klart!

Allt är klart till imorgon! Då smäller portarna upp kl 10.00. Hoppas vi ses!Tack <3

Vi är så otroligt tacksamma över alla fina ord om våra schabrak. Vi är själva mer än nöjda med slutresultatet och har länge velat visa Er dem men vi ville vänta med att släppa bomben innan de var här. Nu finns de alltså till försäljning och vi är förväntansfulla inför morgondagen på Globen ---> kom och shoppa loss schabrak hos oss! Tror inte det finns några snyggare faktisk om man får lov att säga det själv. 
 
Allt hårt slit som ligger bakom varje design, Ni skulle bara veta.
 
Som sagt - Jättekul med så positiv respons från alla. Puss på Er!
 
NU - Mot Stockholm och GLOBEN!
 
Vår monter är A21
 

Kolla in på hemsidan!

Nu finns schabraken på hemsidan:
 

Nu finns schabraken på hemsidan till försäljning!

Allround:
http://www.kyroridinggear.com/schabrak-allround-c-4_15.html

Dressyr:
http://www.kyroridinggear.com/schabrak-dressyr-c-4_16.html

 
 

Allround x 2 inklusive öronhuva

Här kommer blider på de båda allroundschabraken. Pris: 499 kr inkl. öronhuva!
 
 
Maila info@kyroridinggear.com vid intresse eller kom och KÖP på mässan under Stockholm International Horse Show :)

Dressyr x 2

Här kommer bilderna på dressyrschabraken! Pris: 399 kr
 
 
Finns inte uppe på hemsidan ännu, vid intresse maila info@kyroridinggear.com
eller kom och KÖP på mässan i Stockholm fre, lör eller sön.
 

Kommer senare!

Prisuppgifter samt bilder på schabraken kommer senare!!! Ni kommer inte bli besvikna, de är underbara!
Så håll koll :D
 

Nu Ni!

Nu är bilderna bra, ikväll kommer de förhoppningvis upp så Ni får se :D
 
Happy! På fredag finns de till försäljning på mässan i Globen!
 
 

Attans!

Trodde fotograferingen gick kalas men närmare titt på bilderna så duger de inte att visa upp tyvärr. Skrev på instagram att de skulle visas på bloggen och Facebook ikväll men det kan Ni glömma. Nytt försök imorgon. Vill verkligen visa bilder som gör dem rättvisa!
 

Ny design!

Den nya designen är klar för bloggen och förhoppningvis snart även för hemsidan. Ska byta bakgrund och "header" på hemsidan också så de matchar med bloggens blivande design. Kul med lite nytt :)
 
Snart står vi såhär igen och ska börja bygga :)
 

På fredag börjar det!

 
Besök gärna vår monter under Stockholm International Horse Show. Mässan är öppen fredag 29 nov 10.00 - ca 22.00, lördag 30 nov 8.30 - ca 22.00 och söndag 1 dec 8.30 - ca 20.45.
Vår monter har plats nr. A21
 

 

Känns bra i magen!

Det känns så bra i magen, Ni vet att magkänslan är viktig. Jag är väldigt spänd inför mässan men det känns bra så vi får hoppas! De nya schabraken kommer börja säljas och jag hoppas på positiv respons, de är verkligen värda det! Om det är något som jag är väldigt nöjd över är det dem. De är mina drömschabrak och jag har designat allt själv från grunden. Material, tjocklek, fyllning, storlek, form osv.Glittery!

Försökte ta en bild där Ni ser hur fint kantbandet och passpoalerna är men fick inte till det med mobilkameran riktigt men Ni ser ju lite iallafall. Ska fotas med systemkamera ASAP. Då ska Ni få se allt!!ställning!

Idag ska vi testbygga ihop våra ställningar. Vi har ju två nya inför mässan, det kommer bli riktigt bra! :-) Här kommer en liten titt på öronhuvorna som ingår i setet. Idag blir det inga nya bilder pga. ljuset. Kommer snart!Så fort!

Så fort ljuset är OK ska schabraken fotas. För de är så vackra och måste ha bra ljus för att göra dem rättvisa. Vi är som tidigare skrivits så nöjda! Denna gång ingår även en liten påse med kristaller som man kan använda om man tappar någon te x. i tvätten. Så i varje förpackning ligger en påse med kristaller. Bra va? Priset kommer att publiceras tillsammans med bilderna, dock inte säkert de kommer upp innan mässan - så ska Ni dit kom och kolla på godingarna! Vi är väldigt stolta över dessa :) Öronhuvorna som igår med allroundmodellen är väldigt lyxiga, öronen i mjukt stretchigt material och passar det flesta öron. Har man en ponny med mindre öron kan man bara enkelt sy in dem lite lätt, eller be sin mamma om hjälp! :) Fler bilder dyker upp som smygtitt senare kan Ni lita på!
 

supernöjda!

Vi är helt underbart nöjda med våra nya schabrak! De är fantastiskt fina och måste ses i verkligheten! Om Ni kommer till Stockholm, kolla in dem där! Självklart kommer de säljas där också! :-) Dessa två färger kommer i både allround och dressyr! Matchande öronhuva till allroundmodellen. Happy Happy Happy!!hämtar!

Nu hämtar vi schabraken!Imorgon!

IMORGON kommer de NYA schabraken att hämtas! Hur kul????? Det är som rena Julafton för oss, som vi har längtat!
 
Både allround och dressyr dyker upp men ej i vitt som nedan;
 

Blir så snyggt!

Vi har ett gäng rundsydda träns med oss till mässan som inte finns på hemsidan och kommer nog inte att finnas att köpa där heller. Det är faktiskt lite kul ha nyheter som ingen sett eller köpt innan mässan så de finns lite spännande att se fram emot när man besöker oss :)
 
Blid kommer dock på Instagram senare @kyroridinggear 
 

Ny färg!

OMG - den nya färgen på Swarovskikristallerna är så underbar! Den dök upp idag tillsammans med nosgrimmorna som också är fantastiska! :) Så bra detta blir! Kommer visa bild när vi fått fotat i bästa ljus för att färgen ska bli så bra som möjligt. Vi kommer börja sälja dessa i Stockholm - så de kommer INTE hinna upp på hemsidan innan dess! 
 

idag kom paketet!

Idag dök paketet upp med nosgrimmorna till de rundsydda tränsen. Vi ska bara öppna och kolla om allt är Ok. Återkommer...
 

På fredag!

På fredag händer mycket.
 
- Leveransen av schabraken är försenade och kan hämtas ut fredag, tidigast torsdag eftermiddag.
 
- Leveransen av de nosgrimmor som var feltillverkade vid förra försändelsen kommer nu. Alltså de rätta kommer hinna hit innan mässan :) Verkligen bra!
 
Ni kan följa oss på Instagram för snabbast update om schabraken - kommer garanterat lägga upp bilder där från hämtningen :) @kyroridinggear

Julklappstips!

Tänkte köra mina perfekta julklappstips här på bloggen. Såklart kommer allt från www.kyroridinggear.com även i år :) inlägg om detta kommer närmare JUL.
 
En rikitg storsäljare som jag vet att många kommer bli superglada över att få i julklapp är de nya schabraken som snart dyker upp! Ni kommer älska dem och utseendet är bättre än någonsin tidigare!
 
På måndag vet jag när jag kan hämta dem <3
 

Fre 22/11/2013

Japp Fre 22/11/2013 dyker leveransen upp med det nya nosgrimmorna som ersätter de som var felgjorda. Härligt de hinner komma till mässan, vi är så glada över detta! HURRA! På måndag ska schabraken vara i hamn också, känns otroligt spännande!!
 

18:e

Snart är det den 18:e och då dyker schabraken upp i GBG:s hamn. Sen när jag kan hämta dem blir troligtvis mellan 19-22:e :) Så spännande & hoppas Ni gillar´t!
 
Kan avslöja lite färger:
Silver
Marinblå
Grå
 
mmm...

Rundsydda träns!

Börjar bli lite ordning och reda på vilka kombinationer av rundsydda träns som kommer säljas på mässan i Stockholm. Hoppas Ni kommer att gilla dem, de är väldigt speciella och för Er som gillar lack och bling :)
 
Ska bli kul att visa Er bilder sen. För Er som vill få live uppdatering följ oss på Instagram - @kyroridinggear
 
 

Kassaregister

Någon som har tips på BRA kassaregister? Från och med 1 januari 2014 måste man ha kassaregister på mässor och innan dess vill vi ha bestämt oss. 
 
 

Snart så...

Snart så kommer alla schabraken i hamn. Vi ser verkligen fram emot detta. Vi kommer hämta dem själva denna gång då vi nu har en superbra hästtransport att frakta dem i! Då slipper vi få dem ställda av lastbilen ute på gatan (för här lär ju regna den dagen de kommer). Slippa stressen att få in dem för de är under tak redan. Blir ganska jobbigt annars då det är MÅNGA lådor! Man vill gärna få in torra varor i lagret...
 

Som inlägget nedan...

Som jag skrev i inlägget nedan så kommer vi ha med masor av kompletta träns till mässan. En del rundsytt men också "vanliga" platta remmar. Ska bli så skoj att visa upp för Er dessa och hoppas Ni gillar dem. Priserna är satta men finns en del mässpriser att fynda på också :)
 
Vårt nya kandar helt i lack (går även att använda som träns):
 

otroligt vackra träns!

På mässan kommer Ni för första gången se mina nya rundsydda träns. De är otroligt fina. Kommer gå att köpas i färdiga träns samt lös nosgrimma och pannband. Vi har supersnygga pannband även för Kandar som ni ännu inte sett här eller på hemsidan. Kanske jag ger er smakprov längre fram.