Snart!

Snart kommer en utförsäljning av pannband. En del är prover som vi ej ska ha i vårt sortiment, dessa finns det bara ett exemplar av! Vi kommer lägga upp utförsäljningen på Facebook men länkar här såklart :)
 
 

SLUTSÅLDA!

 

Nytt nyhetsbrev

Idag skickades det ut ett nytt nyhetsbrev med erbjudande.
Om ett tag släpps de även här och på Facebook-sidan!
 

Nu finns det bara ett kvar!

Nu finns det bara ett kvar av denna goding. 299 kr FRI FRAKT! Storlek cob, svart läder.
Först till kvarn: info@kyroridinggear.com
 

TILL SALU!

Supersnyggt 5-radigt pannband i Crystal (silver), storlek cob (39 cm), svart läder. Snygg u-form.
299 kr FRI FRAKT! Först till kvarn gäller. Kontakta oss på info@kyroridinggear.com
 

Toppenkunder!

Vilka toppenkunder vi haft på erbjudandet i nyhetsbrevet samt på Facebook-sidan! Alla som velat köpa pannband har betalat! Det är väldigt ovanligt att alla som mailar betalar även om de sagt att de ska göra det. Så vi har riktiga toppenkunder!
Än finns det några pannband kvar för de som är intresserade! Pannband med pärlor och kristaller kvar för 249 kr, FRI FRAKT. Först till kvarn gäller! Välj mellan guld, regnbågsfärgad eller turkosa kristaller tillsammans med pärlor. Guld och regnbågsfärgade pannband finns i svart och brunt läder samt storlek cob och full. Turkosa pannbanden finns i svart och brunt läder samt storlek full. Varje kristall och pärla sitter fast med egen metallhållare för bästa hållbarhet. Maila info@kyroridinggear.com vid intresse!
Snygg u-form på pannbandet!!!!
 

Brasilien!

I slutet av veckan går även en produkt iväg till Brasilien.
 

Extra kul!

 Idag har vi fått orders från både USA och Estland! Extra kul när vi får skicka produkter utomlands.
Denna godingen sålde slut i Stockholm, nya snygga huvor kommer...
 
 
 

imorgon!

Imorgon kommer en annons ut i tidningen, vilken visar jag när det är aktuellt. Hoppas på lite extra julshoppning nu denna månaden. Om Ni tänkt köpa gör det i tid så Ni hinner få det innan Julafton! I dagarna läggs ny order inför Göteborg, det ska bli spännande att åka dit :)
 

Stockholm över för denna gång!

Igår morse kom vi hem från Stockholm. Resan hem på natten gick bra men va såklart jobbig och tröttheten sitter i ännu. Det va superkul att träffa många fina kunder, många gick därifrån med ett snyggt pannband till sin älskling där hemma. Schabraken sålde helt slut så nu finns det inga fler för Er att köpa av oss. Nu kommer något nytt men det blir lite längre fram så Ni får hålla Er lite. Det är så kul att våra schabrak är så omtyckta :)