åker om exakt 19 dagar o bygger montern!

LÖRDAG!

Idag har min fårskinnspadd dykt upp med Posten, ska åka och hämta ut den nu :)

Moxa!

Idag behandlades K med moxarulle igen. Gick bra denna gången också, ska försöka mig på akupressur också.
Imorgon blir det bok-sök :)

Kundbilder!

Fick en fin kundbild på 2-delat pannband, korta sidostycken med swarovski, tyglar med swarovski.
Alla produkterna hittar Ni i webshopen
www.kyroridinggear.com

Dagens fråga!

Stili Om: Efterlyser kundbilder!

Som jag försod det så kommer du till Globen Horseshow, stämmer det? Finns det i så fall möjlighet att "förbeställa" så att du kan ta med dig det jag önskar så att jag får titta på det på plats?
 
SVAR:
Ja, vi kommer vara med i Stockholm. Tyvärr kan vi inte ta emot förbeställningar eller boka upp produkter som ska med på mässan.

Snyggt matchat med rött!

Fick en kundbild på det röda rundsydda lackpannbandet och hur snyggt matchat var inte detta? Riktigt kul att få sådana bilder. Skicka gärna du också: info@kyroridinggear.com

Akupressur

Funderar på att fördjupa mig i området akupressur då K inte accepterar akupunktur med nålar. Akupressur har samma princip som akupunktur men man stimulerar punkterna med fingertopparna istället. När man gjort detta ett tag så kan hästen få det lättare att acceptera akupunktur. Tänkte fördjupa mig i området och testa detta plus moxibustation (den glödande "ciggaren" med örter som jag redan börjat använda mig av). 
 
Nu måste jag alltså hitta en bra bok, om någon av Er vet någon så hojta gärna till :)
Samt även om Ni vet var jag kan hitta ett meridiansystem med text och bild.
 
Det jag i första hand är ute efter är att lösa upp muskelspänningar kring bogen, där har vi stora problem som inte riktigt verkar släppa med massage och stretching.
 
Alla tips mottagest tacksamt!

Dagens fråga!

melinda eriksson Om: Hundjackor!
Kan du inte visa på en bild hur man mäter? Vill så gärna ha en men är superosäker på storlek och förstår inte...

 

Svar:

Självklart kan jag det, se på bilden nedan för rätt sätt att mäta :)

 


Efterlyser kundbilder!

Efterlyser kundbilder på Swarovskipannbanden, mockanosgrimmorna, sverigepannbanden, rundsydda lackpannband och de nya tränstillbehören :)
 
Har du bilder på detta så skicka mer än gärna till:
info@kyroridinggear.com
 
Tusen tack!

Skickar beställningar!

Sitter och packar och bokar frakt för lite beställningar nu på förmiddagen. Tänkte försöka hinna skicka dem nu innan lunch :) Alltid lika roligt att skicka iväg produkter till sina nya ägare. 

Prisvärda!

299 kr tycker jag är väldigt prisvärt för ett par fina tyglar i läder. Frakten går på 39 kr så totalt 338 kr för dessa godingar! Jag kommer ta med tyglarna till Stockholm så vill man köpa dem där går det också bra såklart :D
Ni hittar dem HÄR!

Lackade boots!

Det finns ju en del lackade boots på marknaden nu vilket jag tycker är riktigt kul :) Då kan man ju matcha sin nosgrimma med dem och hur snyggt är inte det? Själv funderar jag på att införskaffa mig några men jag kan inte använda vilka boots som helst pga att K lätt får skav av för hårda kanter på bootsen.
 
Jag har faktiskt sedan länge tillbaka hemma ett par sample på boots som är riktigt snygga men dessa är inte i lack. Funderar på om jag ska ta tag i denna design igen...eller inte...svårt att bestämma mig. Nåväl isåfall får det bli i januari. 
  

23 dagar!

23 dagar kvar tills vi åker upp till Stockholm! Ska bli riktigt roligt! Redan nästa år kan Ni träffa oss på Göteborg Horse Show igen men blir tyvärr inte Falsterbo eller Hästmässan i Borås nästa år pga. vissa omständigheter...
 
Funderar på lite mässor utomlands nu, får se vad jag kan planera in :)
 
Här finns vi under Stockholm Horse Show i år:

Blev inga bilder på behandlingen idag, blir nästa vecka istället!


Moxarullar!

Idag ska jag själv behandla K med moxarullen. Jag fick ju en av min equiterapeut när hon var här sist. Ska bli spännande och se om jag får samma effekt som hon fick när hon rörde den runt akupunkturpunkterna. Lägger säkert upp nån bild på Instagram sen (malinlundin86).

Kundbilder!

Skicka gärna kundbilder till info@kyroridinggear.com

Hundjackor!

Har en del fina fodrade hundjackor. Finns i XS-XL men vissa färger finns bara i vissa storlekar.
Finns intresse så maila hundens omkrets på hals och bröst samt längd så tar jag fram rätt storlek.
Alla jackor kostar 150 kr + frakt 39 kr

Söndag!

Helgen går alltid så fort...
Imorgon är det dags att ta tag i förberedelser inför mässan samt kolla av ordrar osv.
Har inte hunnit kolla mailen i helgen så tänkte sätta mig med det nu :)
 

Hoppas de hinner....

Hoppas de hinner komma till mässan i Stockholm :)

Fredag!

Otroligt skönt med helg nu. Kommer lägga företaget åt sidan denna helgen och bara fokusera på att vara med nära och kära. Såklart kommer jag väl inte kunna slita mig från mailen ;) men snabba svar tycker jag är ganska viktigt! 
 

Behandling med moxa rullar!

fick ingen akupunktur idag pga. att hon inte gillar nålarna så testade moxibustion istället. Det fungerade verkligen och man såg hur hon reagerade positivt på behandlingen. 

Moxibustion, örtbränning är en behandlingsform inom traditionell kinesisk medicin och är i princip detsamma som akupunktur. Moxibustion innebär att man behandlar med en glödande rulle (ser ut som en cigarr) bestående av en vanligt förekommande växt som heter gråbo. Effekten på akupunkturpunkten har karaktären av både av värme och infrarött ljus.

Lustigt va?


Equiterapeut!

Nu kl. 15 kommer K:s equiterapeut och gör en check av hennes kropp. Mina förhoppningar är att hon ska tycka att K är mycket mycket bättre i sina muskler kring bogen. :D Håll tummarna nu! Uppdaterar säkert under tiden :)

paket paket paket

Idag skickas veckans sista paket iväg. Redan imorgon går dem att hämta ut hos närmsta Postenombud, snabba puckar och det gillar vi! :D

Dark!

Nu känner man verkligen att mörkret snart är här för att stanna ett tag. Glöm inte uppdatera bland Era reflexer, tänk på att alla reklexprodukter är färskvara.