Förtydliga!

Jag är som sagt mammaledig också (dock ej på heltid) så jag sköter inte företaget helt själv nu. Bloggen eller Facebook, Instagram, mailen osv sköts inte bara av mig nu. Även packa och skicka paket är det inte bara jag som gör. Jag brukar tidsinställa inlägg så det dyker upp under veckan men ibland är det någon annan som hoppar in och hjälper till. Bara så Ni vet :)
 
 

Vardagliga bilder på produkterna!

Vi ska försöka bli bättre på att fota vardagliga bilder på produkterna, fick detta som kommentar här på bloggen för ett tag sedan. Här kommer iallafall en bild på världens snyggaste nosgrimma :) Mitt favoritträns med Swarovskikristaller på sidostyckena. Kommer dock fortsätta att vattenstämpla dem då vi inte vill att någon ska stjäla våra bilder.
 

Nu på hemsidan!

Nu ligger tyglarna uppe på hemsidan! 
 
Ni hittar dem HÄR och HÄR
 
Pris 299 kr resp 349 kr - kan jag tycka är ett väldigt bra pris för dessa ovanliga tyglar!
 

Tyglar i lack!

Rundsydda tyglar i lack. Finns i två olika utförande, se nedan.
Rundsydda tyglar i lack och läder med insidan i gummio för bästa grepp.
 
 Rundsydda smala tyglar med insida enbart i läder. 

Kandar helt i lack!

Detta kandar helt i lack är en nyhet som snart dyker upp som erbjudande på Facebook! Kommer inte lägga upp det hemsidan innan. Det är sjukligt läckert med all lack! Går såklart att plocka bort sidostycken för att använda som ett vanligt träns. Alla remmar är rundsydda! 
 

Dagens fråga!

Anonym Om: Lackade tyglar!
IP: 81.233.251.58
Vill jätte gärna se nya kandaren och tyglarna!
 
SVAR:
SJÄLVKLART, BILDER KOMMER SÅ FORT DET BARA GÅR.
 

Vår placering!

Ni hittar oss på plan 1 under Stockholm International Horse Show 2013, på monter nr A21. Det är superlätt att hitta till oss, följ bara den rosa linjen från ingången :)
 
Vi kommer ha massa roliga mässpriser och produkter med oss kan jag lova :)

Lackade tyglar!

Vid min senaste leverans fick jag även hem grymt snygga tyglar i svart lack! Så coola! Ni ska få se dem snart, ska bara få upp bilderna!
 
 
 
 

Poppis!

Så poppis med dessa nosgrimmor, fast det förstår jag. De är väldigt snygga :)
 

Dagens fråga!

Anonym Om: Stress ändå!
IP: 5.242.60.188
Kommer dom nya kandaren då?
 
SVAR:
DE NYA KANDAREN ÄR REDAN HÄR MEN HAR INTE HUNNIT FOTA DEM ÄN, FINNS I STORLEK COB OCH FULL. DE ÄR HELT I LACK OCH VRÅLCOOLA! SKA FÖRSÖKA HINNA FOTA DEM SNART!
 

UTROP 1 KRONA!

HAR NÅGRA PANNBAND SOM VI INTE SKA HA KVAR I SORTIMENTET. SÄLJER UT DESSA PÅ TRADERA FÖR 1 KR I UTROPSPRIS. HUR GALET? PASSA NU PÅ ATT FYNDA ETT KVALITETSPANNBAND!
 
Ni hittar auktionerna HÄR!
 

Stress ändå!

Haha jag som tyckte vi var ute i god tid med allt till mässan så blev det fel ändå. Nu blir det stress iallfall för att hinna få hem det sista. Nåja, får bara hålla tummarna!
 

STORM!

Kommer dra in en rejäl storm över landet idag. Runt lunch ska det komma och sedan bli värre mot kvällen. Kommer ta in hästarna tidigt och sedan jobba i lagret så alla produkter är redo för mässan.
 
Kommit en del nyheter också så dessa kanske ska fotas, om jag hinner...
 

Swarovski Elements!

Vid leveransen fick jag en karta beställd från Swarovski med alla färger som går att få på kristallerna! Alla färger är verkligen superfina! :) Denna karta ska jag verkligen vara rädd om! Ska även kolla på alla färger och se vad som komma skall till mässan i Göteborg. 
 
 

felfelfelfel!

Fel på nosgrimmorna i full. Måste åtgärdas ASAP! Tråkigt när man längtat så.
 

Sitter och "väntar"

Sitter och "väntar" på en leverans som dyker upp idag! Hur spännande? Börjar noja över att den inte hinner komma idag men det sa igår att den ska det! Har den inte blivit levererad innan 13.00 ringer jag!
 
 

Ställning no1.

Ställningen blev fantastiskt bra! Nu ska den bara målas svart vilket jag får hjälp med! Hur bra? :) Har inte fotat den ännu men blir nog ett kort när den är redo för sin uppgift! På denna ställning ska alla fina träns hänga :)
 
 

Oh no!

 Pratade precis med mitt speditionsbolag som sköter leveransen av mitt paket med läderprodukter och tyvärr kommer det inte innan imorgon! :( Sad face! Nåja, jag hinner ändå inte ta hand om det idag men vetskapen om att det låg här och väntade skulle vara bättre!
 
 

STOCKHOLM-ARLANDA SE

OMG OMG! Vid destinationens sorteringsanläggning befinner sig nu mitt ena efterlängtade paket! Jag kan knappt vänta på att det ska vara här! Kanke kan det dyka upp redan imorgon, bäst att vara på plats hela dagen! YES!
 

Tjöt jag vet!

Tjötar om den nya designen hela tiden men det ska bli så roligt! :) Min nya animerade header är superfin. Allt annat också såklart ocb bakgrunden är precis som jag ville ha den. 
 
Igår blev ställningen klar som ska med på mässor, har inte sett den själv än men ska kika på den idag :) Slänger kanske upp en bild här senare. 
 

Sista betalningen!

Nu är sista betalningen gjord på schabraken. Nu väntar jag bara på att Bill of Lading och övriga dokument ska komma med Posten så jag kan skicka över dem till speditionsbolaget. Bill of Lading är ett typ av transportdokument och har används vid sjötransporter i hundratals år. 
 
Varför jag valt sjötransport på dessa produkter är självklart:
- Vikten och volymen är så stor så men flyg hade det varit ekonomiskt ohållbart.
 
Förra modellen (kommer ej igen);
 

ROISSY CHARLES DE GAULLE CEDEX FR

 
Nu har paketet lämnat Frankrike och är förhoppningsvis snart här! Tänk om det kommer innan den 25:e, så bra isåfall! Jag har som jag nämnt innan Tullkredit så paketet kommer till mig och sedan får jag en faktura från Tullverket i efterhand. På så sätt släpps mina paket direkt från tullen och jag slipper vänta på att pengarna jag betalat in ska nå fram. Det brukar alltid fördröja mina paket typ 3 dagar och dessa dagar kan vara väldigt viktiga ibland!
 
Klickar Er in här under de närmsta dagarna om Ni vill vara först med våra nyheter eller alternativt följ oss på Instagram @kyroridinggear
 

Bloggdesignen!

Har precis skickat iväg alla bilder för bloggdesignen! Ska blir så kul med ett lyft här - och snart även på hemsidan! Denna bilden ska vara med på designen iallfall :) Älskar den!
 

Uppe på vinden!

Uppe på vinden i mina föräldrars hus kan man hitta resurser! Va ute efter en "hund" som kan visa upp de snygga hundhalsbanden på mässan. Gosedjurs-nörd som jag va som liten så kanske det kunde finnas någon där och såklart fanns det en hund, en superfin kolsvart liten hund i bra storlek som kan användas till detta ändamål! Ser helt välvårdad ut, jag har alltid varit väldigt rädd om mina leksaker som liten så allt är i fint skick. Så denna lila hund kommer Ni se på mässan :) Vart den ska stå vet jag dock inte än, återstår att se!
 

Söndagsgöra!

På måndagar är ju min dag då jag alltid fixar och trixar med ordrar osv. men nu hinner jag inte med det imorgon så det fick bli lite söndagsgöra! Ska packa lite paket och det åker faktiskt iväg ett gäng tyglar med Swarovskikristaller! Populärast är ju de med Crystal såklart :) 
 

CRYSTAL AB!

Det lutar faktiskt åt detta i Crystal AB! Jag gillar ju glitter och detta glittrar galet mycket så det är ju bra :)
ÖGONGODIS!
 

New Delhi!

Igår kväll när jag sist kollade statusen på vart mitt älskade paket är någonstans så var det på lokalt kontor i New Delhi. Så förhoppningsvis lämnar det landet idag mot Paris :D
 
Nu dyker en del rundsytt upp och jag hoppas av hela mitt hjärta att Ni kommer gilla det! Jag vet iallafall en liten kuse som ska få ett nytt fint träns ;)
 

Nytt pannband!

Sitter och funderar på vilket pannband som jag ska pryda mitt blivande rundsydda träns med (i-landsproblem jag vet). Jag ska ha svart läder men undra vilken färg på Swarovskikristallerna...
 
Cystal AB är ju så underbart snyggt, är riktigt sugen men samtidigt känner jag för någon annan färg också...
 
Hm..något att klura på!
 
 
Pannbanden hittar Ni HÄR!
 

25.e okt!

25.e oktober förväntas ett paket landa hos mig! Fyllt med massor av godsaker kan jag lova :)
 
Ser fram emot detta så mycket, som Julafton för ett barn!
 

Fick det bekräftat!

Igår fick jag det 100% bekräftat att mitt gods är med på båten och anländer i GBG:s hamn någon gång runt den 15.e november! Att det klaffat så bra känns nästan för bra för att vara sant....hoppas verkligen allt stämmer till 100% nu! 
 
Nya färger på dressyrschabrak kommer...
 

Världscupfinalen 2016!

Jag har nu fått reda på att Göteborg Horse Show ska ha världscupfinalen i dressyr och hoppning år 2016! Hur kul? Världscupfinalerna drar ju alltid fler besökare så det ser jag som jättepositivt för oss mässdeltagare!
 
 

Ni är för gulliga!

Trots den extremt dåliga uppdateringen så klickar Ni Er in här varje dag ändå typ. Sötnosar :) Lovar bättre uppdate framöver.
 
Skissar lite på monterbyggnationen för stockholm just nu. Vi kommer också ha med oss coola hästhuvud för att visa upp några träns på. De är supercoola och jag ser fram emot att visa Er dem när vi är helt klara. Vi tillverkar dem nämligen själva :) 
 

13.e

Den 13.e åkte våra fina schabrak från Xiamen mot Göteborg. Ska bli så kul när det är här! Sitter och funderar på hur mycket jag ska ta med mig till Stockholm. I Göteborg sålde vi otroligt bra - vi sålde slut ALLA! Folk var som galna efter dem, jag förstår då de är så snygga :) Det var tom. någon som började gråta för att de va slut! Galet! Jag är jättenöjd med min design på dem. Mina nya är också väldigt snygga så tror de kommer bli populära. Hoppas det!
 
Jag kommer inte ha möjlighet att ta med alla till Stockholm då jag måste få plats med allt i den lilla lastbilen så jag måste verkligen sätta mig ner och planera HUR mycket jag ska ta med av de olika som kommer....
 
Undrar om jag kommer börja sälja dem på hemsidan innan vi åker eller som jag ska vänta och släppa dem i samband med mässan?? Vi får se!
 
 
 

Oooopps!

Riktigt kass uppdatering (ingen alls) på ett par dagar. Har haft annat att tänka på tyvärr.
 
Nåväl, i helgen som vart var det Hästmässan i Borås. Vi valde att inte ställa ut på denna mässa i år då jag ansåg att det inte är lönt att slit för så lite besökare. Förra året var vårt första deltagande på mässan men vi kända att det inte var något för oss. Visst det är superbra att synas men när besöksantalet är så litet så blir det ganska mycket jobb to gain some... 
 
Iallfall om vi ska fortsätta prata mässor så närmar sig Stockholm Horse Show med stormsteg! Jag har två nya vagnar på G som ska användas under mässan för att visa upp våra snygga produkter. En för träns och nosgrimmor och en för pannbanden. Till pannbanden ska vi ha en bredare display än vi brukar så man får bättre uppsikt på alla våra fina pannband. Tänkte typ hänga upp ALLT (nästan iallafall) så man slipper lager :) 
 
 

Hör & Häpna!

Det gick vägen! OMG! Nu lastas de fina schabraken på båten den 13:e! Hur bra är inte detta???? :) Superglad att de kunde jobba på lite snabbare med min order så jag kunde få den i tid! Service på toppnivå!
 
Nästan så glad att jag visar hur dem ser ut ;)
 

Ytterligare en leverans!

Jag väntar ytterligare en leverans men denna flygs hit så det tar bara en 10 dagar ungefär. De har bara lite pappersarbete kvar innan de kan släppas. Efter denna också åkt iväg så är jag redo att möta Stockholm och mässan där! Så kul, jag längtar!
 
 
 
 

Nu är det nära!

Nu är det så nära, jag hoppas verkligen allt går som det ska nu! Håll alla tummar Ni har för att det flyter på utan problem idag. Idag går jag omkring och är nervös tills jag får ett mail som bekräftar att allt gått som det ska. Idag ska nämligen alla mina schabrak och öronhuvor lämna fabriken och åka till hamnen och vänta på att få åka med båten den 15:e. Sista dagen för att lämna gods är imorgon sen stänger de mottagningen till den 17:e. Åker det inte med denna båt som går den 15:e blir det svårt att hinna få ut produkterna i Göteborgs hamn innan vi åker till Stockholm. Alltså är det väldigt viktigt att produkterna åker iväg med båten den 15:e, då är de i hamn här runt den 18 november. Så Ni förstår min inre stress idag för att allt ska klaffa :) 
 

Designen!

Nya designen har en liten paus i sitt making då tjejen som gör den är bortrest. Jag längtar så till det är klart så vi kan förnya allt här på bloggen! Den dagen jag byter kommer känna som ett stort lyft här :) Superhappy!
 
Har ju som nämnt innan en order på G hem med underbara produkter. Kommer också en del nya tyglar som är supercoola :) Ska ta riktigt bra produktbilder på dem så Ni får rätt bild av dem, kan vara lite missvisande ibland på bild men med rätt ljus så kommer effekterna fram. 
 
Rider typ varje dag med detta träns nu, jag är kär:
Ni hittar alla delar på hemsidan - www.kyroridinggear.com

Boots med lack och strass!

Supersnygga boots med lack och strass säljes. Finns vit och svart lack.
Storlek M och L
199 kr + frakt 39 kr
 
FÖRST TILL KVARN! Maila: info@kyroridinggear.com
Skriv vilken storlek och färg du vill köpa som meddelande :)
 
 
 

Produkter iväg.

Idag åker lite produkter iväg som är beställda av kunder. Ska också ta tag i att fixa med ställningen på hjul som vi ska ha på mässorna. Har allt förutom en ram till den som ska svetsas ihop. Så dagen består utav att mäta osv. Sedan ska jag även ha en ny där alla pannband ska hänga, ska klura lite på denna också. Hörs senare.
 

Blev lite fel.

En kommunikationsmiss med min leverantör gjorde så att vi fick fel längd på öglan på dessa pannband vid denna leverans. Jag beställde till kandar och fick istället de som vi vanligtvis beställt innan av just denna fabrik. Nåja iallafall så löser det sig säkert tills mässan, hoppas!
 

Next week!

Nästa vecka kommer ett stort paket skickas från vår ena leverantör. Paketet är fyllt med godsaker! Jag längtar så och det kommer ännu fler nyheter :) Älskar nyheter! Kul också att hundhalsbanden fick så bra kritik!
 
Gammal kundbild, på superfin häst:
 
 

Vackra produkter!

Älskar verkligen att fota dessa vackra produkter. Jag använder mig av en Canon EOS 600D och är supernöjd med resultatet, jag har såklart runtad hörnen på bilderna i PS. Ingen av bilderna är redigerad i övrigt, utan det är såhär de ser ut direkt. Jag har absolut ingen utbildning inom foto men har pillat lite med kameran på egen hand och tycker ändå jag kan ta ganska fina bilder. Vad tycker Ni?
 
Dessa är de nyaste jag fotat:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

UNIKA Hundhalsband, pannband och nosgrimmor säljes!!

Dessa godingar finns nu på hemsidan HÄR! Finns i flera storlekar, både för stora och små hundar! Pris från 349 kr.
 
 
Verkligen älskar dessa hundhalsband! Så snygga!
 
Finns även pannband för häst med samma strass på hemsidan HÄR och HÄR.
 
 
Och såklart nosgrimma, både aachen och remont - HÄR och HÄR.
 
 
I brunt läder finns också massa snyggt så in och kolla på:
 
 
 
 

Remontnosgrimma!

Denna snygging går snart att köpa på hemsidan! Den är underbart snygg och för Er som rider med remont ett roligare alternativ på nosgrimma :) 
 

Hundhalsband <3

Sitter och redigerar bilderna jag tagit på hundhalsbanden. De är så underbara! Inom kort kommer de finnas att köpa på hemsidan - kommer i olika storlekar (stora som små).
 
Fina va?
 

Besökare/visitors

På mässan i Gbg under horse show fick vi varje dag veta hur många som besökt mässan. Jättekul tycker jag och hoppas på samma under mässan i Stockholm. Förra året i Stockholm såg jag ingen sådan information. Nu kommer mässan vara inne i Annetex igen och där har vi aldrig ställt ut (va ju i det stora tältet förra året som var vår första gång). Ska bli så spännande! Sitter i skrivande stund och väntar in ett paket som innehåller pannband, nosgrimmor och hundhalsband. Visar Er bilder sen och följ mig på Instagram @kyroridinggear


Fick tyvärr ingen bild på besöksantalet i slutet av mässan...

Ny bloggdesign in the making!

Fick se lite smått på min blivande design och är så nöjd! Josefine som hjälper mig är verkligen duktig på att få fram allt som man önskar! Stor tack ska hon ha, blir perfekt det känner jag på mig. Även designen på hemsidan ska ändras och ha samma bakgrund som bloggen :) Gillar det extremt mycket!
 

mycket riktigt!

Mycket riktigt så kom paketet idag som jag trodde MEN tyvärr va jag inte på plats och kunde ta emot det!!! Så det levereras imorgon istället! Då måste jag vara på plats hela dagen tills det kommer. Ska bli så kul och får sätta igång och fota nya produkterna direkt! :-)Italian marketing!

Idag fick vi lite marknadsföring på en Italensk blogg. Hoppas verkligen att de får upp ögonen mer för mitt märke där. Hade varit väldigt roligt :)