Besöksrekord!

Nu under juni har vi haft besöksrekord på hemsidan.
 
Den 25 juni hade vi hela 19 790 besökare, helt otroligt många kan det ens stämma??
 
24 juni hade vi 11 339 besökare 
23 juni hade vi 13 558 besökare
22 juni hade vi 14 611 besökare
21 juni hade vi 9 344 besökare 
 

Specialerbjudanden

Då vi inte kommer att delta med monter under Falsterbo Horse Show i år så smygstartar vi med lite specialerbjudanden på pannband via hemsidan istället. Erbjudandet gäller tom. 13 Juli 2014
http://www.kyroridinggear.com/specials.php
 

Först till kvarn!

SÅLDA!!!!
TRÄNS / KANDAR I LACK, STORLEK FULL, SVART LACK.
 
PRIS: 600 KR INKLUSIVE FRAKT (ORDINARIE PRIS 1299 KR)
TYGLAR INGÅR EJ!
FÖRST TILL KVARN
MAILA INFO@KYRORIDINGGEAR.COM
 

Uppdate Breeze!

Fina Breeze var det ett tag sedan jag skrev något om här på bloggen. Hon blev ju sparkad i hagen för ett par veckor sedan och det är först nu såret håller på att försvinna och inte behöver skötas om dagligen med rengöring osv. Det va ganska djup så har tagit tid, hon blev aldrig halt så har kunnat fortsätta rida henne men tog det såklart lugnt i början. 
 
Har testat mig fram på några bett och har nu tredelat vilket funkar kanon, hon kan egentligen gå med vilket bett som helst i mildare variant för hon är väldigt mjuk och fin i munnen (positivt som tusan). Funderar på att testa rida på rakt bett som variation, vill inte rida med samma bett varje pass utan vill variera mig mellan helst 3 olika. Vi får ser vad vi hittar för bra bett. Ska kolla i Falsterbo när jag ska dit på semester 9-11 juli. 
 
Jag är otroligt nöjd med min nya häst och hon är en klok och vänlig själ med bra temperament (förutom då hon är brunstig och galen). Hon är perfekt i storlek och underbart vacker att titta på, en tjejhäst verkligen.
 
NÅGRA LÄSARE SOM SKA TILL FALSTERBO?
// MALIN
 

Pink-Power!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idag!

Idag kommer det dyka upp några fler auktioner på Tradera för Er som är intresserade av detta. Pannbanden med pärlor och strass är nästan alla redan inlagda så vill Ni fynda ett sådant så tveka inte, sen är dem slut!
Idag kommer vi även att ta lite fler beslut angående Tradera-produkter. Fler nya produkter kommer dyka upp där i framtiden. 

Budgivningen!

Kul att så många är intresserade av budgivningen på Tradera. Det ska bli spännande att se slutpriset på produkterna sen, det är ju Ni som budar som avgör! Vi lägger alltid in annonser med utrop 1 kr. Fler produkter kommer dyka upp men inte säkert det kommer likadana igen så ser man något man gärna vill ha så vänta inte och tro att det kommer flera.
 

KINGSIZE LIMITED EDITION!

Nu finns dessa godingar uppe på Tradera-sidan! Utrop 1 krona som alltid på våra auktioner!
Strasslänken är specialtillverkad åt oss i en limited-upplaga. Kristallerna i mitten är 10 mm, de runtom är 6 mm.
 
In och buda HÄR, de finns för både vanliga träns och breda nackstycken och kandar!
 
Går endast att köpa dem via Tradera-sidan.
 
Hope U like them <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LIMITED EDITION KINGSIZE

Dessa godingar dyker upp på vår Tradera-sida ikväll! Det är en specialtillverkad kedja med kingsize kristaller. Vågar nog säga att vi aldrig sett större förut. Detta är maximal bling! Länkar när de finns uppe!
 

Färg på strass

Kan kanske bli så att vi tar hem lite fler tyglar med strass i andra färger också. Bara kanske så om Ni är sugna på dessa tyglar så buda på dem och vänta inte på fler auktioner då vi inte har några fler i lager nu och man vet aldrig om det dyker upp flera.
 
Dessa hade varit snygga i rosa och blått också :)
 

Påfyllt!

Nu är Tradera-sidan som Ni hittar HÄÄÄÄR påfylld med några pannband pärlor och strass samt remontnosgrimma pärlor och strass. Nu börjar det ta slut och sista exemplaret av bruna pannband med pärlor och strass ligger uppe samt de sista två exemplaren av remonten :) Vill Ni köpa dessa så passa på NU! 
 
 
Nu kan Ni buda hem båda och matcha galet bra :)

Taggade!

Nu är vi riktigt taggade! Detta kommer bli så bra, vi har massvis med snygga produkter på gång och en del av butikskollektionen är här och ska fotograferas mm. Det känns roligt att gå vidare med lite nya projekt så butikskollektionen och Tradera-produkter känns helt rätt! Nu hoppas vi bara på att responsen blir bra :) Håll tummarna för oss :)
 
Nästa mässa är Stockholm Horse Show, vi har valt att inte delta i Falsterbo i år heller av olika anledningar. Så i Stockholm har vi laddat upp med massa spännande och kommer säkert släppa en del nyheter där och då eller precis innan!
 
Hoppas Ni fortsätter att följa vår resa!
 

Schabrak 2011, 2012, 2013

Vår modell år 2011:
 
Schabrak år 2012:
 
Schabrak 2013:
 
Första kollektionen var vi sådär nöjd med, det va lite missar i produktionen som gjorde att vi inte blev 100% nöjda med bland annat formen och storleken. Kollektionen år 2012 var desto bättre i formen och färgkombinationerna på både dressyr och allround är supersnyggt fortfarande. År 2013 kollektion är supersnygg, både det grå och marinblå är lika snygga och vi älskar att det är silverglitter! Formen är ännu bättre på denna kollektion! 
 
Undra om det blir någon kollektion år 2014 ;)

Funderar!

Vi funderar faktisk på att ta hem lite olika produkter som vi endast kommer sälja på Tradera, alltså inga produkter som kommer ingå i vårt sortiment eller i butikskollektionen utan bara säljas på Tradera med utrop 1 kr. Detta känns som en rolig grej och vi kommer bara ta hem ett visst antal och när de är slut kommer något nytt :) Kul va?
 

Tyglar med strass bild och länk

HÄR är länk till Tradera-sidan igen. Dessa snygga tyglar som syns nedan ligger ute på auktion med utrop 1 krona.
 
 

Tyglar med strass

 
Vi har två par tyglar med strass uppe på Tradera. Kan tyvärr inte länka till dem i detta inlägg men om ni scrollar ner till inlägget under finns det en länk där till alla våra auktioner. Om de går bra så kanske vi tar hem flera och säljer på Tradera :-) dessa är inget som vi kommer ha i vårt sortiment så på Tradera får det bli isåfall eller säljas här via bloggen. In och buda nu på fina produkter!
 

Fler auktioner!

Idag dyker det upp fler auktioner på vår Trader-sida som Ni hittar HÄR! Det kommer upp fler pannband som bilden nedan men för KANDAR, RUNDSYDDA TRÄNS OCH BREDA NACKSTYCKEN. Öglan är hela 6 cm bred :) Så vill du få snyggast träns eller kandar lägg ett bud och hoppas på vinst!
Det dyker även upp auktioner på två par tyglar med strass och två andra pannbandsprover vi har här hemma.
 

Nu börjar det fyllas på!

Nu börjar det fyllas på med auktioner på Tradera. Nu kan Ni buda hem snygga pannband med pärlor och strass i svart eller brunt läder samt cob eller full! Utrop som vanligt 1 kr, Ni bestämmer priset.
 
