Ursäkta noll blogginlägg!

Ursäkta för det långa uppehållet med blogginlägg. Vi har inte direkt haft något att skriva om. Vi har sålt mycket av våra populära pannband som ni ser nedan och det förstår vi, de är underbara!
 
Nu har vi en ny order påväg hem till oss med en del nyheter som både kommer upp på hemsidan och på Tradera. Underbara tyglar som Ni kommer älska om Ni gillar bling :) sen kommer även de tyglar vi hade hemma prover på som såldes av på Tradera samt snygga pannband och även det "thin" som blev så populärt! Det ska bli riktigt kul att fota dessa nyheter och se vad Ni tycker! 
 
 
 

Instagram

Följ oss på Instagram så är Ni gulliga. HÄR hittar Ni oss eller via @kyroridinggear på mobilen
 
 

TYGLAR!

Under produktion har vi just nu tyglar som kommer bli fantastiska! Ni har inte sett liknande innan iallafall, de vill vi lova. Det ska bli jättekul att visa Er dessa godingar och de kommer vara väldigt prisvärda! Man får mycket en snygg tygel till bra pris helt enkelt. Om dessa blir populära kommer det komma fler liknande tyglar men vi börjar med dessa. Vi kommer även få hem dessa godingar igen som kommer säljas på Tradera. Är Ni intresserade av ett par så håll lite koll här, vi länkar till Tradera när de är uppe.
 

Packa!

Idag packas en mängd paket som ska skickas iväg till kunder. Vi har massvis med pannband som ska åka iväg idag via Posten. Vi skickar alla våra ordrar via Posten Varubrev och är jättenöjda med denna tjänst som Posten har för oss företagare. Visst man måste åka och lämna in paketen på Postens företagcenter men vi har ändå svårt att ha bestämda tider för hämtning av paket så för oss passar det perfekt. 
 

Nya auktioner på Tradera.

Nu ligger det uppe lite nya auktioner på Tradera. Det finns bland annat dessa godingar som börjar ta slut i lager, när de är slut kommer inte samma in igen så vill du ha ett exemplar passa på nu. Det står i annonsen om det är sista exemplaret som finns. HÄÄR hittar Ni vår Tradera-sida, vi har närmare 4000 positiva omdömen så va inte rädda för att handla av oss - vi är mycket seriösa!
 

Hemma från Falsterbo!

Rikitgt varma och svettiga dagar i Falsterbo. Det är en nackdel med deras mässa just vädret, regnar det så är man inte sugen på shoppning och är det för varmt orkar man inte går runt och absolut inte prova ett enda plagg. Därför gillar vi bättre mässor inhomhus då där är det aldrig regn eller stekande sol. Mässan såg ut som vanligt tycker jag och inga jätteroliga nyheter som man hade hoppats på. Lite shopping för egen del blev det knappt men fick iallafall med mig fyra nya vita dressyrskydd, en t-shirt och en plånbok med mig hem och lite prover på foder som är av intresse. Bästa shoppningen för egen del var på fredagen i Malmö på Emporia. Nu längtar vi inför mässan i Stockholm där vi själva kommer delta, det ska bli jätteroligt. Hotell är bokat och klart, kassaregister och betalsystem kommer snart vara klart. Något jag reflekterade över på mässan i Falsterbo var att MÅNGA inte hade kassaregister, det är lag på detta så jag undrar hur det tänker? Vi kör iallafall lagligt med kassaregister :)
 
Har tyvärr knappt en blid från Falsterbo då min mobil gick sönder och det var enda källan till fotografering som jag hade med mig. // Malin
 

Falsterbo horse show!

Nu är vi på plats!Falsterbo Horse Show

Imorgon åker jag till Falsterbo. Vi har ju ingen monter där i år men åker dit ett par dagar ändå. Vi har lite specialerbjudanden som kompensering för att vi är där nere :)
 
HÄR hittar Ni erbjudandena - gäller till söndag!
// Malin
 

NYHET FÖR KANDAR!

NYHET FÖR KANDAR ÄR DENNA GODING! FINNS I SVART OCH BRUNT LÄDER SAMT COB OCH FULL
 
 
Finns på hemsidan NU!

7 auktioner

Sju auktioner har redan gått ut på Tradera. Idag går det ut sex stycken runt 22.20. När dessa gått ut ligger det uppe likadana för breda nackstycken och kandar som går ut 4:e och 5:e juli samt några för vanliga träns 7:e och 8:e juli.
In och fynda med Er :) HÄR!

Sveriges största utbud av pannband?

Vet Ni någon som har större utbud pannband än vi i Sverige? I Norden? Vi vet ingen så om Ni vet någon, länka gärna dessa till oss :) Vi har verkligen letat!
 
Vi är glada att vi kan erbjuda ett så brett sortiment med olika modeller och färger. Det finns helt enkelt något för alla hos oss - www.kyroridinggear.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snyggt!

Detta pannband beställdes av kund häromdagen. Det är så himla snyggt! Tänk att använda detta på sitt kandar, så snyggt det skulle bli. Ni vet väl att vi har stort utbud av pannband, även för kandar och breda nackstycken? Skulle tro att vi har störst sortiment i Sverige faktiskt. Utöver bloggen kan Ni kan även följa oss på Instagram @kyroridinggear.Hotell bokat!

Nu är hotell bokat inför Stockholm Horse Show i Friends Arena. Vi bor 1 km från mässan så det är perfekt! Cyklar finns att låna gratis på hotellet (om det är snöfritt så går det ju bra). Vi bor där från onsdag-söndag då mässan redan öppnar på eftermiddagen på torsdagen. Vi kommer bygga hela onsdagen och torsdag förmiddag blir en tur in till city för shopping. Perfekt! Vi brukar aldrig hinna med någon shopping i Stockholm annars. Vi är jättenöjda med hotellet, ser superfint ut och känd kedja. Nu ser vi verkligen fram emot mässan och att lyxa med hotellfrukost :)
 

1 timme kvar!

Nu är det runt 1 timme kvar på det första auktionerna på dessa godingar Ni ser nedan. Det går ut 1 st full svart läder, 1 st cob svart läder och 1 st full brunt läder.
 
Ni hittar dem HÄR!
 
Tänk på att vi bara har ett begränsat antal så vill Ni hemskt gärna ha ett exemplar buda hem ett redan idag <3
 

WOW!

Vi säger bara WOW om en tygel som troligtvis kommer hem till oss om ett par veckor! Riktigt snygga så man svimmar nästan :) Dessa kommer troligvis vara en Tradera-produkt och kommer säljas där med utrop 1 kr :)
 
Håll koll säger vi bara <3
Dessa finns uppe på Tradera nu, en silver och en guld :)
 

Pearls <3

Vi kommer få hem lite fler produkter med pärlor framöver som är supersnygga! Vi älskar kombinationen av strass och pärlor så detta kommer mer utav! I Stockholm på mässan där i slutet av året kommer vi ha MASSOR av underbara produkter att välja mellan :)