paket

imorgon (tisdag) dyker kanske ett paket upp med fina produkter. Hoppas verkligen det hinner komma imorgon. Har ju längtat så! Dessa hundhalsband kommer bla. då :-)Måndag :)

Jisses vad veckorna rullar på. Idag ska jag göra den sista inbetalningen på en order som snart kommer skickas, jag betalar alltid 50% deposit och resten när produkterna är färdiga att snart skickas. Det kommer en del rundsytt denna gång och det är så himla snyggt! Både svart och brunt läder såklart :) Sen kommer även snyggaste kandaren i svart lack <3 Väldigt enkla men väldigt kaxiga! Åh längtar så!
 

linnolsson.se

Snyggaste tränset från Kyro Riding Gear! <3 Tack för bilden Linn!
 

Ny design!

Nu har jag tagit tag i det här med ny design på bloggen. Måste ju förnya mig lite, dags eller hur? Är helt inne på ett annat team och tjejen som ska hjälpa mig är superduktig :)
 

Canvastavla!

Beställt en canvastavla på min häst som fick agera modell som vanligt för mina produkter. Finaste bilden fick bli förstorad och ska med på mässor. Tavlan är beställd från Tyskland och jag är jättenöjd.
Agent!

Agenten har tagit kontakt med "min" fabrik som tillverkar schabraken och öronhuvorna. De är så fina mina schabrak, jag längtar tills Ni får se och jag längtar tills jag själv kan rida omkring med dem :)
 
Kommer både dressyr och allround i TVÅ färger :)
 
Öronhuvorna kommer också i två färger och matchar schabraken väl.
 

Nästa vecka!

Nästa vecka skickas ett stort paket till mig med sååååååååååå mycket fina produkter. Massa nyheter och påfyllning av favoriter. Remontnosgrimman i FULL kommer också för Er som längtat! Det kommer ett så snyggt komplett kandar (går även att använda som träns) i rundsytt lack! Alltså love it - lack är så snyggt och rundsytt är ju underbart så kombon blir perfekt. Hoppas Ni kommer gilla det :)
 
Ett annat paket är redan skickat och denna goding kommer för kandar och breda nackstycken, hur bra??:
 
 
 

Frakt bokad!

Frakt för schabraken bokad idag! Nu vet mitt speditionsbolag om att de väntas en leverans till deras agent i Kina. Sedan tar agenten hand om mina schabraken och huvorna och ser till att det kommer på båten mot Sverige. De åker i stora containers tillsammans med andra gods som andra företag beställt. När schabraken anländer här förtullas de ut och det är fritt fram för mig att hämta dem. Jag har Tullkredit så får det på faktura i efterhand. Jag får en massvis med papper via posten från min levernatör i Kina som jag sedan skickar till speditionsbolaget så fixar de resten åt mig. Skönt att slippa sitta och fylla i massa uppgifter och lämna till Tullverken, nä det kan nån annan lägga sin tid på. Vilket fall som helst så ser jag väldigt mycket fram emot leveransen och hoppas den kommer innan Stockholm :)
 
Förra modellen, kommer inte igen:
 

Stressigt värre!

Åh blir verkligen stressad att schabraken inte ska komma i tid, finns en risk att de inte kommer till mässan i Stockholm tyvärr. Isåfall blir jag superledsen men men inget jag kan göra något åt isåfall. Det har krånglat lite med en viss sak som gjort att det dragit ut på tiden och jag blir så irriterad på mig själv att jag inte tog beslutet om en viss sak tidigare. Skit med :(
 
Nåväl när de väl kommer så får Ni verkligen se något fint!

@INSTAGRAM

FÖLJ KYRO RIDING GEAR PÅ INSTAGRAM @kyroridinggear
 

Orderbekräftelse...

Fick idag orderbekräftelsen på mitt byte på mässan. Känns så himla roligt att få större monter (2 X 5 meter). På denna yta kan jag verkligen jobba för en snygg monter. Igår kväll så satte jag igång och ritade upp en mall som ska användas för att göra några snygga displayer. Mallen blev nästan helt bra på första försöket!! Ska bara höja upp den några cm på ett ställe. Denna display ska göras i några exemplar och visa upp ett gäng proukter som vi har i sortimentet. Nu i skrivande stund så kom jag på ytterligare en supersmart lösning. Måste genast skissa ner den :) Ni kommer få se dem först på mässan i Stockholm, vill inte avslöjsa dem innan. 
 

Stockholm!

I veckan ska vi kolla upp vilket hotell vi ska boka till Stockholm. Vi kommer åka dit den 71 november och hem efter mässan slut den 1 december. Vi åker direkt på kvällen som förra året, ganska jobbigt efter en lååång dag men skönt att komma hem. Vi kommer väl hem till Varberg 5-6 på morgonen. Då har man nästan varit vaken i ett helt dygn i streck men det går prima :) Sova kan man göra sen...
 

På hjul!

Nu ska två ställningar på hjul byggas så jag kan ha dessa på alla mässor. De ska vara färdigt med allt som ska hänga på dem så man "bara" kan rulla in dem i mässhallarna. Perfekt att spara tid :) Allt för att förenkla bygget av montern. Jag har redan ett underrede på hjul till en av ställningarna, den största av dem som kommer vara runt  180 cm bred. Den mindre ställningen måste jag fixa ett underrede till. Jag ska ta i kontakt med någon som kan svetsa så det blir snyggt och bra. Detta blir prio nästa vecka så det blir färdigt snabbt och lätt!
 

Dagens fråga!

Anonym Om: Trodde jag ja...
Kan man ha dom kandar anpassade pannbanden på ett vanligt träns med?..
 
SVAR:
Ja, man kan ha dem på "vanliga" träns också om man vill. Öglan är 6 cm, den lilla läderringen som sitter på kan man plocka bort. Oftast har jag faktiskt de modeller med 6 cm ögla med 3 cm ögla också i sortimentet. Kolla vilket som passar dig bäst.
 
 
 


Beställt!

Nu har jag beställt en produkt till som ska hänga i montern! Superfint kommer det bli! Ni ska få se när produkten dyker upp här hos mig. Ser verkligen fram emot detta :) Känns som om min monter kommer bli bättre än någonsin nu när jag har alla nya bra idéer!
 

Fyndat!

Idag var jag iväg och fyndade lite till vår monter. Två saker till bootsen och en sak till träns! Superbra ju! Nu ska jag "bara" fixa klart ställningarna med hjul. Bootsen kommer visas på ett bra sätt i denna display jag fyndade idag och så kommer jag ställa dem på en hylla så de kommer upp i höjd. 
 
 
Nu ska jag bara också klura ut hur jag ska visa våra snygga öronhuvor med strass...

Trodde jag ja...

Åh trodde jag att allt va med monterinredning var klar men nu känner jag att jag vill förenkla livet lite för mig och fixa andra lösningar på visningsdisplayer i montern. Det ska gå snabbt och lätt och inte vara något slit. Därför måste jag nu bygga nya smidiga displayer på hjul till pannband, nosgrimmor och träns! Hejhopp!
 

Snart!

Snart släpper jag sneak peeks på schabraken, eller iallafall ett av dem :) Ska bara få lite info från min leverantör om när produktionen är färdig osv så släpper jag allt tillsammans! Toppen va?
 
 
 
 

Jag gjorde det!

MY GOD - bytte monter! Håll nu tummarna för att valet va superbra! Känns bra i magen - Ni vet man ska alltid gå på magkänslan, det är något jag lärt mig! Om man inte följer sitt inre så kan man drabbas av  ÅNGEST. Ångest är riktigt jobbigt att få vilket säkert de flesta av Er kännt på någon gång. Så bytte monter och hoppas attt jag gjorde rätt val! Lovar Er att det är väldigt lätt att hitta oss under Göteborg Horse Show ändå :) Kommer ge Er bra vägbeskrivning längre fram också. 
 

Dagens fråga!

Jennifer Om:
Kommer du ta med allt till GHS också? var i din monter förra året och köpte bara (!!) allround schabraket, vill ha meeer :D
 
SVAR:
Självklart kommer ALLT med dit också, har säkert ännu fler nyheter till den mässan :)
 
 
 

Monterbyte?

Är i valet och kvalet mellan att byta monterplacering under Göteborg Horse Show! Det är så svårt! Får vi bättre läge eller inte? Fördelen med den nya montern är att den är 5x2 meter istället för 3x2 meter som vi alltid haft. 
 
Förhoppningsvis är det bättre läge med större flöde där? Åh jag har så svårt för att bestämma mig! Måste göra valet idag också - S.T.R.E.S.S
 

Schabraken!

I mitten av oktober skickas schabraken till oss och imitten av november är de här! Lagom till mässan under Stockholm International Horse Show!! Kommer visa lite bilder på hur ett av dem kommer se ut färgmässgt. Bilden dyker först upp på Instagram - @kyroridinggear
 
Förra modellen;
 

SIHS

Håller på att planera inför Stockholm International Horse Show 28 nov - 1 dec. Ska bli så otroligt roligt!
I år är det tillbaka inne i Annexet igen vilket jag tycker är bra! Jag har en plats nära ingången så det kommer bli lätt att hitta till mig. Jag kommer lägga ut beskrivning lite längre fram. På mässan kommer Ni kunna se ALLA mina produkter. Nu måste jag "bara" fixa visningsdisplayer för olika produkter - detta är viktigt att jag får ordnat bra! Längtar så till mässan, är riktigt taggad! Hoppas vi ses :)
 

Sålda!

Båda proverna i inlägget under är nu sålda, det gick fort :) 
 
Imorgon skickas en order till oss på snygga remontnosgrimmor, kandaranpassade pannband och hundhalsband! Ska bli riktigt kul att få hem dessa! Nu mina vänner dyker roligare remontnosgrimmor upp på marknaden som man kan köpa lösa :D
 
 

Prover säljes!

Säljer av dessa första prover som jag fick hem på nosgrimman och pannbandet med pärlor och strass. Slutprodukten ser lite annorlunda ut, därför säljer jag dessa lite billigare. På hemsidan kostar nosgrimman 499 kr och pannbandet 399 kr. Ni hittar dem HÄR och HÄR
För dessa prover tar jag
399 kr för nosgrimman - SÅLD
299 kr för pannbandet - SÅLD
Frakt ingår i priset!!! Skillnaden på dessa och de som finns i sortimentet är att mellan varje stor vit pärla sitter en liten genomskinlig pärla. Nosgrimman är storlek Full, pannbandet är storlek cob. Vid intresse maila till info@kyroridinggear.com 

Några prover!

Jag har några fler prover hemma - ett gäng nosgrimmor och två pannband som jag tänkte sälja av då de inte ser ut som slutresultatet på produkten som säljs på hemsidan. Ett av pannbanden är extremt brett också och riktigt coolt men har valt att inte ta hem det ännu. Kanske väljer att inte sälja detta och behålla det tills jag vet om jag kommer göra något likande eller inte. Det kommer iallafall dyka upp en nosgrimma och ett pannband som va förstaprovet till den slutgiltiga produkten Ni ser nedan - pannband i storlek cob och nosgrimma i storlek full. Ska fota dessa så fort jag bara kan :)
 

Snart så!

Snart så dyker de första exemplaren av våra hundhalsband upp och det ska bli superskoj att skaffa en kategori på hemsidan med hundprodukter! Ska bli spännande och se om hundhalsbanden kommer bli omtyckta av Er :) Om de blir det så dyker det säkert upp fler produkter i kategorin men vi börjar lite lätt...
Följ oss på Instagram @kyroridinggear

...

 

Rundsytt!

En nyhet som snart kommer dyka upp hos oss är rundsydda produkter - nu menar jag såklart sidostycken och rundsydda remmar på nosgrimmor. På så vis kan man bygga ihop även ett rundsytt träns eller kandar hos oss - HUR BRA? Jag tycker rundsytt är supersnyggt och har länge haft planerna på detta men allt har ju som sagt sin tid och NU tyckte jag det var dags! Ska bygga ihop riktigt snygga träns och kandar som exempel åt Er sen så Ni blir riktigt sugna :)
 
Alla pannband med stora öglor är perfekta till rundsydda träns och kandar!
 

Riktigt mycket!

Har som jag nämnt tidigare riktigt mycket under produktion nu. Väntar med spänning på att få hem allt och sen är vi redo för mässan i Stockholm <3 Så underbart roligt ska det bli! Dock jobbigt då jag lämnar min lilla dotter hemma här i VBG med sin pappa dessa dagar. Hoppas att allt kommer gå bra! Efter Stockholm är det Göteborgsmässan som gäller :) Hur kul? Den är helt klart min favorit :D
 

PS!

 Skulle sätta mig och fixa med bilder i PS men så krånglar det. Någon inställning som är fel, fattar inte hur jag ska få bort det så får vänta tills jag får hjälp. Typiskt!
 

Pannband säljes - lite bättre bilder!

Här kommer lite bättre bilder på pannbanden som finns kvar att köpa av de prover som jag har hemma som inte ska ingå i vårt sortiment. Priserna står under bilderna. Frakt tillkommer med 39 kr. Maila info@kyroridinggear.com vid intresse!
Från vänster:
1. Strass i blå, silver, röd storlek Full 199 kr
2. Rosa strass, cerise padding, storlek Cob 49 kr
3. Strass i silver och svart, storlek Full 149 kr
4. Strass i silver och ljusbrun, storlek Full 149 kr SÅLD!!
 
 
 

Reklam på transporten!

Jag ska sätta reklam på transporten för företaget. Tänkte det är perfekt :) Ska bara hitta någon bra sida där man kan göra dekaler mm så ska vi sätta på dem själva. Ska först tvätta rent transporten så den är fin, har precis köpt en transport nämligen och den är inte tvättad på ett tag syns det när man tar sig en närmare titt! 
 
 

Säljes - pannband!

Hann tyvärr inte ta närmare bilder på pannbanden idag och nu ikväll blev bilderna för dåliga. Måste vara bättre ljus när man ska fota tyvärr. Ska se om det blir imorgon. Det är även två till pannband som fortfarande är till salu pga. oseriösa köpare. Frakt tillkommer på 39 kr. maila info@kyroridinggear.com vid intresse!
1. Storlek Full, svart läder, strass i röd,silver,blå 199 kr
6. Storlek Cob, ceriserosa foder, rosa strass 99 kr NU 49 kr
13. Storlek Full, ihopflätad silver och svart strass 249 kr NU 149 kr
15. Storlek Full, ihopflätad strass silver och ljusbrun strass 249 kr NU 149 kr
 
 

Längtar!

Åh snart så kommer den en riktigt snygg remontnosgrimma med strass och pärlor! Den har samma kedja som denna snygga nosgrimma:
Jag hoppas att Ni som rider med remont kommer att uppskatta en lite pimpad nosgrimma. Lite roligare att rida med remont om den inte bara är helt i läder, eller vad tycker Ni???????

Bilder!

Idag ska jag hinna lägga upp bättre bilder på de sista pannbanden som ska säljas ut här i bloggen. 
Återkommer lite senare med dessa :) 
 

Fullt upp!

Hann tyvärr inte lägga upp de pannband som finns kvar, förlåt! Jag ska försöka lägga upp dem på onsdag, imorgon blir en hektisk dag så hinner inte. Tänkte ta nya bättre och närmre bilder.Måndag = skicka produkter!

Idag är en packa paket dag! Alla som betalat eller beställt från torsdags kväll fram tills nu får sina paket imorgon :)
Alltid lika roligt att packa och skicka iväg saker. Idag åker också ett gäng av de pannband som jag sålt ut här på bloggen. Nu finns det bara ett fåtal kvar. Kommer lägga upp det här på bloggen lite senare idag.
 

2313!

Just precis nu är det 2013 st personer som gillar Kyro Riding Gear på Facebook - fantastiskt roligt!! Om du ännu inte gillar oss på Facebook klicka Er in på sidan via menyn här ovan! När det är 2500 st som gillar kommer jag lotta ut något fint till Er :D Å det blir verkligen något fint vill jag lova! 
 

Uppdate - säljes!

Nu finns det tre pannband kvar av de prover som jag hade hemma. Dessa är alltså inget jag kommer sälja på hemsidan så finns bara det exemplar som Ni ser på bilden. Vid intresse maila: info@kyroridinggear.com och märk ditt mail med tex. "pannband 10" så jag vet vilket pannband ditt mail gäller. Frakt tillkommer på 39 kr. Först till kvarn!
5. Storlek Ponny, vågigt med lila strass 149 kr.SÅLD!
6. Storlek Cob, ceriserosa foder, rosa strass 99 kr. SÅLD!
7. Storlek Cob, turkost foder, turkos strass 99 kr. SÅLD!
8. Storlek Cob/Full, svart foder, silverglitter på ovansidan 99 kr NU 49 krSÅLD!
9. Storlek Cob, vitt foder, silverglitter på ovansidan 99 kr NU 49 krSÅLD!
10.  Storlek Ponny, svart foder, silverstenar 99 kr NU 39 kr
11. Storlek Cob/Full. svart foder, silverstenar 99 kr NU 49 Kr SÅLD!
 12. Storlek Full, snurrad silverstrass 149 kr. SÅLD!
13. Storlek Full, ihopflätad silver och svart strass 249 kr NU 199 kr
14. Storlek Cob/Full, 2 rader silverstrass & i rad i mitten med större ljusgul strass 149 kr.SÅLD!
15. Storlek Full, ihopflätad strass silver och ljusbrun strass 249 kr NU 149 kr
  16. Storlek Full, guldmetallpluppar 299 kr NU 199 kr
17. Storlek Full, silverlänk 249 kr. SÅLD!
18. Strorlek Full, småSwarovskikirstaller 1 rad i Crystal (silver) 399 kr.SÅLD!


Beauty!

Vackra vackra häst i vackra vackra träns! Min favoritbild just nu - LOVE IT!
 
Tränset - tränsdelarna går att köpa tillsammans eller separat på 
www.kyroridinggear.com

Silver buckle!

"We just want confirmation that whether you want golden buckle on Dog collar 2 or silver buckle"
 
Vad kan detta va tro? :)
 

Underbara bilder!

Idag har jag fått kolla igenom alla fina bilder vi tog förra veckan på Kayo med det snyggaste tränset som finns <3
Ni kan köpa tränset hos mig såklart - ALLT finns på hemsidan och inte hos någon annan :) Klicka Er in via länken här ovan i menyn! Här får Ni ett litet smakprov igen från min privata Instagram. Detta är min absoluta favoritbild - JAG ÄLSKAR DEN! Kayo är så otroligt vacker på bilden och tränset gör sig perfekt på bilden. Tur man har en sådan skönhet till häst alltså! :)
 

TÄVLING I SAMARBETE MED LINN OLSSON!

Har en tävling igång med Linn på linnolsson.se ---> HÄR hittar Ni tävlingen! 
 

SÄLJES!!

Nedan ser Ni vilka pannband som finns kvar att köpa av de prover som jag hade hemma och INTE kommer ta in i mitt sortiment. Vissa har jag sänkt priset på så kolla om det finns något du vill ha! Maila till: info@kyroridinggear.com vid intresse - märk ditt mail med det nummer på pannband du är intresserad av t.ex. "pannband nr 10". Frakt tillkommer på 39 kr! 
5. Storlek Ponny, vågigt med lila strass 149 kr.SÅLD!
6. Storlek Cob, ceriserosa foder, rosa strass 99 kr. SÅLD!
7. Storlek Cob, turkost foder, turkos strass 99 kr. SÅLD!
8. Storlek Cob/Full, svart foder, silverglitter på ovansidan 99 kr NU 49 krSÅLD!
9. Storlek Cob, vitt foder, silverglitter på ovansidan 99 kr NU 49 krSÅLD!
10.  Storlek Ponny, svart foder, silverstenar 99 kr NU 49 kr
11. Storlek Cob/Full. svart foder, silverstenar 99 kr NU 49 Kr
 
 12. Storlek Full, snurrad silverstrass 149 kr. SÅLD!
13. Storlek Full, ihopflätad silver och svart strass 249 kr NU 199 kr
14. Storlek Cob/Full, 2 rader silverstrass & i rad i mitten med större ljusgul strass 149 kr.SÅLD!
15. Storlek Full, ihopflätad strass silver och ljusbrun strass 249 kr NU 199 kr
 16. Storlek Full, guldmetallpluppar 299 kr.
17. Storlek Full, silverlänk 249 kr. SÅLD!
18. Strorlek Full, småSwarovskikirstaller 1 rad i Crystal (silver) 399 kr.SÅLD!

Spännande värre!

Mycket spännande att se vad Ni kommer tycka om de nya kandaren som speciellt de som kommer färdigt, där Ni inte själva kan välja nosgrimma och pannband...
 

Dagens fråga!

Cassandra Jalmander Om: Nyheter som kommer!
Hej, 
kan du inte ta in nosgrimmor som är "smalare" och utan pullbackknäppning? ;)
 
SVAR:
Då jag personligen tycker bäst om pullbackknäppning så kommer jag nog inte att köpa hem någon annan anordning på aachennosgrimmorna tyvärr. Smalare nosgrimmor har jag designs på men har inte tagit steget längre än så just nu - detta få bli nästa år.
 

Imorgon!

Imorgon ska jag packa och skicka produkter. Alltid lika skojjigt! Bland annat så åker denna snygging iväg: