TRÄNSTIPS!

Hej!
Jag skulle gärna vilja har tränstips till min skötponny O´brain. En c-ponny, har har storlek cob och ibland ponny på vissa saker. Han är ridskoleponny och därför måste jag ju inte köpa saker till honom men jag tycker det är kul när han kan få vara lite extra fin. Men det får gärna vara ganska neutralt i färgerna så att han inte sticker ut för mycket men om det ska vara färger så är det rött/marinblått :) Det är framför allt nosgrimma jag har tänkt att köpa men skulle gärna vilja ha tips på ett helt träns! Han rids på aachen och ska fortsätta med det. Det ska vara svart läder och det spelar inte så stor roll om det är dressyr eller hoppmodell, välj vad du tycker passar!
Tack på förhand!
Mvh Sara
SVAR:
Ett träns som skulle passa ponnyn syns här nedan nedan, pannbandet är lite "vågat" och likaså nosgrimman men det blir inte för mycket tycker jag. Ett fint träns till en fin ponny! Jag tycker man ska skippa knäppen på sidorna av tränset och låta hästens huvud komma fram mer. Är du bara ute efter en nosgrimma så är denna i storlek cob perfekt! Du hittar nosgrimman HÄR! Hela detta träns kostar totalt: 1237 kr, endast nosgrimman 349 kr. Att bara byta nosgrimma på det träns ponnyn redan har på sig skulle göra stor skillnad på helhetsintrycket och det skulle se ut som ett helt nytt träns.  
 
En av mina andra favoriter är detta träns med mockadetaljer på både pannbandet och nosgrimman i marinblått, din ponny skulle passa bra i detta men om du bara ska köpa nosgrimman så rekommenderar jag att du tar den lackade svarta reptilmönstarde nosgrimman istället då denna marinblå inte blir så snygg att kombinera med det pannband din ponny har på bilden. Hade du haft ett blått blingbling-pannband hade denna nosgrimma också fungerat perfekt :) Pris för hela tränset: 1257 kr, för bara nosgrimman: 369 kr. Nosgrimman hittar du HÄR!
Hoppas du blev nöjd med mitt svar :)
 
Vill du också få träns- eller kandartips av mig? Maila till info@kyroridinggear.com
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback