Dagens fråga!

JennieJosefsson Om: Nya fraktpriser på webbshopen!
Hej! När va det du skulle få påfyllning på webben :) väntar spänt för jag vill klicka hem en ny nosgrimma och ett nytt pannband! En annan fråga, funderar du på rundsydda nosgrimmor :)?
 
SVAR:
I mars får jag påfyllning i webbshopen :) Det kommer en del helt nya pannband och två helt nya nosgrimmor då om allt går som det ska! Kul att du väntar med spänning, jag längtar så efter mina nya produkter och påfyllningen av mitt befintliga lager. Ja, jag har funderat på rundsydda nosgrimmor/träns men det dröjer tyvärr innan det blir verklighet måste först göra en design som jag gillar, sen ska prover göras och slutligen görs en order - detta tar lång tid så innan Göteborg Horse Show kommer jag inte få hem något rundsytt.
 
Del av det nya pannbandet:

Kommentarer
Postat av: Josefine

Spinner vidare: du som har en tillverkare till dina produkter a tar jag har sökt igenom många företag innan. Hittar inte någon nosgrimma som jag verkligen känner att jag måste ha. Vet du något ställe där man kan specialbeställa? Att hitta en rundsydd dropnosgrimma under 1000 spänn verkar vara helt omöjligt nämligen :'(

Svar: Jag kommer ha droppformade rundsydda nosgrimmor i mitt blivande sortiment. Har fått hem prover (utan rundsydda remmar) och modellen är bra i sig men jag var inte nöjd med valet av material. Den är ca 5 cm över nosryggen och smalnar av till 2,5 cm vid spännena. Ska ta tag i detta projekt efter Göteborg Horse Show, så orkar du vänta så, kommer garanterat kosta under 500-lappen :)
Malin

2013-01-17 @ 11:01:11
URL: http://www.dressyrnissen.se
Postat av: Josefine

Ja vänta har jag inget problem med, har sökt efter detta i säkert 1 år och lite till ;) men, den som väntar på något gott...

Svar: precis :)
Malin

2013-01-17 @ 12:25:43
URL: http://dressyrnissen.se
Postat av: Jennie Josefsson

Härligt! Lagom tills säsongen drar på :D!

2013-01-18 @ 11:41:16
URL: http://Stallhallekila.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback