Skickar paket!

Oftast skickar jag paket på tisdagar och torsdagar, då hinner man få dem innan helgen :)
Ibland blir det även måndagar, det beror på hur mycket som hänt under helgen. Idag är det alltså en skicka-brev-fri dag :) Vilket passar utmärkt då jag kan koncentrera mig på annat. Fredagar skickar jag sällan paket på då jag vet att de blir liggande på Posten över helgen vilket jag tycker är onödigt. 
 
Alltid när man beställer från oss så skickar jag paketet rekommenderat och man får en sms- eller mailavi när man kan hämta ut paketet. På så sätt vet jag att den som beställt fått sitt paket som den ska, inget kan slarvas bort i Posten. 
Ett pannband eller ett par tyglar kostar endast 39 kr i frakt :)

Förberedelser!

Idag sitter jag och förbereder lite inför mässan. Hittade ju inga krokar igår som var likadana som de jag köpte första gången så blir inga fler hängare :( Vill ju ha just dessa krokar... Nåväl.
Glöm inte besöka oss på mässan i Stockholm:
Detta är avklarat:
- Hyrt lastbil
- Bokat lägenhetshotell
- Bokat El till montern
- Monterdesignen är färdig
- Alla produkter finns på plats

Jakten på krokar!

Gick inte så bra :( Fanns inte likadana kvar! Vilken besvikelse...
Nu får jag börja tänka om...

Instagram!

Följ mig på Instagram: malinlundin86

Dålig uppdatering!

Förlåt, jag vet att det varit kass och tråkig uppdatering här ett tag nu. Finns lixom inte så mycket nytt att berätta just nu. Ska verkligen skärpa mig och uppdatera om lite mer intressanta saker. 

Fler krokar!

Idag ska jag på jakt efter fler krokar. För fler träns ska hänga uppe på mässan i Stockholm :)
 

Träns- & kandarpaketen!

Om man vill köpa helt träns eller kandar av mig så kan man välja mellan dessa för träns och dessa för kandar. 
I paketen igår nackstycke, sidostycken och käkrem. Köper man ett paket så får man det billigare än om man köper varje produkt separat + att käkremmen inte går att köpa separat alls utan finns bara i paketen. 
 
Behöver du hjälp så är det bara att höra av sig så hjälper jag dig med vad du ska klicka på vid din beställning.
Kontakta mig på: info@kyroridinggear.com 

Måndag!

Idag ösregnar det och blåser storm ute, riktigt omotiverande väder. Idag är det exakt 1 månad kvar tills vi tar vårt pick och pack och beger oss mot Stockholm! Hoppas verkligen mässan kommer bli toppen! Ser verkligen fram emot denna mässa och hoppas att jag även nästa år kommer att ha en monter där!
Nosgrimman hittar Ni HÄR!

Bygga träns!

Imon ska jag bygga ihop två träns som jag ska ta med mig till två i stallet. Vi får se om det passar bra på dreas hästar :) Ett brunt och ett svart blir det...båda i lack!

2 dagar frost!

Igår och idag fick man skrapa rutorna på bilen. Ser inte fram emot vintern, allt är så mycket enklare på sommaren.

Ledig!

Ledig dag från bloggen troligtvis. Får se om jag hinner uppdatera senare :)

Babsterminal!

Nu har jag pratat med min bankman och hoppas att han kan fixa så vi kan få hyra en babsterminal men en månadshyra. Då mässan är precis i månadsskiftet blir det ju igentligen två månader man har babsterminalen, nov-dec. Hoppas verkligen det går att lösa så vi bara måste betala för en månad då vi bara vill använda den under detta tillfället. Hoppas hoppas!
 
EDIT: Det gick bra :) Vilken tur!

VAD VILL NI ATT JAG HA MED I STOCKHOLM?

VAD VILL NI ATT JAG SKA HA MED PÅ MÄSSAN I STOCKHOLM?
NÅGOT SPECIELLT NI TÄNKT KÖPA AV MIG DÄR?
 
SKRIV GÄRNA EN KOMMENTAR SÅ JAG VET :)
K med nya tränset, allt är från Kyro Riding Gear :)

Nyhetsbrevet!

Nyhetsbrevet kommer ikväll kl. 18.00 :) Satt uppe sent igår och jobbade med både webshopen och nyhetsbrevet.

Träns- och kandarpaket!

Idag kan man köpa träns- och kandarpaketen i webshopen ---> KLICKA HÄR :)

K idag!

Alla produkter hittar Ni i min webshop - www.kyroridinggear.com

Brun!

Redigerar för fullt bruna träns och kandar! Ska visa Er här i bloggen senare om jag hinner. På webshopen ska det komma upp snart....

Nu drar jag!

Nu drar jag och lämnar av alla paketen. Ni som beställt kan förbereda Er på att hämta ut det imorgon!
 
Idag ska jag rida ut med mitt nya träns igen :) Är supernöjd! Idag blir det dock remontnosgrimman på istället för pullar :) Får bli med sadel också för har ingen lust att ramla av igen. Hon har nämligen "slängt" av mig två gånger på två veckor nu! Med slängt menar jag - blir rädd för något och kastar sig åt sidan rädd! Från noll till hundra, haha! Onödigt att riskera att bryta mig inför Stockholmsmässan! Vore inte skoj att stå där med bruten arm eller nyckelben...
 
Mitt tredelade pannband använder jag nästan alltid <3 Det är såå fint!

NYHETSBREV!

Snart så är nyhetsbrevet klart! Ska bara få upp träns- och kandarpaketen på webshopen innan de skickas iväg till alla fina kunder :)

Packar packet!

Igår kväll packade jag väldift mycket ordrar som ska skickas iväg idag. Har fått några till som ska iväg med Postförskott så får packa dem nu på morgonen. Sen ska jag fota bruna träns och kandar :)

Dagens fråga igen!

Victoria Om: Dagens fråga!
Men va dåligt! Då kommer iaf inte jag kunna köpa nått eftersom jag redan har mitt favvopannband och nosgrimma. Hade tänkt köpa nackstycke, sidostycken, tyglar och käkremmen :(
 
SVAR:
Jo det kommer du kunna göra! Du kan köpa ett tränspaket såklart, där ingår nackstycke, sidostycken och käkrem ENDAST! Nosgrimma o pannband kan man köpa till separat och tyglar också såklart. Vill man inte köpa nosgrimma och pannband är det självklart okej. Så så dåligt tycker jag det inte är ;)
 

Ursäkta!

Ursäkta för kass uppdatering idag! Har varit med en stallkamrat i Halmstad på kliniken där med hennes häst och sedan direkt stallet, kom hem runt 17.30 och satte mig direkt och jobbade.
 
Ikväll ska jag:
Fixa med webshopen så kandar- och tränspaketen snart kan komma upp
- Svara på mail
- Boka frakt för ordrar

Dagens fråga!

Victoria Om:
vart kan man köpa käkremmen?
 
SVAR:
Käkremmen ingår bara i träns- och kandarpaketen som man snart kommer kunna köpa i webshopen. Det går alltså inte att köpa remmen separat.
 

Jobbar!

Fördelen med eget företag är att man kan lägga upp jobbet lite som man vill. Oftast brukar jag välja att åka till stallet och rida lite tidigare, så kan jag jobba några timmar på kvällen istället. Nackdelen är att man aldrig blir ledig utan konstant tänker på företaget, ibland känns det lite stressigt. Just nu har jag fyllt på nyheter i webshopen, det enda som är kvar att lägga in är kompletta kandar och tränspaket.
 
Tyglarna finns HÄR!
 
Nackstycken finns HÄR!
 
Olika sidostycken HÄR!

NYHETSBREV!

Nyhetsbrev kommer snart dyka upp till Er som premumererar! :)
Vill du också få nyhetsbrev från oss?
All du behöver göra är att skaffa kund-login i webshopen (du behöver alltså inte köpa något för att få kund-login)
KLICKA HÄR
söt kundbild

Trist!

Ibland händer det att folk beställer saker på webshopen och klickar i förskottsbetalning men sedan betalar de aldrig in för sin beställning. Varför göra allt jobb med att detta och sedan inte betala? Jag påminner några gånger sedan åker produkten ut på webshopen igen och personen tas bort som kund hos oss.

Mässan och mat!

Mässan stänger runt 22-tiden både fredag och lördag, på söndag stänger den ca 20.30  detta gör att vi inte kommer hinna gå ut och äta på kvällen eller laga mat på lägenhetshotellet. Vi får helt enkelt äta inne på mässan.
 
Fruktost - hotellet
Mellanmål - mässan
Lunch - mässan
Mellanmål - mässan
Kvällsmat - mässan
 
Det blir hela två mål och två mellanmål inne på mässan, vi får se hur det ska lösas då jag känner att det inte är optimalt att springa iväg och handla mat hela tiden. Mellanmålen kan ju bestå utav frukt osv. så detta kan vi köpa med oss redan innan vi åker till Stockholm. Lunch och kvällsmat blir lite svårare att planera men jag kan tänka mig att lunchen kan bestå utav en sallad, så köper vi varm mat på mässan som kvällsmat. 

38 dagar!

Om 38 dagar vid denna tiden sitter jag i en Ford Transit påväg mot Stockholm! Runt 13-tiden är vi framme vid Globen/Söderstadion för att bygga monter. Vi har fram till 21.00 på oss att färdigställa montern, då ska allt vara på plats för öppningen dagen efter klockan 10.30. Vi har alltså runt 8 timmar på oss att få montern klar vilket jag tror vi kommer klara på bara 6 timmar så marginalen är ganska bra. Efter montern är färdig tar vi vårt pick och pack och beger oss till vårt lägenhetshotell. Vi kommer att få ta tunnelbanan varje morgon och kväll men det är ju så smidigt.
 
Längtar så men jag vet att tiden kommer gå fort och vi snart är där!
 

Supernöjd med tränset! Perfekt till K :-)


SÖNDAG!

Igår fick jag faktiskt gjort en del som jag planerat, även i fredags kväll fick jag redigerat lite bilder. Idag ska jag eventuellt rida med ett nytt träns, helt från mitt egna märke :) Ska bygga ihop det nu idag! KUL!
 
Visar säkert bilder här sen och på Instagram såklart (malinlundin86).

FRI FRAKT!

FRI FRAKT I HELGEN (20-21 OKT) PÅ VÅRA TÄVLINGSSET (SCHABRAK-ÖRONHUVA)

Gäller ej separata schabrak eller öronhuvor utan endast seten!
 
KLICKA HÄR!
 

Dagens fråga!

Lina:
Om du fick sätta ihop ett träns som skulle passa till unghäst ( tex treårs test ) hur skulle det se ut? =)

Svar från mig: Det beror lite på vad man har för önskemål på nosgrimma. Jag kan lätt bygga ihop ett träns för 3-års testet. Säg vilken nosgrimma hästen går bäst på så kan jag bygga ihop :) 

Svar från Lina: Vanlig nosgrimma är väl det som går bäst och ser snyggast ut =) Har inte hunnit prova några alternativ, då hästen precis börjat sin inridning =)
Då jag inte vet hur hästen i frågan ser ut så tipsar jag om lite olika träns som skulle göra sig snygga vid treårstestet.
Min favorit är bild nr 3 till detta sammanhang, nosgrimman kan lätt bytas ut till denna istället:
Totalt pris på träns nr 3 är 1297 kr (grunden 499 kr, pannband 449 kr, nosgrimma 349 kr).
 

Orange!

Nu finns även orange nosgrimma HÄR!

Ny nosgrimma!

Nu finns det en ny nosgrimma med svart lack i lager --> KLICKA HÄR!

Fredag och snart helg!

Ska bli skönt med helg nu faktiskt men kommer jobba på en del ändå. Vill gärna få upp bilderna på webshopen fort :) Ska även försöka fota lite träns samt kandar i brunt läder.
 
LÖRDAG:
- Redigering av bilder
- Fotografering av träns och kandar
- En sväng på stan (eventuellt)
- Fixa S-krokarna så de passar på väggarna i min monter/Stockholm
- Ridning
- Massage och stretching
 
SÖNDAG:
- Fortsättning redigering av bilder
- Ridning 
- Stretching

Snart!

Snart ska jag hinna göra ett inlägg om massage, eller rättare sagt hur jag masserar K. Förra gången jag masserade så kom vi ett steg längre, det är alltid kul att man märker resultat som gör att man kan komma djupare "in" i hästens muskler även med hjälp av handen. Att hon slappnar av och släpper in mig. Som sagt inlägg kommer men tiden gör att det dras ut på lite till.
 

Nyhet!

Jag har fått hem en nyhet på ett pannband som är för kandar/breda nackstycken! Dyker upp i webshopen om några dagar. Det är i brunt läder med strass i Crystal OCH brun lack. Jag har ju detta för "vanliga" träns sedan tidigare.

BrumBrum!

Letat efter en lastbil att köpa till rimligt pris men har tyvärr inte hittat någon. Vill inte stressa ett köp bara för att jag måste ha en till Stockholm så hyrde en till MYCKET bra pris och kan lasta in ca 6 m3. Blir perfekt!

Min monter i Stockholm!

Har klart för mig hur designen ska se ut i min monter. Nytt svart vitrinskåp från Ikea är ju köpt, den svarta låga skänken ska med (syns på bilden nedan från Hästmässan i Borås). Bordet skippar vi och har en annan lösning på förvaring av alla schabrak som ska med, de får lixom inte plats under det bordet...så ska bara snickra ihop lösningen också! Ska köpa en ny grej inför mässan för att visa tränsen, sedan ska jag fixa fler av de hängare Ni ser nedan där det hänger ett träns :) Jag har gjort två stycken men vill ha fyra till! Tavlan för pannbanden ska nog med...och såklart alla galler för upphänging av nosgrimmor och pannband!

FOTAR!

Fotar för fullt och hoppas kunna redigera bilderna senare idag eller imorgon för att få upp dem på webshopen! Snart mina vänner kan Ni shoppa hela träns hos mig :)

LEVERNAS!

Igår kom leveransen som jag väntat på så! Den innehöll en del produkter som sålt slut i lager samt en del samples på nyheter. Jag är speciellt förtjust i ett nytt pannband :) Ni ska få se längre fram!
 
Nu ska jag sätta mig och fylla på webshopen, nu på morgonen har jag mailat alla som förhandsbokat!
 
Hörs snart igen!

Enkla övningar!

Här kommer ett klipp på enkla stretchövningar Ni kan börja med. Jag stretchar alltid efter ridning och massage, det är väldigt viktigt att musklerna är rejält uppvärmda så man inte gör mer skada än nytta. Dessa övningar brukar jag göra men jag har även en rad olika fler övningar som jag gör men tänke jag skulle visa Er dessa enkla först.
 
Massage och stretching är förebyggande för skador och ger en friskare och rörligare häst. Tänk på som de även säger i klippet att inte tvinga hästen till att strectha utan känn efter och anpassa allt efter förmåga.
Lycka till! :)

För kandar & breda nackstycken!

En liten Instagrambild på snygga Gordon i ett pannband för kandar och breda nackstycken. Pannbandet han har hittar Ni HÄR och det blev väldigt snyggt vill jag lova!
Pannbandet har Swarovskikristaller i Smokey Topaz med guldinfästning, runt detta brunt lack och i grunden har pannbandet brunt läder. Även fast Gordons kandar inte har några övriga detaljer i lack så blir det faktiskt väldigt snyggt att tillsätta det genom pannbandet. Likaväl som man endast kan ha en lackad nosgrimma kan man ha endast lackat pannband. Just dessa pannband jag har med lack runt kristallerna ger en extra känsla av lyx, pannbandet glänser lite mer och ser väldigt välvårdat ut. Formen på pannbandet framhäver verkligen hästens huvud på bästa sätt. Ni hittar alla dessa pannbanden HÄR och HÄR och de finns både för kandar/breda nackstycken och för "vanliga" träns. Ska Ni köpa ett Swarovskipannband kan jag verkligen rekommendera dessa med lack runt! Helt klart en favorit hos mig!

Funderar!

Funderar på att köpa en liten lastbil som man kan lasta och köra iväg till mässor med då jag är så trött på att dra släpet. Dock verkar inte detta vara det lättaste att hitta till ett rimligt pris och det är synd att man inte kommer få dra momsen på den om lastbilen inte väger över 3500 kg, vilket den inte kommer att göra då jag vill kunna köra den på mitt B-körkort. Aja, vi får väl se...

Se på filmklippet nedan;


KUL!

Via webshopen kan jag se om någon länkat dit och det är alltid lika kul att läsa vad Ni skrivit om Kyro Riding Gear :)
Jag klickar mig alltid in då jag ser en länkning :)
 
Annat kul jag håller på med idag är att packa ordrar som ska skickas iväg samt en sponsring. Jag har också lagt till nya kunder så de får tillgång till nyhetsbrevet. Sedan har jag börjat fila lite på Nyhetsbrev november och vet nu exakt vad jag ska fylla det med för information!

Ska du till Stockholm Horse Show?

Ska du till Stockholm Horse Show den 30 nov - 2 dec?

Kom och besök min monter på plats C40 och shoppa julklappar eller varför inte något fint till dig själv :)
Jag kommer ha massa fiiina saker i min monter som alltid! Under Borås Hästmässa sa alla att min monter var den som var fylld med glitter och DET kommer den även vara i Stockholm såklart!
 

STOCKHOLM BABY!

Yes! Då är min leverans i Stockholm! Fick ett samtal tidigt imorse från fraktbolaget! Ska ringa dem nu efter lunch och höra om de skickar ut paketet direkt eller om jag måste betala in tull/moms innan. Hoppas jag kan få det på faktura, då går allt så mycket fortare :)


Snart så är alla fina saker här! Can´t wait!

Izettle!

Igår fick jag ett mail från Izettle där de sa att de gjort en utbetalning till vårt bankgiro, det är betalningar som skedde under Hästmässan i Borås. Nu väntar vi bara på att pengarna ska registreras på kontot och redan nu kan man se att de är på ingång! Toppen! Izettle funkade ganska OK under mässan, dock ville den inte ta Mastercard och då fick jag trycka in det manuellt istället. Visakorten ar inga problem men vissa var svåra att läsa men det vara bara att torka av chipet så funkade det igen :)
 
I Stockholm kommer vi att ha med en vanlig betalningsterminal då jag inte kan hålla på att krångla med Izettle där. Den är mer smidig på mindre tillställningar som Borås faktiskt var.

Brosch!

Eventuellt kommer denna brosch att finnas till försäljning hos oss under mässan i Stockholm. Den är ca 2x2,5 cm stor och passar perfekt på plastrongen :)
 
Vad tycker Ni? Fin va?
Väntar nu bara på att min leverantör ska tillverka denna snygging så jag kan beställa! De ska troligtvis vara klara om en vecka!

Stockholm International Horse Show 2012

På mässan Hittar Ni oss här:
Plats nr C40 är vår! Följ bara den blå linjen från ingången så kommer Ni lätt fram till oss!
Hoppas att Ni vill besöka oss och kolla på alla våra fina produkter! Montern kommer att vara uppbyggd på ett annat sätt än tidigare!
 
SÅ GLÖM INTE AV PLATS C40 :)

Stockholm!

Okej! Nu taggar vi om för mässan i Stockholm! Har en rad saker jag måste hinna med tills dess! Kul att plastrongerna var populära, kommer garanterat att finnas med i Stockholm också :)
 
Detta ska jag hinna med;
- eventuellt en liten order på mina nya prover som dyker upp snart :)
- se om det finns möjlighet att få hem fler broscher och örhängen
- kolla efter en liten lastbil
- planera montern in i minsta detalj för att alla produkter ska bli exponerade på bästa möjliga sätt

I Paris! Snart är alltså leveransen här :-)


Hemma!

Mässan klar och jag är hemma! Imon blir det att gå igenom vad som sålt slut :)
Tack alla fina kunder, nya som gamla! Extra kul att träffa på Er bloggföljare också! Alltid kul att få ett ansikte på sina läsare! :)

clinik med jan brink nu :-)


Vädret är inte på vår sida! Hoppas det håller upp i kväll då vi ska packa för att åka hem!


Montern från en annan vinkel :-)


Fullt ös här nu. Maria har haft clinic!


Vår annons i programbladet. Fin va?


Snickrade ihop favvo-tränset :-)


Klart! Vad tycker Ni?


Bygger för fullt!


Snart framme på mässan :-)


Rhinestones!

Vi kommer inte att ha med oss lösa rhinestones på mässan denna gång! Det blir aktuellt till Stockholm igen.

TÄVLING!

Kommer att ha en tävling på Hästmässan i Borås där man kan vinna ett fint pris! Funderar på att det ska bestå av ett presentkort, så kan man få det man vill ha ;) Ni som kommer imorgon får helt enkelt ser själva!

Packa packa packa!

Dagen består av att packa och planera. Vad ska vara i bilen? Vad ska vara på släpet?
Känns som om bilen kommer fyllas med saker, tur vi valt att inte ta med vitrinskåpet till denna mässa!
Imon kommer jag lägga upp bilder på Instagram (malinlundin86) men ska även försöka få upp det här på bloggen åt Er som inte följer mig!

Kedja!

Idag ska det införskaffas svart snygg kedja till montern. Jag har haft sådan kedja innan men fattar inte vart den tagit vägen, hittar den inte! Kedjorna ska användas för att hänga upp de svarta galler som jag bla. hänger nosgrimmorna på. Ni vet det jag hade i Falsterbo? Blir lite snyggare med kedja än svart snöre som jag har på bilden nedan.
Ser fram emot mässan imorgon, hoppas många av Er kikar förbi!

Hur mycket köper jag in?

Fick frågan om att de vore intressant att få veta hur mycket jag köper in av mina produkter. Jag kan säga att det är väldigt olika beroende på vilken leverantör jag använder mig av. Jag har ju en del men har två stycken som jag handlar väldigt mycket av. Tex. när jag köpte in de fina strassarmbanden köpte jag 240 st och då gjorde de dem efter mina önskemål. Jag kan säga att jag brukar köpa in mellan 50-250 av varje produkt. Mer än så har jag aldrig köpt in ännu utan köper i olika omgångar. Schabraken köper jag bara in en gång i det utförande som jag tagit fram just för det tillfället. Vid nästa beställning kommer jag att förnya designen igen! Så vill man ha just det jag har att erbjuda just nu så är det bäst att passa på att knipa sitt exemplar!

Blivande favoriter!

Tyglar och sidostycken med swarovski <3

Hejhopp!

Idag måste jag beta av lite mer på TO DO-listan, jag ska försöka hinna laminera alla skyltar osv. så iallafall allt sådant är klart. Imorgon börjar jag packa ner allt i lådor. Hoppas vi ses i Borås på Hästmässan!
 
www.hastmassan.se
Besök gärna deras hemsida och kolla in programmet.
Här hittar Ni oss:

Typiskt!

Nu har tyvärr paketet från min leverantör fastnat innan de ska ut från landet pga. bristfällig dokumentation. De har alltså säkert bara glömt fylla i något i papprena. Typisk för nu kommer det säkert dröja några extra dagar :(

Instagrambild!

Följ mig på Instagram malinlundin86

Plastrong!

Vi kommer att ha med oss plastronger på mässan, alla är i samma modell men det finns hela fem olika tyger att välja mellan.
 
- Vit
- Creme
- Vit med blommor
- Vit med glansiga blommor
- Vit med blommor och lite spetskänsla
 
Alla plastronger kostar 249 kr, vill man ha en snygg brosch så tillkommer en extra kostand. På mässan kommer vi ha mässpris på just den kombinationen :)

Mycket att göra!

Nu börjar stressen krypa sig närmare....Allt ska hinnas klart innan fredag!
 
Detta har jag kvar att göra:
- Kolla igenom de sista av schabraken som ska med på mässan.
- Packa ner produkter
- Laminera lappar
- Köpa svart kedja
- Bygga ihop ett visningsexemplar på träns
 
Känns skönt att Izettle är fixat och klart iallafall, ska bli spännande och se om det fungerar bra.
 

Igår!

Igår fick K ha öronhuvan på sig, det blåste mycket och jag skulle rida ut.
Fin blev hon men ser på bilden att jag inte rättat till huvan 100%, en av de vita volangerna har råkat vikas åt andra hållet. Förbi se det snälla :)
 

Förberedelser!

Håller för fullt på med förberedelser inför mässan som börjar på Fredag <3
Hästmässan i Borås, ses vi där?
Här hittar Ni oss:

Fedex!

När jag flyger hem produkter använder vi Fedex. Det har blivit så pga. att min leverantör utomlands tycker att detta sätt är bäst. Fedex ekonomitransport och det tar ca 10 dagar vilket är mer än okej. Det jobbigaste är när godset är i Sverige så kan de ibland glömma höra av sig om tull och moms betalningen. Jag måste alltså själv vara ganska så på hugget för att godset ska kunna komma hit så fort som möjligt. Känns iofs att jag alltid måste ligga på fraktbolag om diverse saker, de har väl för mycket att göra helt enkelt...
 

Ny kategori!

Ny kategori som heter Massage, där kommer jag samla alla inlägg om massage och stretching! Hoppas Ni kommer gilla det :)

Angående min massageapparat!

Fick frågan om var jag köpt min massageappartat och den köpte jag på tretti.se, dock finns den inte kvar att köpa där längre. Apparaten är från OBH Nordica och heter Deep muscle och jag vet att den går att köpa HÄR. Man får tre olika hårdheter på kulor som man kan byta mellan, jag har faktiskt de mjukaste på min då jag tycker dessa var mest behagliga. Den har även stegvis massageeffekt, jag började på lägsta när jag vande in henne på maskinen och idag kör jag på mellanläge då jag tycker det högsta blir för hetsigt. Denna maskin är väldigt kraftfull och går in på djupet i musklerna det hade man själv aldrig orkat göra för hand.
Jag kommer göra ett inlägg i veckan om hur jag masserar och stretchar, kommer nog dela upp inläggen då det blir ganska jobbigt med mycket text.

16:e

Fick tracking no o leveransen beräknas dyka upp 16:e. Hinner alltså precis missa mässan. Trist men så blir det ibland...

Massage x 2

Idag blir det massage dag 2. Jag kör alltid massage två dagar i rad sen två dagar utan osv. Stretching kör jag dock nästan varje dag, efter grundlig massage och efter motion. Vissa dagar blir det inget och då ingen strecthing heller för man kan inte stretcha en häst som inte är uppvärmd. Fick en fråga om jag inte kunde göra ett inlägg om massagen och visst kan jag göra det. Ska försöka göra detta i veckan, hoppas även Ni har några bra övningar som Ni vill dela med Er av då.
Bästa investeringen - en kraftfull massageapparat, jag hade aldrig orkat massera så mycket som jag gör för hand. Med denna maskin kommer jag verkligen in på djupet i musklerna. Riktigt bra är den!

Lördagsnöje!