Ni hittar alla våra auktioner Länk ---> HÄR <--- Länk
 
 

Breeze i nytt träns

Breeze har fått nytt träns, duktig tjejen får sin livs första lacknosgrimma och Swarovskipannband i Crystal AB och Jet. Hon är supersnygg i det, jag är jättenöjd. Hela tränset är från Kyro Riding Gear såklart och allt kan köpas på hemsidan! 😃 Fick tyvärr ingen bättre bild men det kommer . Hon ska få fler träns den lilla donnan, vänta ni bara 😍Nya auktioner på Tradera!

Snart så kommer det dyka upp lite fler auktioner på Tradera som Ni kan buda på. Allt som vanligt utrop 1 kr. Det blir dock inte idag eller imorgon men snart :) Finns en del prover som inte ska till produktion som Ni kan buda hem, några pannband, tyglar mm. Så håll koll här för vi uppdaterar direkt när de ligger inne.
 

Fantastiskt!

Jag är så fantastiskt tacksam att denna häst kom in i mitt liv. Hon är en riktig solstråle som verkligen älskar livet och allt vad det innebär! 😃

Hon känns bara mer och mer toppen att rida och hon är så arbetsvillig. Undra hur utvecklingen kommer bli tills nästa sommar? 😘 // MalinBelamour

Hittade en till film på Breeze pappa.
 
 
Visst blir man sugen på att rida?

BREEZE

Breeze
u: Belamour
ue: Belissimo M
 
Belamour:
 
 
Belissimo M:
 
 
/ Malin

Regular delay...

Tydligen regular delay vad fraktbolaget kunde ange som orsak till mig men vi tror de är någon uppgift som fabriken glömt fylla i. Bara att vänta till fabriken tagit kontakt med fraktbolaget och får detta löst. Typisktt när man valt expressleverans.
 

...

Paketet fastnat i tullen i Indien, antagligen har de råkat fylla i fel på dokumenten och det behövs göras någon ändring. Hoppas de släpps snart!
 
 

skadad...

Igår va en riktigt skitdag för mig hästmässigt. Såhär va dagen:
1. upptäckte att jag blivit bestulen på spån.
2. Min häst hade rullat fast i boxen på natten.
3. Min häst fick då sparkat upp f
dörren och kom lös i stallet. Åt massa kraftfoder, bla. torr betfor(!)
4. Fick en riktigt spark på bakbenet i hagen, blev ett djupt sår.
5. Totalbrunstig häst okontaktbar!
6. Gnäggar sönder min hörsel typ.
7. Får ont i min axel då hon rycker i den.

PUH! Nu hoppas jag på tur resten av året när allt detta blåser över. // MalinOmdömen!

Här kommer lite fina omdömen som vi har på vår Tradera-sida. Under årens lopp har vi samlat på oss närmare 4000 stycken olika omdömen :)
 
Så vacker! Blixtsnabb leverans! Supernöjd!!!!!!!!!

Alldeles perfekt :)
 
Tack för bra varor och för att du skickar snabbt+*+*+*+*+*
 
som med allt annat kag köpt från er, MYCKET nöjd :-)
 
 
Fantastiskt fint pannband! Mkt nöjd! 
 
 
Sitter perfekt, fin kvalité - över förväntan! Supernöjd!
 
 
Snygg vara, trevlig säljare! Har BARA gott att säga! Rekommenderas!!!
 
 
Jag har aldrig blivit besviken när jag handlar av Kyro, jag återkommer.
 
 
bara positivt, varken första eller sista gången jag handlar av kyro.
 
Snabb levernas, Super säljare, tack för allt. Högsta betyg till dig.++++++++++++
 
 
PERFEKT SÄLJARE! MYCKET NÖJD! MASSOR AV ++++++++++++++++++
 
 
Suverän säljare och toppen produkter! Rekomenderas stort :-)
 

Det okända...

 
 
Såg på det okända innan, tänk om man själv hade förmågan att prata med andra sidan. I ett program fick de tom veta att det skulle trilla in extra pengar - tänk om man kunde få hjälp med val man gör inför framtiden, vad tryggt det hade känts. 
 

Butikskollektionen...

 
 
Butikskollektionen är påväg till oss nu! Vet inte när exakt den kommer än men påväg är den! Det ska bli roligt att få börja planera inför framtiden.