Facebook!

Blev lite stressad idag då mitt FB-konto spärrats för att någon varit inne på mitt konto. Ändrade lösenord osv men fick då en känsla av att det var lur också så fick in på datorn och byta lösen igen. Att man inte ska få ha sina inlogg ifred? Störande! Mest panik fick jag över att mitt företag FB-sida är kopplat till min privata så skulle nått hända så kanske det skulle försvinna eller något annat tråkigt...nåväl tror jag har koll på grejerna nu.

Lite krångel!

Lite krångel som vanligt med min supermegatur, haha! Bootsen och öronhuvorna med underbar strass är försenade pga. strejk. Förhoppningvis kommer de snart kunna skickas till mig! Jag har ju haft lite otur när det gäller leveranstider det senaste och hoppas verkligen det vänder :) De nya produkterna jag kommer beställa från en ny fabrik hoppas jag inte blir försenade iallafall :) och schabraken hoppas jag kommer på utsatt tid också. Den som lever får se helt enkelt. 
 
Återkommer när jag vet mera...
 
Vi kan kolla på dessa godingar och längta sålänge:
 
 
 
 
 
 
 
 

Valutaomvandlare!

Vilken tur det finns valutaomvandlare på nätet så man snabbt kan få reda på aktuell kurs för alla valutor. Förr fick man ju kolla i tidningen och det var väl inte säkert den stämde till 100% just då man själv önskade omvandla siffror. Kanske inte skiljer sig så mycket men ändå :) Iallafall så ska jag faktiskt ta ett bestlut idag om en ny fabrik ska tillverka lite nya produkter till oss och proverna är superfina, jag har dem här hos mig men inte visat dem för Er då jag vill vänta med det :) Ska ta detta beslutet nu på förmiddagen medan jag käkar lite sen frukost. Har haft hand om en stallkompis häst idag med så det tog lite extra tid att fixa i stallet. Nu ska jag käka och beräkna priser. När jag bestämmer mig och när jag betalat och fått leveranstid och bestämt priser - då ska Ni också få se produkterna :)
Pannbandet på bilden hitta Ni HÄR & nosgrimman HÄR :)

Dagens fråga!

Jennifer Om: Planerar inköp!
När får man se schabraken? :)
 
SVAR:
Ni får se schabraken när proverna är här om de är OK och kommer att se ut så när de är helt klara såklart. Måste jag göra ändringar så dröjer det lite till innan Ni får se för då måste jag invänta ytterligare prover. Den som väntar på nått gott... :)
 
 

Frakten stämmer!

Wiho! Har fixat med frakten i admin idag och kollade precis igeom så allt funkade och det gjorde det (efter en ändring där jag råka skirva kommatecken istället för punk. När jag ändrat det funkade allt! Nu kom jag dock på en sista sak jag måste testa innan allt är OK för att sättas igång. Hoppas det inte krånglar nu, ska kolla detta nu så hörs vi imon!

Australien!

Ytterligare förfrågan om skicka produkter till Austarlien. Nu måste jag få igång sidan så de kan shoppa online!
:D

Planerar inköp!

Skriver ner och planerar kommande inköp av produkter just nu och läder är ett hett ämne nu när schabraken är avklarade :) Åh jag har så mycket fantasier om vad jag vill ta hem men såklart måste man tänka på sin budget också :( Så helt bananas kan man inte gå, tänk om man hade obegränsat med resurser - så mycket man skulle kunna göra! Nåväl en del finingar kommer dyka upp iaf :) Hörs senare nu ska jag greja med min älskade häst - tumkörning står på schemat!

Auktioner uppe!

Nu är några auktioner uppe på Tradera. Ni hittar dem i länkarna nedan;
 
Reptilmönstrad cob HÄR!
Vit lack full HÄR!
Brun lack cob HÄR & HÄR full HÄR & HÄR!
 
Fler kommer senare...

Tradera!

Ikväll ska jag försöka hinna lägga in lite nosgrimmor som är 2-sortering det kommer tex. upp både lackad remont (brun) och aachen (lila). Sen kommer jag även lägga upp de sista nosgrimmorna i gamla modellen som jag inte längre säljer på hemsidan, Ni vet de med större spännen på sidan som håller i pullbacken. Dessa är inte 2-sortering utan jag har bara valt att inte sälja dessa till ordinarie pris då jag uppgraderat modellen till det bättre :)
 
Skriver här när auktionerna är uppe!

Woho!

Nu är proverna beställda och klara så nu ska de bara tillverkas och skickas till mig. Det är två nya schabrak och tvbå nya öronhuvor så får vi se om de är OK när det kommer eller om jag måste göra några ändringar. Det ska bli riktigt kul med nya schabrak och det hoppas jag Ni tycker också <3

Äh blev inte bra!

Äh blev inte bra när jag skulle göra denna färgkarta så får skippa det och köra på min magkänsla istället men va beredda på massor av färger längre fram hos oss :) Kan vara kul med lite överraskningar också, eller hur?

Funderar!

Funderar på att göra Er Facebook-gillare en liten fråga. Har så många färger att välja mellan och då tänkte jag att Ni kunde säga vilken färg Ni gillar bäst där. Brukar ju vara uppskattat med sådana frågor också :)
 
Ska sätta mig och klippa ihop alla färger nu så får vi se om de blir bra nog att ladda upp där!

Hemsidan!

www.kyroridinggear.com
 
Glöm inte besöka hemsidan :)

Svettig i armhålan!

Puh! Nu blev jag allt lite svettig i armhålan då det krånglade med Postförskottsavgiften vid beställningar på hemsidan och såklart hann de komma in beställningar så jag har fått maila rätt uppgifter då det tillkommer en avgift på 55 kr när man väljer denna tjänst (som Posten tar i betalt, inte jag men jag får lägga ut pengarna). Jag har väl av misstag ändrat något på hemsidan då jag kollat runt nu när de ska in nya uppgifter. Åh typiskt också men problemet är löst - jag fick hjälp fort av killarna på supporten :)

Svårt....

Ibland är det svårt att få till det, har spenderat förmiddagen i telefon med olika bolag för hjälp. Åh!
Snälla blir färdigt snart så jag slipper kan pusta ut! Jobbigt med alla fraktavgifter mm :(

Inställningar!

Håller på med inställningar på hemsidan nu och förhoppningvis blir jag klar med det snart! Lite för avancerat för mig kan jag tycka men skam den som ger sig! Försöker att följa anvisningarna till 100% så kan väl inget bli fel? Nåja dags attfortsätta så man blir klar nån gång. 

matchat!

Snyggt matchat av kund :-) Pannband och plastrong!Måndag!

Idag åker ett gäng paket iväg till sina nya ägare, som i vanlig ordning på måndagar. Jag tycker faktiskt om måndagar, då har man hela veckan framför sig :) 
 

Engelska!

Lite som ska ändras men mestadels va allt OK :) Snart kommer det upp!

Lördag!

Lördag och sol = ledig från allt som har med bloggen att göra :)
 
Kanske blir nått inlägg senare, vi får se!

Underbara kundbilder!

Se & njut:
 
 
 
 

På söndag!

På söndag ska vi gå igenom engelska texten på hemsidan så allt är OK för att bli officiellt. Ska skriva ut all text idag och läsa igenom det noga :)
Fota denna goding ska jag med göra :)

Love the stones!

Älskar dessa Swarovskikristallerna i Sapphire <3 De är så fin och klar färg - ska köpa hem fler färger åhhhh längtar! <3 Har massa godingar på G!!!!

Typ klar!

Är typ klar med engelska översättningen nu. Allt ska "bara" kollas igenom så det är OK! :) Skönt att få det klart, jätteskönt!

Hm...

Nu finns det material jag söker hos min "fabrik" men nu tvekar jag lite på det och kanske ska köra på det andra jag tänkt från början också tillsammans med ett annat material som de hade tillgängligt. Svårt det där! Nåväl kör väl på det så får vi se om jag kompletterar med det andra längre fram :)
Nu - fortsätt med engelsk översättning!

Payson och PayPal!

Kommer erbjuda både Payson och PayPal på hemsidan på sikt nu när jag även kommer skicka internationellt. På detta sätt kan jag få betalt av mina utlänska kunder samt Ni svenskar som inte vill göra en BG-överföring eller betala mot postförskott. Har två konton nu så ska bara göra en integration på hemsidan så det kommer upp. Just nu är prio 1 engelska sidan!

Påväg!

Nu har jag gjort en del av översättningen, ok det är MYCKET jobb kvar men känns ändå skönt att vara en bit påväg. Fick för övrig superfina prover idag, jag blir så glad :) Ni ska få se men jag ska först fixa lite med priser osv innan jag visar något. Måste ju veta vad för pris jag kan ta för produkterna ut till Er innan jag bestämmer mig. Priset är viktigt tycker jag så vill inte lova några produkter som jag inte sedan kan sälja till ett OK pris. Ska även checka av storlekarna så de stämmer med mina som jag önskade.
 

Dagens 2 do!

  • Fylla på lagret med rhinestones Light Pink (fick ny leverans igår) - Klicka HÄR för att se dem!
  • Skriva ut adresslappar
  • Packa allt som ska skickas
  • Fortsätta med översättningen
  • Lägga till företagsuppgifter i mitt nu godkända Payson-konto
  • Skicka mail till olika kontakter angående prover, tracking no osv.

Översätter!

Round sewn browband in lacquer with u-shape. Integrated wire to adjust the shape...


Översätter just nu allt på hemsidan så de finns i engelska också! Vilket hästjobb det är!!!!

Komplettera företagsuppgifter!

Till Payson måste jag komplettera med lite företagsuppgifter innan mitt konto där blir godkänt så idag måste jag faxa över registreringbeviset. Hoppas jag kommer igång snabbt så jag kan lägga upp betalningsfunktionerna på hemsidan snart :)
Ska även avslöja dessa godingar snart (lack och pärlor).....

Payson också!

Efter lite övervägande kommer vi erbjuda Payson också till våra kunder i norden. 
 
Med Paysondirekt kan dina kunder betala enkelt och snabbt. Payson samarbetar med Visa/Mastercard och internetbankerna Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. I samma stund som kunden betalar har du pengarna på ditt Paysonkonto. Därifrån plockar du enkelt ut dem till ditt bankonto.
 
På så sätt kan Ni betala smidigare :)

bestämt!

Ok nu är det bestämt - Vi kommer erbjuda betalningar via PayPal. Efter fått offert från både bank och "kortväxel-företaget" så blir det snordyrt att använda sig av denna tjänst innan man vet hur många som egentligen skulle betala med sitt kort. Så får helt enkelt börja via PayPal (som för övrigt också är väldigt dyrt men vad ska man göra??). Så konto är fixat och nu ska det bara integreras på hemsidan och så ska en engelsk sida skapas. Tjohopp!

SKY!

Så underbart foto klickade jag på mobilen i lördags, visst är det fint? Mystiskt vackert på något sätt. Jag ser verkligen fram emot sommaren och solen som vi har fått smaka på lite nu förra veckan. Idag regnar det lite smått (vilket det inte skulle göra förrän på kvällen, går aldrig att lita på vädret). Idag har jag även anmält mig till en mässa, vilken får Ni snart veta ;D

Paket på väg!

Idag åker ett gäng paket iväg till kunder. Alltid lika roligt att skicka iväg tycker jag <3 Det åker faktisk ett gäng schabrak som sålt i 2-sortering. Hade ju ett vitt kvar att lägga in på Tradera också men nu är det en tjej som knep detta via mailen så allt som finns kvar ligger inne på Tradera redan. Vill du ha ett vitt dressyrschabrak får du helt enklet fynda där. Detta HÄR går ut ikväll, detta HÄR imorgon och detta HÄR på onsdag! Sen är dem alltså helt slutsålda och jag har inga fler att sälja Er. 

Bestämt!

Nu va det bestämt vilka prover som jag ska få hem på schabrak och öronhuvor. Jag har en modell till som jag verkligen önskar få hem iallfall innan mässan i Göteborg nästa år men jag måste jobba vidare på materialet där. Ska kolla upp vilka möjligheter som finns och sen får vi helt enkelt se om min dröm kan bli sann :)
 
Nu ska proverna produceras och skickas till mig, sen är det dags att beställa alla! Kul :D

Förhandling!

Håller på att förhandla om schabraken just nu. Min nya modell blir nog lite senare då den kräver vissa speciella saker. Återkommer med resultatet kring förhandlingen.Underbar!

Underbar och varm dag har vi idag. Riktigt härligt och jag har bara varit med nära och kära samt motionerat min häst tidigt imorse. Har ett problem jag måste lösa angående designen på ett av schabraken men ska börja gräva i detta imorgon. Kommer ta lite längre tid än tänk men huvudsaken är att det blir rätt!!


Förnyelse!

Jag tycker det är viktigt att hela tiden försöka förnya sig och komma med nytt då det är roligare för både mig och kunden om man hela tiden kan erbjuda nyheter och speciellt om produkterna inte redan finns på marknaden :) Därför har jag valt att satsa på nyheter denna sommar och Ni kommer få se mycket nytt hos oss (hoppas jag) på Stockholm Horse Show i slutet av året! Jag älskar att ta fram nya produkter och det är alltid roligt när det blir uppskattat :) Som denna snygga nosgrimma med flätad lack, den är faktiskt många som gillat vilket är kul för det vet man ju inte förrän allt är klart då jag valt att inte visa upp mina produkter innan jag har tagit hem ett lager pga. kopieringsrisken. Jag vill iallafall vara först med min design är :)

I väntans tider!

Nu väntar jag på 4 samples från ett nytt företag som vi kanske ska starta ett samarbete med. Det ska bli riktigt spännande att få hem proverna på dessa nya produker och det är något som vi inte haft tidigare så de är helt nya designs vilket är lite kul. På bilderna jag fick skickade till mig ser det väldigt bra ut! Hoppas verkligheten är ännu bättre! brukar ju vara svårt att fånga på bild tycker jag då all glans inte alltid vill visa sig :)
 
Hoppas de kommer nästa vecka nu!

Prover schabrak!

Väntar på att mina fina prover ska bli producerade och skickade till mig men just nu är de ute och letar efter material då jag har vissa speciella krav som de aldrig producerat förut. Hoppas verkligen de kan hitta material som matchar med mina skisser som de fått. Håll tummarna nu för om det blir som jag tänkt blir det väldigt nice! Inatt drömmde jag faktiskt om just schabrak (arbetsskadad?) och fick faktiskt inspo till nya i samma tappning som en av de modeller som jag ska ta fram nu. Alltså hur snyggta saker kan man igentligen drömma sig till? Hur bra? Nu ska jag bara skriva ner denna dröm så jag kommer ihåg hur de såg ut! Fint va de iallafall :D

Iväg!

Idag är jag iväg men kollar mailen under dagen så jag svarar alltid på frågor osv. Skickade paket i tisdags så Ni som beställt bör redan ha fått en avi eller fått paketet levererat i brevlådan :) Hoppas Ni blev nöjda :)

Väntar!

Väntar fortfarande på att "kortbetalningsbolaget" ska höra av sig till mig. Om de inte ringer idag så kommer jag ringa upp imorgon och höra om de glömt av mig. Jag har nu bestämt mig för vilket bolag jag ska välja av alla som jag ringt runt till och begärt offert. Detta bolag kändes bra då de hade ingen bindningstid och relativt låga avgifter. Nu ska jag också bara få pratat med vår bankman om inlösenavtal med dem och höra vad detta kan komma att kosta...

Kundbilder - Remontnosgrimma!

Här kommer två bilder på min pålle från helgens dressyrtävling i Forshaga.
Hästen heter Luizza och är ett 8-årigt haflingersto. 
 
Remontnosgrimman från Kyro är både snygg och hållbar! Tog lång tid innan jag hittade den perfekta nosgrimman då snygga remontträns är en bristvara på marknaden. Men nu har jag äntligen hittat den perfekta kombinationen, lackat är så snyggt!
 

Kundbilder fortsättning - pannband & nosgrimma!

Här kommer de sista bilderna på Warrior de Marsch!
 
 
 
 
 
 
Nosgrimman kostar 349 kr och pannbandet 199 kr :)

Lagerjobb!

Va nere i lagret idag och jobbade lite och fick då hittat remontnosgrimma med svart slät lack i storlek full - jag som hela tiden trott de va helt slut! Iallafall så kan Ni klicka hem nosgrimman HÄR!


Kundbilder - pannband & nosgrimma!

Nosgrimman hittar Ni HÄR och pannbandet HÄR
 
Fick ett gäng bilder av en tjej som köpte pannband och nosgrimma av mig under Göteborg Horse Show i år. Jättefina bilder på hennes ponny Warrior de Marsch. Jag fick så många bilder så delar upp dem på två inlägg. Här kommer första delen:
 
 
 
 
 
Resten av bilderna kommer senare :)

Kundbild - träns!

Hej Malin!
Är kommer två bilder på min häst Faidra ("Fia") bärande sitt träns som jag köpte hos dig på GHS. Är galet nöjd - det är så snyggt! Faidra är ett sto f-98, och korsning Nordsvensk/Arab  (50/50) ;). Tillsammans tävlar vi dressyr o hoppning samt skall testa fälttävlan i sommar. Kyrotränset är vårt nya dressyrträns! :D
 
Kunde bara ladda upp en bild, blev något fel här på bloggen men Ni ser ju hur fint det blev :)
 

Tradera auktioner....

Imorgon tänkte jag klicka lite bilder på produkter som ska upp på Tradera. bland annat två snygga kavajer som finns kvar sen jag sålde ut lagret från Tattini. Det är verkligen en supersnygg kavaj så passa på! Länkar här när auktionerna finns ute såklart :)
 
Nu ska jag stressa bort till företagcenter och lämna fina paket, bland annat ett träns som en kund beställt med svart lacknosgrimma, sverigepannband och sidostycken med swarovski = så snyggt!
 
Om Ni förljer mig på Instagram så ser ni tränset där - kyroridinggear heter jag såklart ;)

Möjligheter!

Nu har jag kollat upp möjligheten att ta betalt med kort när vi är utomlands. Just det landet vi ska åka till är lite krånligt (såklart) men det går att lösa. Dock kommer jag "bara" kunna ta betalt av de vanliga korten visa osv och inga inhemska kort för då måste jag ha företaget registrerat i det landet samt ha ett inlösenavtal med en bank i det landet som jag ska sälja i. Åh det är ganska komplicerat men fick prata med en jättetrevlig kille på företaget som säljer dessa babsterminaltjänster som hjälpte mig väl. Nu fick jag lite mer kött på benen för att gå vidare. Nu väntar jag bara på att min bankman ska ringa upp mig när han är tillbaka från sin kurs så vi kan sätta igång med både det och kortbetalning via hemsidan.

Inlösenavtal mm.

Idag har jag faktiskt också ringt runt som en tok till alla företag som erbjuder kortbetalning. Har fått prisuppgifter från de flesta men vissa var verkligen bättre än andra. Nu iväntar jag bara offert från ett företag och sen ska jag välja ut det bästa för oss. Måste också prata med banken först om inlösenavtal med dem också och se va de erbjuder för priser för mig. Jag känner mig helt borta i denna djungel men det är bara att lära sig för att kunna gå vidare. Haha, tur man får hjälp med att lägga in allt på hemsidan iallafall :)
 
Det jag måste tänka på är
 
Inlösenavtal e-handel
Inlösenavtal med själva kortbetlaningsföretaget
Inlösenavtal med min bank
Omvandling valuta 
osv.....
 
En helt ny värld för mig!

Kan bli!

Kan bli en hel del nya saker på G här nu men vågar inte säga något förrän allt är klart. Jag har lärt mig nu att man inte ska lova eller visa något för Er innan det är 100 % säkert att det blir av. Iallafall så har jag en del saker påväg hem nu och det känns så skoj! Sen ska allt bara förhandlas osv med priser och antal innan allt är klart :)

Dressyr + allround!

Nästa kollektion med schabrak kommer bestå av både dressyr- och allroundschabrak. Allroundschabraket kommer även ha en matchande öronhuva. Dock kommer de inte se ut som de gjort hittills utan jag förnyar mig, Ni ska få se färgerna och allt när jag får hem proverna - innan dess håller jag det hemligt. Ska bli spännande att få hem proverna då ett av schabraken är helt en annan tappning än den vanliga modellen ;)

Prover!

Nu väntar jag spännt på att få prisuppgifter på mina nya schabrak. Jag kommer få hem prover på 3 olika färger samt  att jag önskat färgprover på alla de färger som finns tillgängliga. Man kan specialbeställa egna exakta färger också men då kräver det ett väldigt högt antal så det är inte aktuellt just nu. Jag hoppas dock att de färger som de skickar är bra nog annars får jag tänka om. Hittills har alltid färgerna varit bra :)

Söndag!

Skönt med en härlig söndag! Imorgon ska jag ta tag i det sista av lagret som ska struktureras upp. Vill att allt ska vara på sin plats. Finns inte så mycket att tillägga så hörs imon!

Dagens fråga!

Anonym Om: <3
Ååå vilken fin nosgrimma, får man ha den på dressyrtävling?
 
SVAR:
Ja, det tror jag ska gå bra. Det är ju en lädernosgrimma med lite flätad lack oavnpå, det är ju inte värre än alla lackade nosgrimmor som folk redan använder på dressyrtävlingar. Vad jag har förstått så får man inte ha för utstickande nosgrimma i dressyren tex. med bling. Eller har jag fel? Rätta mig isåfall.


<3

Jag har massvis med planer för framtiden och det är så roligt. Det enda negativa är att allt tar sån tid! Man måste ha mycket tålamod!! Nåja, snart hoppas jag på nyheter - har ju en liggandes här som inte ni sett än också. Får ta fina bilder och visa ER :)

I lager!

Nu finns denna fina brosch i lager igen. Ni hittar den HÄR för 99 kr :)
 
Och så finns även detta armband i lager igen. Ni hittar det HÄR för 80 kr :)
 

LLLLLördag!

God morgon! :) Lördag idag, visst är det härligt? Dagen kommer spenderas utan massa jobb men kommer självklart uppdatera här och kolla mailen. Är lite smått beroende av att kolla mailen, kan ju alltid dyka upp roliga saker där <3 Igår fick jag bland annat bilder på ett träns som jag byggde ihop åt en kund på GHS! Jättefint passade hästen i det och tjejen som köpte det va så nöjd - glad man blir! Bilder kommer så Ni ska få se!

Och där...

Och där skickades sista designen in till "min" fabrik. På två nya öronhuvor och sista schabraket! Kommer bli så underbart fint <3 längtar!!!! Kan tyvärr inte ge er några små ledtrådar ännu men när proverna kommer såååå.....

Wiii!

Ett paket kan hämtas ut nu ikväll innehållande massa spännande saker. Det handlar om smycken så är tyävrr inga hästrelaterade saker denna gång men lika kul för det! Snygga broscher och lite armband som Ni säkert gillar :) Vissa blir påfyllning av lager och vissa blir nyheter. Ni får se imorgon!

Samples!

Prover på väg från en ny fabrik nu. Hoppas kvalitén håller måttet! Va riktigt nöjd med mitt förra köp och hoppas detta blir lika bra! Måste ju fylla upp mitt lager nu när det sålt slut ;)

Paket påväg!

Skyndande mig imorse så alla paket kom iväg redan nu innan 10. Fick även iväg paketet till Australien, fyllde i blanketten som ska sitta på paketet då det skickas. Lätt som en plätt om man jämför med de blanketterna som ska fyllas i vid importen. Jag har blivit lite utav en expert :) Nu ska jag iväg en sväng med bilen, hörs senare!

Modell 1 & 2

Nu har jag skickat in model 1 och 2 till "min" fabrik för att se om det finns möjlighet att tillverka dem efter mina önskemål. I morgon ska jag göra klart sista modellen och hoppas verkligen de kan göra den också, då blir jag happy <3 Nu ska jag se på tv och slappa lite innan sängen!

jobba!

Får jobba på lite nu ikväll med designen så den blir klar. Allt är färdigt men ska få ner det i PS också :) Jäkla jobb! 
Jag tror Ni är nyfikna på mina nya nu ;)

Dagen!

Idag ska jag försöka färdigställa designen på mina underbara schabrak! Jag är enormt stolt över mina schabrak jag hittills producerat och sålt. Responsen har varit så positiv. Senast nu på mässan fick jag höra att de va det snyggaste schabraken på mässan av flera personer, det är inte dåligt det! Nu ska jag leva på det och göra NYTT <3I like!

Fick de sista bilderna på proverna idag och I like! Nu ska de "bara" skickas hit och så ska jag känna och klämma innan jag gör ett beslut. Åhh <3 Älskar nya produkter!!!!!

Nya auktioner utrop 1 kr!

Nya auktioner uppe på Tradera med dressyrschabrak! När dessa fyra auktioner är slut finns det bara ett 2-sortering kvar sen är det finito!
 
HÄR, HÄR, HÄR och HÄR hittar Ni auktionerna :)

Smidigt!

Skickade en begäran på betalning och nu har jag fått betalt. Smidigt må jag säga det där med PayPal :) På fredag åker ett pannband iväg mot Australien!

Engelska!

Ska se om det finns tid över idag för att börja översätta hemsidan så den även kommer finnas tillgänglig i en engelsk version. Prio ett är att göra iordning nere i lagret, ser lite ut som ett bombnedslag sen mässan i Göteborg!!!
 
Tur att jag inte har så mycket produkter med mig hem som jag hade dit. Blev väldigt mycket plats ledigt då alla schabraken sålde slut! Perfekt! Dock ska detta utrymme förvara framtida schabrak så jag kan inte använda det till något annat ändå...

Ösregn!

Idag öser regnet ner och då passar det ju fint att sysselsätta sig inomhus! Ska skicka lite paket men företagcenter öppnar inte innan klocka 15 så får ta det påväg hem från stallet idag. Har även fått bilder på ett prov från en fabrik och det såg bra ut, dock vill man ju se det IRL först innan man bestämmer sig samt få veta pris osv - om det ens är ekonomisk möjligt att tillverka och sälja till ett bra pris. Ni vill ju inte behöva betala skjortan för en produkt, eller hur?  Nu ska jag skicka iväg lite mail och skicka iväg en begäran på betalning via PayPal till en kund från Australien :) Ska faktisk fixa så att man kan betala via PayPal på hemsidan inom kort, då kan kan logga in på sitt PayPal-konto och direkt betala med sitt kort :) Detta för att underlätta betalningen för mina internationella kunder som jag hoppas få fler av i framtiden.

You like?

Ok, visst va de kul med lite kundbilder?????? Idag bombade jag ut ett gäng för själv har man tagit en ledig dag för att lapa sol :) Bäst att passa på! Självklart har jag svarat på mail osv idag men inga andra aktiviteter. Imorgon ska de bli regn och då ska jag sysselsätta mig med företaget. Ska bland annat packa och skicka paket, kolla lite betallösningar för utlänska kunder mm. 
 
Hörs imon <3
 

Karolinas spanska vallack El Grande Lucero, född 2006 del 2!

Här kommer de sista bilderna på Karolinas vackra häst!
 
 
 

Carolina och Trisse!

Carolina har skickat in fina bilder på Trisse när han bär schabrak och öronhuva från mitt märke samt pannband :)
Trisse har både det bruna schabraket och det marinblå setet - KUL :)
Tusen tack för bilderna!
 
 

Karolinas spanska vallack El Grande Lucero, född 2006!

Fick underbara kundbilder igår av Karolina på hennes sagohäst! Visst är det snyggt matchat med pannband, nosgrimma, schabrak och lindor? Pannbandet hittar Ni HÄR och nosgrimman HÄR :) Jag fick många bilder så delar upp dem på två inlägg, resten av bilderna kommer senare! Det är verkligen uppskattat att Ni tar Er tid att skicka in kundbilder till mig, jag blir väldigt glad :)
 
Se och njut:
 
 
 

Typiskt mig!

Jag kan aldig bara hålla mig till min dagsplanering utan ska klämma in massa annat också. Fast bra är väl det för nu har jag fått klart fraktkostanden för kunder inom Europa och för resten av världen. Nu ska jag "bara" göra den där engelska versionen av hemsidan samt skapa betalningsalternatv för dem. Är ganska mycket att komma igång med men jag får bra hjälp av killarna som kan hemsidan :)

Kundbild - schabrak + öronhuva!

 
Jag älskar att få kundbilder på mina produkter så om du också har köpt något och har fina bilder när din häst har produkterna på så snälla skicka in dem till mig:
info@kyroridinggear.com och märk ditt mail med kundbild <3

Clara & Lucky!

Fick tre fina kundbilder från en tjej som köpte ett pannband av mig på mässan i Falsterbo förra året. Visst är ponnyn fin?
 
 

Det absolut sista!

Det absolut sista schabraket i allroundmodell hittar Ni på auktion på Tradera HÄR!

God morgon!

Dagens planer:
 
- Packa paket och skriva ut alla dokument
- Kolla mailen samt svara på mail
- Malia lite olika leverantörer/fabriker
- För över pengar till en ny fabrik
- Planera inköp läder

Planer!

Imorgon har jag mycket att göra, måste skicka paket till många kunder som betalat nu under helgen samt ringa några samtal. Ska prata med killarna som fixar med hemsidan också om den internationella sidan om olika betalningsalternativ osv. Ska även kolla upp betalningsalternativ till kommande mässor utomlands.
 
Har alltså en del att stå i men det är KUL!

Lördag!

På måndag ska jag få foton på nya produkter, hoppas verkligen de ser ut som jag önskade. Annars händer det inte så mycket i helgen, tänker vila o bara ha det bra!påsar!

Håller på att kolla upp möjligheten med specialdesignade påsar som jag kan ge mina kunder när de shoppar på mässor. Jag har fått lite prisuppgifter osv. Ska se om det är dags nu eller om jag ska vänta ett tag till med detta projektet. Är ju så mycket annat som ska göras först...

Fredag!

Snart kommer jag få lite bilder på nyheter som jag beställt, får först bara prover såklart men hoppas verkligen på bra resultat :) Ska ladda upp rejält med nya vackra produkter inför kommande mässor och självklart kommer de gå att köpa på hemsidan också :) Idag ska jag iväg på några ärenden som bland annat banken. Ska även kolla upp möjligheterna till minas nya ställ som vi ska bygga eller ja lämna in för svetsning :)

Kundbild!

Kolla in denna snygging i nosgrimma från mitt märke! Ni hittar den HÄR <3

sorry!

Förlåt för noll uppdatering idag! Har haft tankarna på annat idag! Återkommer imorgon!!


Liten sneak peek på ny nosgrimma :-)

Kundbilder!

Fina fina conchos köpta hos mig Ni hittar dem HÄR!
 

Kunde inte hålla mig!

Åh efter 1 timme ute i solen stack jag in och jobbade lite till. Nu väntar jag på prover på nya armband, vi sålde ju slut alla 3-rader och nästan alla 5-rader i GBG så nu var det dags för en ny leverans. Nu har jag även bytt tillverkare så då måste jag få hem prover först för att godkänna kavlitén, vill att de ska vara minst lika bra som på dem jag sålt innan. De gnistrade nått enormt och mitt har jag haft i 1 år nu utan att det tappat lyster eller stenar! Sedan ska jag även kolla lite på nya broscher men prio ett är mina fina armband! :) 
 
Har även lite andra prover under produktion som jag hoppas väldigt mycket på :) Avslöjar inget ännu!
 

Stängt!

Då alla har stängt idag och jag är otålig och inte kan vänta tills imon så har jag mailat olika fraktbolag om offerter på internationella försändlser. Hoppas någon är riktigt bra men den jag hoppas mest på är där jag redan har avtal inom Sverige! Alla skulle återkomma med svar inom 24 timmar så antar jag får svar på fredag från de flesta!
 
Nu ska jag gå ut i solen, måste njuta lite av vädret också och inte bara sitta inne och jobba!

Man lär sig något nytt!

Man lär sig något nytt varje dag...det är roligt eller hur? :) Idag har jag tänkt ta lite ledigt men har faktiskt svarat på lite mail osv. Har även fått flera påtryckningar om en engelsk version av hemsidan så nu måste jag sätta igång. Jag är lite orsäker på hur jag ska få igång att skicka världen över men det kan väl inte vara så svårt att ta reda på? Tänk vilka möjligheter som öppnas om man kan göra detta! Tänk så många det finns som skulle vilja bära mina produkter runt om i världen! Har fått förfrågningar från våra närmsta grannländer men även från Frankrike och faktiskt även USA! Tänk att komma in på marknaden i USA, där känns det som om det finns obegränsat med kunder! Vilken lycka isåfall! Nåja nu ska man inte ta ut något i förskott men drömma får man ju alltid göra, eller hur?
 
Hörs sen!

Edit!

De marionblå schabraken som går ut på auktion på Tradera är de absolut sista som finns, jag har inga fler att lägga in då de är totalt slutsålda!