Snygging!

Evelinas fina häst med pannband från mig! Specalbeställde detta åt henne efter Falsterbo Horse show förra året då hon ville ha med breda öglor till sitt rundsydda träns. Hur snyggt är det inte med vit padding på nosgrimman matchat med lackat vitt pannband och lackad nosgrimma????? Även nackstycket är från mig Ni hittar det HÄR och rundsydda pannbanden HÄR (dock ej för breda nackstycken). 
 
 
 

Ska försöka!

Ska försöka få upp de nya pannbandet och nosgrimman på hemsidan nu idag. Det med tre rader Swarovski finns redan på hemsidan - Ni hittar det HÄR!
 
BTW kul att så många gillade mina nya produkter :D

Skicka!

Idag åker paket iväg till bland annat Ni som förhandsbokat den nya nosgrimman och pannbandet :)
 

Tre rader <3

Detta snygga pannband finns nu att köpa HÄR!
 
 
 

Tyglar!

Har fått hem tyglar som har Swarovskikristaller i Topaz (guld) och rundsydda tyglar med Swarovski i Crystal (silver). In och shoppa loss HÄR!
 
 
 
Såklart finns dem i både svart och brunt läder :)
 

Breda nackstycken och kandar!

Nu finns det fler färger på pannbanden för breda nackstycken och kandar. Klicka dig in HÄR!
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Jag har märkt...

Jag har märk att ju mer bilder jag lägger upp och ju mer aktiv jag är på Facebook-sidan desto fler upptäcker sidan och gillar den. Sedan jag lagt upp bilder på denna underbara nosgrimma som vi fått in så har det ökat med runt 30 likes :) Kul!
 

Prisuppgifter!

Vid intresse att köpa innan de dyker upp på hemsidan maila till: info@kyroridinggear.com
Finns i storlek cob och full och endast svart läder!
 
Swarovskipannband 3 rader 499 kr:
 
 
Pärlpannband 3 rader 399 kr:
 
Pärlnosgrimma 3 rader 499 kr:
 
 

Paket!

Idag ska paket packas för att sedan skickas iväg via Posten :-) Så om du beställt från den 25:e fram tills idag så bör du ha paketet imorgon eller på onsdag! Toppen va? :)
 
Bland annat så åker denna snygging till ny ägare!
 

Förhandsboka!

Jag har fått en del mail om förhandsbokning på de nya nosgrimman och pannbandet med strass och pärlor. Det går jättebra att förhandsboka dessa godingar, priset kommer jag dock inte kunna ge Er förrän senare idag :) om Ni vill förhandsboka maila till: info@kyroridinggear.com :)
 
 

Nya färger på hemsidan!

Svart lack och läder finns HÄR!
 
Brun lack och läder finns HÄR!
 
 
 
 
 
 
 

Kommer också i veckan!

Denna snygging kommer också upp på hemsidan i veckan :) Pris kommer samtidigt som för de andra produkterna Ni ser i inlägget nedan. Finns endast i svart läder och storlek cob och full!
 
 
 

KUL :)

Hela 1938 personer har sett denna fina bild som jag la upp på nosgrimman med strass och pärlor :)
 
I dagarna kommer pris på både nosgrimma och pannband
 

Nytt pannband + ny nosgrimma

Här ska Ni få se något riktigt snyggt! Dessa godingar dyker upp på hemsidan så fort jag bara kan få till det samt pris är fastställt! Har ingen lack på dessa utan bara läder runt kristallerna - finns endast i svart läder! Pris kommer som sagt snart men ville visa Er godingarna då jag är väldigt nöjd med dessa också :)
 
 
 
 

Dark Amethyst!

Visst är lila en fin färg? Speciellt när den är såhär mörk. Jag gillar lila jättemycket och Ni som har svart läder kan snart shoppa loss denna på hemsidan:
 
 
 
 
 

Besökstopp!

Igår hade jag en liten besökstopp på bloggen, kan de vara för jag visade alla de nya färgerna tro? :) Iallafall är det kul när fler besöker bloggen! Då blir man mer motiverad till att göra fler inlägg här! Ni nya - välkomna hit <3
 

Beställt!

Igår beställde en tjej dessa två produkter från hemsidan, jisses så fint de kommer bli! Man kan inte annat än att bli sjukt nöjd med denna kombon!
 
Love pearls <3

Fredag!

Alla nya produkter är räknade så de stämmer och nu är det "bara" 7 produkter kvar som ska redigeras bilder på. Jag kan säga att det enda jag ändrar på bilderna är formen runt om och kägger till © Kyro Riding Gear, de är alltså ingen mix med färger eller så. Bilderna är 100% naturliga eller vad man säger :)
Ska få upp allt på hemsidan med, blir så fort det bara går!

Flera färger!

Dark Amethyst 449 kr
 
Black Diamond 449 kr
 
Emerald 449 kr
 
Peridot 449 kr
 
Crystal AB 449 kr
 
Light Topaz 449 kr
 
Opal 449 kr
 
Rose 449 kr
 

Peridot!

Här kommer bilder på den andra Swarovksikristallen i grönt - Periot! Visst är den fin? 

Finns även i svart läder och lack - 449 kr!
 
 

Ikväll!

Ikväll kommer bilder på alla de Swarovskikristaller som jag har hemma i lager nu, dock har jag ej hunnit lägga upp dem på hemsidan ännu men är man intresserad så maila till: info@kyroridinggear.com <3
 

Emerald <3

Swarovskikristaller i färgen Emerald syns nedan, har även en ljusare nyans av grönt som kommer visas snart :) Denna färg finns såklart med svart läder och lack också! 449 kr är priset.
 
 

U-form

Visst är det snyggt med väldigt u-formade pannband? Raka pannband är för mig ett BIG NONO! För det första så är det obekvämt för hästen med raka pannband då de lätt trycker men det är även väldigt fult. Hästens ansikte blir mycket finare med u-format pannband, jag har aldrig sett någon häst som jag tycker passar bättre i raka pannband. Nu när jag fått hem så många nya fina färger (ska försöka få klart fler bilder så Ni kan se alla färger) så ska jag själv välja ut ett till min häst - svårt bara att välja färg :)
 
 
 

Lite fler som är klara!

Lite fler bilder som är klara på Swarovskipannbanden :) Finns även i svart läder såklart!
 
 
 
 
 

OPAL!

Ny fin färg på Swarovskikristallerna, denna har jag hunnit redigera - resten av färgerna kommer så fort jag hinner få dem klara. Färgen som syns på bilden heter Opal och är väldigt fin i verkligheten! Finns även med "vanliga" öglor och i brunt läder och lack! 499 kr för detta som syns på bilden med breda öglor och 449 kr för "vanliga" öglor. Vad tycks??? Färgen är väldigt ovanlig, tror inte Ni har sett den innan faktiskt...
 
 
 

Bilder!

Fick som sagt fotat många bilder igår på de nya pannbanden. Riktigt fina är dom :-) Ska se om jag hinner sätta mig o redigera lite ikväll när Junie sover :-)2 paket!

2 paket är här nu! Åh så fina pannbanden är <3 Jag är supernöjd med allt! De nya tyglarna är också mums! har fotat nästan allt nu ska jag "bara" redigera bilderna och lägga upp dem på hemsidan, det är ganska mkt jobb så får börja lite smått när det finns tid :)
 

Idag!

Idag så kanske paketet kan dyka upp <3 Shit vad jag får mycket att göra i dagarna då. Bilder som ska fotas och redigeras, bäbis som ska passas, sol som ska utnyttjas till fullo innan det blir dåligt väder igen. Stress men det får bli väl. Ska försöka få upp alla nyheter fort på hemsidan så Ni kan shoppa av dem :) Ska ringa Poståkeriet nu!
 

Fler bilder från Varbergshoppet 2013!

Min vän var på Varbergshoppet hela helgen och fick syn på fler som red med mitt schabrak och var snäll och fotade dessa också :) Här kommer några fina bilder, det är så roligt att schabraken används på tävling <3
 
 
 
 
 
 
 

Paketet!

Nu är paketet släppt från Arlanda och påväg mot Varberg! Förhoppningsvis kanske jag kan få det redan imorgon! Ska ringa Posten tidigt imorgon och höra om de mottagit paketet på Poståkeriet :) Ser såååååååå mycket fram emot detta paket och får såååååå mycket att göra när det kommer, känner lite stress men det går nog bra :) Börjar lite smått så fort de kommer! Det jag ser fram emot mest är de rosa pannbanden, öronhuvorna, bootsen och de rundsydda tyglarna :)
 

Min födelsedag!

Idag är det min födelsedag så tyvärr blir allt annat lidande då vi har haft kalas här hemma. Fick bästa presenterna och dagen har varit bra! Hörs imon igen :-)Varbergshoppet 2013!

Idag va jag under två timmar och kollade lite på Varbergshoppet. Tänkte spana om jag såg någon som red med mina produkter då min vän va där igår (fredag) och såg iallafall två som tävlade i schabraket. Tyvärr såg jag inga produkter idag förutom ett pannband :) Fotade inget men min vän fotade de som tävlade med schabraken igår så hon mailade mig bilderna. Här ser Ni två tjejer som hoppar i mitt marinblå allroundschabrak som är slutsålt. Jag kommer att få hem en ny liten kollektion men det dröjer något till :)
 
 
 
 
 
 

Frankrike!

Nu är mitt efterlängtade paket i Frankrike, närmare bestämt på ROISSY CHARLES DE GAULLE CEDEX FR och under transport därifrån <3 Så hoppas det hinner komma hit snabbare än den 25:e som det är beräknat till. Jag har som sagt tullkredit så det bör gå smidigt, ska dock ringa fraktbolaget imorgon för att dubbelkolla så allt stämmer med mottagare osv.
 
 
 
 
Snart är dessa godingar här <3

Åh!!!

Snart så kommer jag ta ett beslut angående våra nya schabrak! Hur många som ska beställas osv. Det ska bli riktigt roligt med dessa nya och jag hoppas det kommer bli uppskattade av Er också :) 
 
De ser inte ut som de förra utan jag har ändrat en del på färger passpoaler och kantband :) Annars sitter snygga logon på plats och såklart fylld med kristaller som glittrar <3
 
Så fort jag beställt hem schabraken ska Ni få se en smygtitt :)
 
Förra poulära achabraket med matchande öronhuva:
 
 

Facebook!

Ni glömmer väl inte att gilla Kyro Riding Gear på Facebook? <3 Klicka på ikonen här ovan i menyn (Facebook-ikonen) för att komma till rätt ställe direkt :) Över 2000 personer gillar oss på Facebook redan!
 

Nya schabraken!

Fick bilder på ett av de nya schabraken igår kväll och jag är supernöjd med det! Ser riktigt fint ut! Åh längtar så efter att få hem dem <3 <3 <3 Jag hoppas Ni gör detsamma! Allround och dressyr kommer och två färger. Snart ska Ni få se en liten smygtitt :)
 
 

snyggare IRL

Ok, bilden jag visade er på pannbandet...det är snyggare i verkligheten. Det glittrar otroligt vackert! ser fram emot att lägga upp pannbanden i shoppen. Har även en annan modell med pärlor och strass på väg också med matchande nosgrimma, ni ska snart få se.3 rader!

Detta snygga pannband kommer snart finnas i mitt sortiment! Tre rader Swarovski <3 Snyggt eller hur???Om någon minut!

Om någon minut finns bilder på det nya pannbandet som kommer på Instagram! Följ mig där, jag heter kyroridinggear :)
 

Flera rader!

Har ett supersnyggt Swarovskipannband på G hem med flera rader stenar! Superfint är det! Ni ska få se det på bild snart, dock kommer det bara i en färgställning och i svart läder nu till början. Om Ni följer på Instagram (kyroridinggear) så får Ni se bilderna först :) Kommer på bloggen sen..
 

25:e

Jag spårade paketet och den 25:e juli är det framme så helt fel i beräkningen hade jag inte :) Förhoppningsvis kommer det fram snabbare då jag har tullkredit hos Tullverket!  Åh jag längtar efter paketet så! 
 
Idag ska jag även fota en del träns som jag fått hem som prover. Jag har valt att inte ta in dessa i mitt sortiment och tänkte sälja av dem här på bloggen eller Tradera. Jag har både svart och brunt läder i storlek cob och full, alla är rundsydda också :) Ni ska få se bilder och få prisuppgifter här så fort jag bara kan få klart bilderna. 
 

spåra!

Fick numret så jag kan spåra paketet idag! Har inte spårat det än men tänkte göra det nu. Tror dock leverans är runt 23-24 juli då det skickas som ekonomipaket. Återkommer med datum imorgon :-)SYNAS!

Finns ju en ruta som heter SYNAS som alla ser på blogg.se. Jag funderar på att lägga med mig där, så fler hittar till bloggen :) Har ganska mycket intjänade poäng så det borde inte vara några som helst problem med det. Någon som testat SYNAS??????
 
 

Måndag!

Idag har jag fått bekräftat att en del produkter som är nya från ny fabrik ska skickas till mig imorgon. Det ska bli spännande och se vad Ni tycker om dem :) Det är bland annat en nosgrimma med flera rader strass och pärlor. Superfin är den :)
 
Dessa godingar finns i lager nu, Ni hittar dem HÄR!
 

Hur kommer de rosa Swarovskipannbanden se ut?

Jo de kommer se ut precis som pannbandet på bilden nedan. Svart eller brunt läder med lackad ovansida och u-form. Stenarna är givetvis rosa istället för de färger som syns nedan :D
 
 
 
 
 
 
 

Tradera!

Kolla in våra auktioner på Tradera! Finns några 2-sorteringsprodukter som bland annat öronhuvor och nosgrimmor! Passa på, du kan fynda till bra priser om det inte gör dig något att produkterna har nått litet pyttefel :)
 

Nya produkterna!

De nya produkterna dyker som i tidigare inlägg upp troligtvis runt den 23-24 juli! Ser verklige fram emot detta! Det kommer även en del helt nya produkter som Ni inte sett ännu, bland annat rundsydda lädertyglar med Swarovski <3 Supersnyggt!!
 
Så kommer även dessa godingar finnas i lager igen fast i svart:
 

Dagens fråga!

Teresa Om: Wohooo!
Ungefär när tror du att man kan beställa det nya rosa pannbandet? :)
 
SVAR:
Har nu fått ändrat datum då produkterna skickas, de skickas på måndag och då räknar jag med kanske 10 dagar innan de är här. Så runt den 23-24 juli bör de rosa Swarovskipannbanden vara här. Ska också försöka fota dem så fort som möjligt efter leverans och lägga upp dem på hemsidan. :)
 

Wohooo!

Har en hel drös med nyheter på G hem nu och jag längtar så. Rena rama Julafton när produkterna kommer! Bland annat kommer döläckra Swarovskipannband i rosa - limited edition på färgen. Är den inte bara mums? Sen kommer även underbara nosgrimmor och bootsen och öronhuvorna med strass och pärlor!
 
 
 
 

Missat!

Igår kväll läste jag igenom lite bloggar som jag brukar uppdatera mig på då och då och jag har verkligen missat mycket läsning nu när jag varit borta från denna värld ett litet tag. Nu måste jag försöka hålla igång som vanligt med allt men det blir lite mer pyssel när man har en liten bäbis att tänka på i första hand.
 

Uppdaterat!

Uppdaterat lagret av rhinestones idag. HÄR hittar Ni alla färger. Ska dock kolla igenom AB-färgerna igen, tror de finns fler av dem som jag ännu inte lagt in. Detta får bli till helgen. 
 
Tusen tack för alla grattis också :) Det blev en liten tjej, glömde skirva det i förra inlägget :D
 

Sorry!

 Sorry for dålig uppdatering. Fick den lilla bäbisen den 7/7 så har varit inne på BB tills igår och nu har jag landat lite hemma. Kommer snart igång som vanligt med bloggen och ska nu iväg och skicka en order som va lite prio så den hinner fram innan helgen. Har nu också en ny order påväg snart, den ska skickas imorgon och hoppas verkligen Ni kommer gilla de nya produkterna. Imorgon ska jag försöka fota lite produkter så Ni kan få se tränsen ihopbyggda och snygga. Dock måste jag redigera i PS också vilket tar sin lilla tid. 
 

New likes!

Nya likes på Facebook från bland annat Irland och England! Roligt att de hittar dit <3
 
Nu måste jag alltid ha som regel att skriva både på svenska och engelska när jag gör statusuppdateringar där! Hur kul? Superkul såklart!
 

Lite segt!

Om två veckor får jag de sista provet på schabraket innan jag gör den slutgiltiga beställningen. Längtar så tills jag kan visa Er alla de nya modellerna. Jag kan ge lite ledtrådar och det är:
 
SILVER
STRASS
MARIN
GRÅ
 
PUSS!
 
 

Ormbett!

Idag va det bäst att kalla på veterinären. Ormbett orsakade den konstiga reaktionen på benet som jag upptäckte igår kväll när jag tog in henne, stackarn. Nu har hon fått behandling och ska käka medicin ett par dagar. Som tur är den nya medicinen söt och god så ska nog inte vara några problem att få henne att äta det *peppar peppar*. Dock typiskt att det ska hända nu när jag inte kan ta hand om henne själv på ett par dagar! Nåväl, jag vet att alla som hjälper mig är duktiga och flera i stallet kommer säkert hålla koll på den lilla otursfåglen. Tur att hon får gå i vanlig hage och att hon ska röra sig mycket iallafall!
 

Jaha!!

Såklart ska min kära polle gå och få något konstigt utslag på benet så all päls bara faller av och det är varigt under. Passar ju perfekt nu när jag snart måste vara borta från henne några dagar...NOT! Visst inträffar allt så lägligt när det gäller våra kära djur?
 
Nog gnäll om det, fick hem prover idag men kommer nog att välja att inte gå vidare med dem, tänkte sälja av dem istället då det är onödigt att ha dem liggandes. Det är iallafall 4 hela träns som jag kommer sälja - två bruna och två svarta samt storlek cob och full. Återkommer säkert med mer information och bilder! Lägger nog ut dem på Tradera då det är smidigast!
 
 

Tradera auktioner!

Öronhuva auktioner HÄR, HÄR & HÄR!
 
 
Orange nosgrimma HÄR!
 Bruna nosgrimmor HÄR & HÄR!

Annonsering!

Har tagit kontakt med en site utomlands som såklart är hästrelaterad angående annonsering. Sidan har ca 1,8 miljoner sidvisningar i månaden. Inte illa :) För att fler personer utomlands ska hitta till min sida så måste jag ju satsa på annonsering och i USA känns som ett bra val då det når så enormt mycket människor. Dock vet jag inte vad prislappen på annonseringen blir och det avgörande för mig då jag har en budget att hålla. 
 
Sen har jag eventuellt ett samarbete med en tjej i ett annat land som driver en stor blogg, henne ska jag sponsra med produkter så hon kan visa upp det för sina läsare. Bra va? :)
 

Dagens fråga!

alva Om: Dagens fråga 2!
Åh, hoppas du tar in det! :D 
ska du stå på falsterbo i år? :)
 
SVAR:
Nej, jag kommer INTE ha någon monter i Falsterbo i år. Detta bland annat för att jag ska få barn närsomhelst (ja, det är försenat, har gått över 11 dagar nu = jobbigt). Passar inte bra att stå i en monter med precis nyfödd liten bäbis :) Så av den anledningen blir det ingen monter i år och nästa har jag inte bestämt mig för ännu men troligtvis inte då heller då det är så många dagar och långa dagar. Förra året va ganska så slitsamt att stå i en monter i hela 10 dagar i streck. Kommer eventuellt åka dit och kolla lite själv bara (om det går, hoppas).
 
Bilder från förra årets monter i Falsterbo:
 
 
 
 
 
 

8 juli!

8 juli är beräknat leveransdatum av ett gäng prover som jag tagit fram och det ska bli superspännande att se dem IRL. Verkligen! Förhoppningsvis blir det så bra att jag väljer att ha dessa i mitt sortiment <3 
 
Vill inte avslöja för mycket ännu faktiskt men jag tror Ni kommer gilla dem :)
 

Dagens fråga 2!

Js Om: Trippelt upp!
Tycker du har jätte fina produkter och längtar till att få se nyheterna!, undrar även om du ev tänkt ta fram en droppformad nosgrimma? Det finns hos endel dyra märken, skulle vilja hitta en till ett vettigare pris ;-)
 
SVAR:
Tack så mycket, det var roligt att höra :) Jag hade hemma ett prov på en aachennosgrimma som var droppformad men jag var inte riktigt nöjd med utförandet. Har haft tankarna på att göra en ny men ha så många andra projekt på gång. Har du några speciella önskemål på maxbredd osv hör gärna av dig så ska jag ha detta i åtankarna. 
 

Dagens fråga!

Anonym Om:
Du som är så duktig på det här med design, jag letar desperat efter en remontnosgrimma med ställbar nosdel till ett vettigt pris... Vet ju inte vad du har för planer eller om du kanske tänkt på det innan, men det är ett tips/önskemål från mig åtminstone haha! Tror du skulle kunna hitta på något galet snyggt :)
 
SVAR:
Tack vad gulligt av dig - tror också jag skulle kunna ta fram en riktigt snygg remont med ställbar nosdel. Jag ska verkligen tänka på detta till framtida projekt då jag just nu redan har en del annat på gång. Håll utkik här i bloggen, för vem vet det kanske dyker upp någon snygging i framtiden :)
 
 

Trippelt upp!

Kommer att inom några veckor komma tre blingade nyheter. En nosgrimma och två olika pannband, dock kommer dessa endast i svart läder just nu. Nosgrimman är blingad med 3 rader, superfin verkligen! Matchande pannband är såklart obligatoriskt :) Sen det andra pannbandet är också blingat i 3 rader men med lite andra kristaller :) Hoppas verkligen Ni kommer att gilla dem <3
 
Dessa modeller har jag i lager nu som är så snygga! Äkta Swarovskikristaller <3
Denna nosgrimma hittar Ni HÄR, pannband HÄR
 
Denna nosgrimma hittar Ni HÄR, pannband HÄR
 
 

Leverans!

Väntar en leverans av nya rhinestones idag då lagret nästan sålt slut. De försökte lämna ut paketet igår men ingen va på plats för att ta emot paketet så de kunde inte lämna ut det. 
 

Rhinestones!

På de nya schabraken vill jag ha speciella rhinestones som inte "min" fabrik kan tillgodose så nu måste jag beställa dessa från en annan kontakt och be dem skicka dem till fabriken för att de sedan ska kunna sätta på dessa i logon. Jag kör på samma snygga blinglogo som alltid, känner att den fortfarande är helt rätt och så länge jag känner så får den följa med :)
 

Måndag!

Nu måste jag få tummen ur och göra klart beställningen av schabraken. Det känns som om allt har stått lite still ett par veckor pga. olika anledningar. Ska idag sätta mig ner och prata med min fabrik om antal osv och så får vi se vilket leveransdatum de kan erbjuda mig. Jag har iallafall fått iväg beställningen på alla fina Swarovskipannband och det är jag nöjd med, jag har även beställt hem fler tyglar med Swarovski i svart läder samt en nyhet i tygelväg som Ni snart också kommer få ta del av. 
 
Idag regnar det så passar väl perfekt att stanna inne och fota produkter då :)