Idag har jag fixat med de nya produkterna, Gått igenom schabrak och huvor som ska med till Borås och kollat så allt är okej med de produkter som ska med. Man får alltid räkna med att en del blir 2:a-sortering vid så stora volymer som jag köper. Kommer så smått sälja av schabrak och huvor med skönhetsfel på Tradera men det blir nog inte förrän nästa år.

Lördag!

Förhoppningsvis får jag tracking no. på läderprodukterna idag! Lite tråkigt att de inte hinner fram i tid till Borås men som sagt så kan man beställa och så skickar jag veckan efter då de anländer hos mig :)

Hur går det med K?

Fick frågan om hur det går med K sen olyckan. Svaret är att jag håller på att sätta igång och allt känns toppen *peppar peppar*. Jag har valt att sätta igång henne sakta, jag behöver inte stressa för huvudsaken är att jag har en frisk häst som håller sig så i många många år till. Hon känns verkligen toppen nu och hoppas det fortsätter så, jag rider ca 3-4 dagar i veckan nu lättare pass i naturen. Jag rider inte i paddock eller ridhust och kommer inte att göra det förrän i januari. 4 dagar i veckan får hon även massage och jag är noga med att stretcha henne efter varje ridpass och efter massagen.
 
De dagar jag inte rider får hon oftast massage på, hon går även ute i hagen länge på dagarna så hon behöver inte stå inne i sin box och glo. Jag tror på att låta hästarna få röra sig så mycket som möjligt, det är då de blir lyckliga. Sedan tror jag även att mycket kärlek och omsorg vid skada hjälper läkningsprocessen - en lycklig häst vill bli frisk!
 
Massagen gör verkligen underverk och jag kan verkligen ge Er alla detta som ett gott råd - Börja massera några gånger i veckan för Ni kommer märka skillnad. Visst det tar ett tag innan man märker resultat men man kommer ingenstans i livet utan att kämpa för det.
 
Detta blir sista inlägget innan helgen börjar. Hoppas Ni alla får en riktigt trevlig helg - det har jag tänkt ha! :)
Invigde det vita dressyrschabraket igår när jag red på K. Hon blev så fin i det, bästa hästen.
 

Armband...

 
Dessa vackra armband kommer säljas under mässan i Borså såklart :)
3 rader för 80 kr
5 rader för 120 kr
Jag lovar, de glittrar sjuuukt mycket!
 
HÄR finns de på webshopen

Dagens fråga!

Bea
                            
            Hej! Jag undrar vad rinestones består av, är det plast? Jag har tittat mycket på swarovski stenarna på andra webshops och de ser likadana ut fast mycket dyrare, vad är skillnaden? Mvh Bea :)
 
SVAR:
Mina rhinestones är gjorda av glas precis som Swarovskikristallerna är. Det är bara slipningen av glaset som är skillnaden, dock så är mina rhinestones vääääldigt liknande då de slipats nästan på samma sätt. De har väldigt fin lyster och är klara i färgerna, jag lovar - du ser inte skillnad :)
HÄR hittar Ni alla mina rhinestones.
 

Funkar?

Postat av: Hanna   

Hej! Jag ahr försökt klicka in mig på din hemsida men lyckas inte?!

SVAR:

Jag har testat nu och det funkar för mig. Testa igen och har du problem fortfarande så hör av dig! Är det någon mer som har problem att komma in på webshopen?

PS. Klicka dig gärna in via ikonen här ovan i menyn :)


Äntligen klar!

Nu är schabraken och huvorna på sina platser i lagret! Ska uppdatera webshopen nu så det går att köpa :)
Ni som har förhandsbokat kommer få mail under dagen. Allt har gått bra, tog ca 5 timmar! PUH! Nu är det på plats och det känns toppen! Här kommer lite Instagrambilder tagna under tiden;
På plats i Göteborg där jag hämtade mina produkter i hamnen :)
Allroundschabraken ska packa upp!
Lite vita fina dressyrschabrak! Fina och rena :) Va lite orolig att de skulle vara många smutsiga vid leveransen då det alltid är svårt med vitt!
Öronhuvorna är så fina :)

Väntar!

Väntar på samtal från Göteborg så jag kan åka och hämta schabraken och huvorna. Om Ni vill följa mig under dagen så följ mig på instagram (malinlundin86) men jag ska försöka uppdatera här också så gott jag kan.

BLOGGTÄVLING!

Kommer snart dyka upp en bloggtävling med FINT pris här i bloggen! Tycker det är dags att jag själv har en liten bloggtävling här för Er. Kul va?
 
Men vad vill Ni tävla om? ;)
 
Allt på webshopen är aktuellt...
www.kyroridinggear.com

Skriva om...

Postat av: Sussi Bengtsson   

Det är ju klart roligast att läsa om produktnyheter, tycker jag...  ;)   Men jag förstår mycket väl att det inte kommer nya grejer hela tiden.

Ja, jag förstår att det är roligast att läsa om produktnyheter. Det är såklart det jag mest tycker om att blogga om :) Det kommer faktiskt dyka upp ett par nyheter snart, nyheter som Ni inte har fått se...

Jag längtar så efter dessa nyheter men allt tar sin lilla tid tyvärr. Jag kan glädja Er med att schabraken är på G nu och när de dyker upp kommer en BILDBOMB! På allt från när jag hämtar dem i hamnen tills jag öppnat paketen! *Längtar*


NYHETSBREVET!

Ni som fick NYHETSBREVET till Er mail - VAD TYCKTE NI?
Själv är jag nöjd med resultatet och Ni andra kan kolla på det HÄR.
 
Jag vet att 72% av alla som prenumererar på nyhetsbrevet har öppnat och läst. Jag kan se exakt vilka av Er som öppnat mailet samt vilka länkar Ni klickat Er in på. Rätt så spännande information tycker jag! :)
Så detta är verkligen något jag kommer fortsätta att skicka ut till Er som är registrerade på webshopen som kunder. Ni kan klicka Er in HÄR och registrera Er för att få nyhetsbreven, man behöver alltså inte köpa något för att få kundlogin hos oss. Fyll bara i kunduppgifterna och klicka på spara :) Gör Ni detta kommer det skickas nyhetsbrev till Er mail. Jag kommer nu i början att skicka ca 1 nyhetsbrev i månaden oftast runt den 20-25:e.

Hur?

Hur ska jag få alla Er som klickar in här mer aktiva? När jag frågar Er frågor så är det bara en liten bråkdel som svarar och oftast är det samma personer som vill engagera sig. Jag är jättetacksam över alla Er som är här och vill lämna en åsikt och verkligen är aktiva i bloggen. Frågan är ju som sagt hur jag ska få Er övriga lite mer aktiva? Jag vet att det är lätt att bara gå in på en blogg och läsa och sedan bara lämna fast man kanske har en åsikt som man igentligen vill lämna. Får suga på detta lite...
 

Snart så...

Imorgon blir det nog en liten tripp till GBG för att hämta några kubik schabrak och öronhuvor! Hoppas nu allt går bra!

Här hittar Ni oss på Hästmässan i Borås!

Här är en karta över Hästmässan i Borås. Ni finner oss på plast 1:6 som Ni ser har en röd ring runt sig. Välkomna och titta in i vår monter!

Vad ska jag blogga om??

Åh snälla hjälp mig med lite tips om vad Ni vill jag ska blogga om?
Lämna gärna en kommentar :)

Gårdagens mys!

Visst är det härligt med lite mulmys? :)

Dagens fråga!

Postat av: Josefine   

Kommer du kunna visa något färgprov på det bruna? Vill gärna se om det är samma som min sadel :)

SVAR:

Ja, jag kommer att ha med nosgrimmor i brunt som man kan se den bruna nyansen på. Kommer även plocka med mig nackstycket i brunt :)


ERRORRRRR!

Å nu funkar inte det att logga in på mailen heller....vilken dålig dag!!!! Oflyt jag har!
 
Började iallafall måla lite på det sista som ska fixas inför mässan tidigare idag. Hoppas det blir bra iallafall!

Ännu mer försenat!

Jag får nu faktiskt lova att säga - Typiskt min tur (otur)!
 
Båten med schabraken och huvorna är också försenad! Vad händer? Den blev fördröjd i Rotterdam och anländer i Göteborg imorgon. Såklart fick jag ringa och höra mig för, som vanligt är det ingen som hör av sig till mig.
 
De skulle ringa mig imon och bekräfta när jag kan hämta godset, hoppas verkligen fort för jag har den del att stå i nu inför mässan...
 
Så fort jag fått hem produkterna kommer jag höra av mig till Er som bokat.
 
Jag kan säga Er att det här med leveranstid stämmer aldrig, blir alltid något som gör att det blir försenat, stress är vad det framkallar hos mig!

TYVÄRR!

Tyvärr hinner nog inte produkterna dyka upp innan mässan. Min leverantör hade lovat mig detta men nu har det dykt upp saker som gör att det blir försenat! Typiskt, hade gärna visat Er de fina tränsen på mässan...
 
Nåväl, man kommer iaf kunna beställa sina exemplar av oss så skickar vi dem så fort de bara går :)