Nattjobb!

 Att har eget företag är inte som ett vanligt jobb som man kan släppa när man kommer hem. Här får man jobba lite närsom under dygnet. Just nu har jag besvarat mail samt skickat en del viktig mail inför framtiden. De kommer ske en del förändringar här kan man säga. Mer om det när det blir aktuellt. 
 
Idag gick några auktioner ut på Tradera, alltid lika trevlig. Fler auktioner kommer dyka upp, såklart länkas de här!
// Malin
 

Lite auktioner!

Nu har vi lagt upp lite fler roliga auktioner på Tradera. HÄÄÄR hittar Ni dem. Denna gång la vi även in våra fina allroundschabrak men öronhuva. Lite kul va? 
 

Otursfågeln Breeze

Här kommer lite uppdatering om Breeze, det va ju längesedan sist. Hon är allt en liten otursfågel den där hästen. Redan från början insåg jag att hon inte har 100% koll på sina ben, speciellt inte bakbenen. Första smällen var inte hennes egna fel dock, hon blev sparkad i hagen av ny häst. Blev inte halt men fick ett sår som var svårt att läka pga. värmen. Inga insekter kom åt såret då jag va noga med att ha kompress över ute, har jättebra kompresser som är bakteriebindande och ska dra ut bakterierna ur såret. Detta läkte men efter någon vecka hade hon nytt sår på insidan samma bakben, detta var troligtvis hon själv som klantat sig och sparkat till efter en insekt. Detta va också svårläkt pga. värmen men gjorde på samma sätt som förra sårskadan och det läkte med. Nu är det bara en sårskorpa och eventuellt ett litet överben, tyvärr...
 
I torsdags förra veckan upptäckte jag när hon kom in från hagen att detta ben nu va supersvullet. Tänkte först att såret kanske inte ser bra ut under skorpan och drog bort den för att inspektera. Tänkte att lymfangit kanske va orsaken till svullnaden. Hon var även halt på det benet. Såret såg bra ut och jag kände tydlig värme på utsidan kotan så antagligen har hon gjort något annat med sitt ben. Kylde benet med vattenslangen och sedan kyllera. Sjukt orolig över benet på natten hemma - nojig över vad det kunde vara. Ringde och pratade med veterinären redan på torsdagen och kom överens att avakta till dagen efter, fredagen. På fredag morgon när vi kollade efter hältan va den borta! Hurra! Svullnaden var densamma, inte värre så det var ju bra. Hon fick gå ut i hagen som vanligt, bättre att röra på ett svullet ben. Kylde benet igen och la på kyllera morgon och kväll. På lördagen va jag inte där på morgonen, hon blev utsläppt av någon annan. När jag kom på eftermiddagen så va benet nästan inte svullet något, bara lite på kotan, inte halt heller. Hon fick stå lindad med BoT tills idag och nu är hon ute i hagen igen, ska åka upp i eftermiddag och kolla på benet samt låta henne stå med BoT ett par nätter tills benet känns helt normalt igen.
 
Vill gärna inte ha benskydd i hagen men förtsätter det såhär har man ju inga alternativ. Jag är väldigt kritiskt till benskydd i hagen då de har dem på sig så många timmar. De måste verkligen sitta bra och andas, vara svala. Hur ska man hitta så bra benskydd?
 
Benet första dagen dvs. torsdags:
 

Idag avslutas!

Idag avslutas massvis med auktioner på pannband och tyglar. In och buda HÄÄR! De första går ut redan klockan 20:43. Passa på att fynda 
 
 
 
 

Nya produkter...

Spånar på lite nya produkter som skulle passa bra in i vårt sortiment. Vi är ju väldigt blingiga av oss så det blir ju säkert något sådant vackert. Har en del idéer men inget som kan delas med av ännu tyvärr. Vi har även lite små prover påväg på smycken, vi har ju haft lite dåligt med smycken till ryttare så det ska vi ändra på. 
 

Bruna fina tyglar...

 
Vi fotograferade aldrig tyglarna i brunt så idag tog vi fram kameran igen och klickade denna närbild på de bruna. Här ser Ni färgen på den bruna nyansen, det är en "vanlig" mörkbrun färg som passar ihop med de flesta bruna träns på marknaden. Nackdelen när man har brunt läder är ju att det finns så många nyanser brun, svart är ju alltid svart så där är det väldigt lätt :) Tyglarna kostar 499 kr och är väldigt snygga :)

2-sortering

Idag kommer det dyka upp lite mer 2-sortering på Tradera. Igår la vi upp detta auktion HÄR på en 2-sortering. Andra  auktioner på andra produkter kommer...
 
 

Ett sista kvar!

I vårt lager hittade vi två schabrak från vår första kollektion. De va två bruna som legat undangömda och de ena såldes igår på Tradera och då la vi upp det sista. Så vill Ni fynda brunt schabrak klicka Er in HÄR för att hitta annonsen, den går ut den 24/8. Ibland har vi lite dålig koll i lagret så då och då dyker gamla godingar upp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tanken med Limited Edition

Tanken med produkterna i Limited Edition serien är att vi med jämna mellanrum presenterar nyheter som bara finns en kort period. När det är slutsålda så kommer vi inte ta hem exakt samma design igen, de kan hända vi andvänder samma grund men byter färger osv. Vi hoppas Ni tycker det är roligt med lite speciella och unika produkter. Nu har vi presenterat två Limited Edition produkter hittills och båda är lite speciella. Fösta som presenterades va KINGSIZE och dessa har väldigt stora kristaller, tror inte de finns pannband med större faktiskt. Andra släpptes häromdagen och va en uppdatering på de populära 2-delade pannbanden som vi började vår "karriär" med. Denna uppdaterade version är med hela sex rader och pärlor i mittersta raderna istället för strass.
 
Vad framtidens Limited Edition blir återstår att se, än är ingen ny produkt på gång.
KINGSIZE
2-DELAT

Nya auktioner på Tradera LIMITED EDITION

Nu ligger 2-delade pannband med sex rader pärlor och strass uppe på Tradera med utrop 1 kr. Ni hittar alla auktioner HÄÄÄÄÄÄR! Hoppas Ni hittar något som faller Er i smaken.
 
 

Bud på allt!

Kikade in på vår Tradera-sida och såg att det va bud på allt det nya nu. Ikväll dyker det faktiskt upp några nya annonser. Vi länkar här som vanligt när det är klart! 
 
Undra hur poppis dessa kommer bli? Ganska så tror vi :)
 
 

Auktioner på Tradera!

Nu ligger ett gäng auktioner uppe på Tradera-sidan, Ni hittar den HÄR! Alla auktioner utrop 1 krona som vanligt men vill man inte vänta och hålla på att buda kan man köpa till ett fast pris här via bloggen. Prisuppgifter och information står under bilderna. Maila info@kyroridinggear.com vid beställning. 
Tyglar med pärlor och strass. 2 rader strass i Crystal AB, i rad vita pärlor i mitten. Blingar supermycket! Matchande pannband finns.
Storlek FULL - svart och brunt
PRIS: 499 kr + frakt 60 kr
Tyglar med två rader sliverstrass. Storlek FULL  - svart och brunt
PRIS: 449 kr + frakt 60 kr
Pannband "thin" med en rad strass i Crystal AB finns i cob och full samt svart och brunt läder.
PRIS: 349 kr + frakt 40 kr
 
 
Pannband med tre rader. Två med strass i Crystal AB, i rad vita pärlor i mitten - alla sitter fast bra med metallhållare. Finns i svart och brunt läder samt cob och full. Finns även för kandar! Matchande tyglar finns.
PRIS vanligt: 349 kr + frakt 40 kr
PRIS Kandar: 399 kr + frakt 40 kr
Pannband 2-delat LIMITED EDITION (när de sålt slut kommer inga nya att beställas). Sex rader med strass och pärlor. Strass i Crystal AB och vita pärlor. Finns i svart och brunt läder samt cob och full. Matchande tyglar finns. 
PRIS: 499 kr + frakt 40 kr
 
FÖRST TILL KVAR eller BUDA på Tradera med utrop 1 krona!
 
 
 

Dyker upp inom kort!

Nyheter dyker upp på vår Tradera-sida inom kort...
 

Paketet är här!

OMG! Nu är paketet här! Massa spännande nytt som vi hoppas Ni kommer att älska! Tyglarna är så fina och väldigt unika, Ni har nog inte sett liknande förr! Nu ska här fotas sen kommer det upp på Tradera ikväll!
 
Ha en fortsatt bra dag!
 

Mycket nära...

Imorse lämnade det efterlängtade paketet Göteborg och är säkert redan här i stan. Då vi inte finns på plats alla timmar mellan 8-17 så har vi valt att få paketet till närmsta servicepoint och hämtar hellre ut det där när det passar oss. Förhoppningsvis kan det hämtas ut imorgon, spännande <3
 

Tradera auktioner....

Ibland så säljer vi ut produkter på Tradera för att de är 2-sortering, detta står alltid med i annonsen. Vi har några 2-sortering att sälja där nu men dessa är inte fotade ännu. Så fort dessa är fotade så kommer de dyka upp på vår Tradera-sida som Ni hittar HÄR! Nu ligger det uppe några nya "kingsize" pannband uppe och vissa är det sista vi har! Vi kommer INTE att ta hem dessa igen.
 

Imorgon!

Imorgon åker ett gäng paket iväg och det mesta är Traderavinster, så vet du med dig att du betalat din auktion så kan du räkna med leverans tisdag eller onsdag. Kingsize Limited Edition är snart slut så är du sugen på ett pannband, buda på de som kommer upp idag!
 

Express

Paketet är påväg med Express och lär dyka upp nu i början av denna vecka om allt går som det ska. Ibland fastnar det i tullen pga. att de missat fylla i olika viktiga uppgifter men vi får hoppas att denna gång allt flyter på smidigt. Vi kommer ändå hålla bra koll på tracking no. så att det inte fastnar. Som vi skrev i inlägget undan så kommer riktigt fina produkter och vi hoppas Ni kommer gilla dem.
 
Ikväll dyker det troligtvis upp lite fler auktioner på Tradera. Vi har några Kingsize i enddas Crystal också som ska hitta nya hem, dessa måste först fotas och sedan dyker de också upp på Tradera. Just nu har vi endast fyra auktioner uppe så känns lite fattigt. Håll koll där ikväll om Ni vill vara först med att buda.
 
HÄR är vår sida. 
Crystal - Crystal AB - Crystal