Poppis!

Ni glömmer väl inte våra nya Tradera-auktioner HÄÄÄÄÄÄR?
 
Både rundsydda nosgrimmor med lack, padding i matchande färg eller vit.
 
De är riktigt snygga!! In och kolla med Er, allt är utrop 1 kr som vanligt.
Så man kan verkligen fynda något!
 
 
 

Nya auktioner ute!

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR kan Ni hitta nya auktioner på rundsydda nosgrimmor och pannband!
 
Utrop 1 kr som vanligt, Ni bestämmer priset!
Detta pannband finns bland annat att buda hem! Snyggt va? :)

Frankrike!

Kommer Ni ihåg förra veckan då vi skickade iväg produkter till två tjejer i Frankrike? Iallafall så har vi fått kundbilder från en av tjejerna. Både nosgrimman och pannbandet är från oss och jisses så snygg hästen är i det! Passar riktigt bra!
 
Thanks Elodie for the photos!
 
 
 
 

Tradera!

I princip alla auktioner har gått ut på Tradera och vi är nöjda med resultatet. Vi kommer lägga upp fler annonser ikväll på fina nosgrimmor med lack och rundsydda remmar då dessa är fel i storleken, våra storlekar är rymligare så därför säljs de av till någon som väljer att byta pullbackremmen eller har en fullstor häst som är smalare runt nosen. Sen har vi även hittat ett gäng pannband som ska säljas av, två prover och faktiskt två 2-delade pannband som låg och skräpade. Vi trodde alla va slut men dessa är de sista! Det kommer ett i full och ett i cob. Vi kommer skriva senare idag eller imorgon om vart Ni kan hitta auktionerna. 
 
 
 
 
 

Dagens fråga!

Malin Om: Torsdag!
Hej! Kommer ni att få in fler rundsydda lackpannband? Mvh malin
 
SVAR:
NEJ INTE SOM DET SER UT I DAGSLÄGET. VI KOMMER INTE ATT HA FLER FÄRGER ÄN SVART OCH BRUN PÅ DESSA.
 
 
 
 
 
 
 


Torsdag!

Idag åker en del produkter ut till kunder. Massa pannband från Tradera-autkionerna bland annat! KUL! Fler produkter kommer upp där snart, vi har en del 2-sortering, prover osv som ska säljas av. Bättre det kommer till någon som kan använda dem och få glädje av dem än att de ligger här i lagret och samlar damm. 
 
Vi kommer skirva här när nästa laddning finns uppe, dock finns det inga 2- och 3-delade pannband kvar! Bara en sista auktion kvar på ett 3-delat.
 
HÄR hittar Ni auktionerna och många några går ut redan idag!!
 

Massa traderaauktioner...

Massa Traderaauktioner har gått ut nu :) Vi har en del att lägga in igen så det är bara att ta tag i det. Kul att det blev bud på allt! 
 

En del förändringar!

Det kommer ske en del stora förändringar framöver hoppas vi. Det kommer inte bli som förr med företaget något mer. Vi hoppas att denna ändring kommer bli till det positiva och nu har vi arbetat upp vårat märke från grunden och många känner till det nu. Ska bli spännande att se vad detta året bär av. Ni kommer få veta här vad som kommer att hända och såklart får ni fortsätta följa oss via bloggen :)
 

VEM ÄR DU??

VEM ÄR DU SOM TITTAR IN HÄR? ÄR DU INNE HÄR VARJE DAG? HAR DU EGEN HÄST? HUR HITTADE DU HIT? HAR DU EGEN BLOGG? BERÄTTA!
 

Planer för nya schabrak

Planeran för nya schabrak är igång för fullt! Denna gången blir det ny design som vanligt, vi gör aldrig samma utan förnyar oss hela tiden. Det är inte massproduktion av schabraken som hos övriga märken, utan tillverkas i en upplaga sen är det slut på produktionen av just den designen. Vi har väldigt många bra idéer på design men får ta dem en i taget :)
 
 

Anatomisk nackstycke!

Vi började sälja anatomiska nackstycken under Göteborg Horse Show och sedan dess har vi inte hunnit lägga in dem på hemsidan men det kommer. Vi fick nämligen frågan om det igår och tänkte det va fler som undrade. Bilder kommer också, just nu finns det bara en bild som ligger på Instagram @kyroridinggear :)
 

Frankrike!

I slutet av förra veckan beställde en tjej och hennes kompis produkter till sina hästar. Tjejerna bor i Frankrike och det är alltid lika kul för oss när det sprids utomlands. De hade nämligen sett en tjej i Frankrike rida omkring med en produkt ur vårt sortiment och blev då så sugna själva att de köpte dem av mig också :)
 
Hoppas nu de blir nöjda med sina köp och att de sprider sig vidare :)
 

Otroligt nöjd!

Vi är otroligt nöjda med våra alla vackra pannband! Vet Ni ens någon som har så många olika modeller som vi? :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ni glömmer väl inte?

NI GLÖMMER VÄL INTE ATT DELTA I TÄVLINGEN OM ATT VINNA VALFRITT PANNBAND?
 
KLICKA HÄÄÄÄÄR FÖR ATT DELTA! REGLERNA ÄR MYCKET LÄTTA :) 
 

Funderingar...

Vi har lite planer för framtiden men vet inte riktigt hur vi ska göra än. Vilken väg vi ska gå...
 
Det är verkligen jättesvårt men vi måste ta tag i frågan snart så vi kommer vidare. Vägen delar sig, vilken väg ska man ta och när man väl valt en väg så måste man hålla sig till den. Man kan inte ångra sig halvvägs. 
 
Detta är verkligen något som vi måste jobba oss vidare med, vi kan inte bara stå still och trampa.
 

Kollat på två hästar!

Idag på förmiddagen var jag iväg och kollade på två hästar. Var av en var väldigt intressant men ett litet projekt. Mer skriver jag inte om det nu utan vi får se vad som händer. // Malin
 
 

Tävlingen är igång!

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!
 
Lycka till :)
 

Mycket snart...

Mycket snart kommer det dyka upp en bloggtävling! :) Det tycker vi ska bli riktigt kul! Tävlingsreglerna är enkla så det är lätt att delta! 
 
SKULLE DU VILJA HA EN BLOGGTÄVLING IHOP MED OSS I FRAMTIDEN? MAILA IN DITT INTRESSE TILL info@kyroridinggear.com
 

Tradera!

Ni glömmer väl inte våra Tradera-auktioner?? HÄR finns dom!
 

Bloggtävling!

Snart kommer det dyka upp en bloggtävling på en annan blogg :) Vi kommer självklart länka tävlingen både här och på Facebooks-sidan! Hoppas Ni kommer gilla det :)
 

Letar ny häst!

Letar som sagt efter ny häst. Det är verkligen jättesvårt! Jag vet vad jag vill ha och nu kommer jag noga leta efter rätt häst för mig. Finns väldigt mycket tillsalu så någon gång bör drömhästen dyka upp! Fast det bästa hade ju varit om Kayo levt, henne gjorde jag allt för! Min vackra tjej!  Jag vet att vi kommer träffas igen på andra sidan livet...bara inte just nu. // Malin
 

Kundbild - aachennosgrimma och pannband!

Nosgrimman hittar Ni HÄR och pannband HÄR!
 
 
 
 
 
 

Facebook!

Glöm inte gilla oss på Facebook :)
 
Klicka på ikonen här ovan i menyn för att hitta dit!
 

Finns uppe!

Nu finns de svarta pannbanden uppe på hemsidan, idag godkänns det bruna med samma strass.
Vi håller på att göra om hemsidan och kolla under pannband så ser Ni.
 
HÄR!
 
 
 
 
 
 
 

Nyheterna!

Nyheterna som släpptes till försäljning i samband med Götebrog Horse Show kommer upp på hemsidan nu i veckan. Vi kommer göra om lite på hemnsidan så det är lättare att hitta. Spännande tycker vi :)
 

VÅR!

Riktigt härligt vårväder här nu! Visst blir man lycklig? Idag åker jag och kollar på två hästar. Vi får se om någon av dem faller mig i smaken. Båda är födda 2011 och inte inridna :) Så spännande!
 
Saknar min plutt men ibland måste man ta jobbiga beslut // Malin
 

Bombar med auktioner!

Nu ligger det uppe många auktioner på Tradera på produkter vi ej ska utgå ur sortimentet samt produkter som är andrasortering. Så in och kika med Er, kanske kan Ni fynda. Allt är utrop 1 kr!!
HÄR hittar Ni auktionerna. 
 

På söndag!

När hästen åkte tappade jag riktigt motivationen till att leta efter ny men nu har jag "råkat" hitta en otroligt vacker unghäst som jag bara måste åka och kolla på. Så på söndag bär det iväg för att titta på hästen. På filmerna är hästen otroligt vacker och vilket steg! Kommer inte visa Er här men om det blir ett köp får Ni se mycket utav hästen här :) Ska bli jättekul! Den är riktigt fin i kroppen också för att vara så ung, det är väldigt tacksamt att ha lite redan från början. Nåja vi får se vad jag tycker när jag är där! // Malin
 

SÄLJES!

Vi har ett gäng av dessa godigar kvar sedan mässan. Svart läder, storlek cob är det som finns kvar!
399 kr + frakt 39 kr = 448 kr
 
Maila info@kyroridinggear.com vid intresse
 
 
 

Snart på hemsidan...

 

Flera auktioner!

Nu ligger det några fler auktioner uppe på Tradera med utrop 1 kr. Vi rotade nere i lagret och hittade då några 2-delade pannband med svart läder. Då vi ej säljer dessa på hemsidan längre så passar det bra att sälja ut dem där. Bra va? Nu kan Ni fynda, Ni avgör priset!
 
HÄR hittar Ni alla auktioner.
 

Planerar!

Såklart planerar vi att köpa in nya snygga designs på pannband. Det är lite utav vår grej att alltid ha ett stort utbud av pannband. Vi har ett par smaskiga modeller på G och hoppas Ni också kommer gilla dem!!
 
 
 
 
 

SÄLJES VIA BLOGGEN! ENDAST TVÅ EXEMPLAR KVAR!

Okej, detta erbjudande går ut till Er här och senare idag även våra "gillare" på Facebook! Vi har två pannband kvar i storlek cob med svart läder i denna modellen Ni ser nedan. Vi säljer av dessa här nu för 499 kr + frakt 39 kr. Det är fem rader, fyra med strass och en med större pärlor. Strassen är i färgerna Crystal (silver) och Crystal AB (regnbågsfärgat) och pärlorna vita.
 
Vid intresse så maila:
info@kyroridinggear.com
 
Märk ditt mail med "Erbjundande bloggen". Först till kvarn och direkt betalning gäller. Vi håller inte något pannband till någon. 
 
 
 

399 kr!

 
 
Snart kommer en del nya pannband upp på hemsidan, bland annat denna goding ovan so vi började sälja under Göteborg Horse Show! Pannbandet kostar endast 399 kr! Billigt och bra för ett så snyggt pannband kan vi tycka!
 
 

STOCKHOLM!

Nu är monterplacering bestämd inför Stockholm Horse Show i år! Tror det kommer bli riktigt bra och placeringen är riktigt bra (hoppas vi iallafall). Det är i en gång som kommer ha mycket trafik och vi ligger nära andra populära mässdeltagare. Dock är montern 3x3 meter men det ska nog fixas, gäller att prioritera rätt produkter bara! 
 

Nya auktioner!

Nya auktioner ute med utrop 1 kr. In och fynda :) Finns bland annat några 2-delade, ett enstaka 3-delat (alla i brunt läder) samt orange lacknosgrimmor och några lackpannband.
 
HÄR hittar Ni auktionerna!
 

Finns massvis!

Vi har massvis med pannband som ännu inte ligger uppe på shoppen och de ska såklart upp där och kunna köpas. Allt är färdigt, de ska bara klickas online och synliga för allmänheten. Så snart dyker kanske Ert drömpannband upp på hemsidan :)
 
 
 

DK

Kommer tyvärr inte skirva så mycket om vart vi varit mm ännu men vi tycker alltid det är bra att besöka och få en egen uppfattning om saker och ting innan vi bestämmer oss. Vi hoppas på bra svar och när allt är spikat kommer Ni också få veta.
 

mkt bra!

imorgon får ni uppdate om lite framtidsplaner. Vi har besökt lite alternativ för framtida försäljningskanaler.

Danmark!

Imorgon är jag på en hästmässa i DK. Bilder och uppdatering därifrån kommer :)
Ska bli spännande att besöka mässan faktiskt. // MALIN
 
 

Ursäkta!

Ursäkta, jag skulle fixat tidsinställda Traderaauktioner i måndags då jag hade arbetsdag men tyvärr hände det en del tråkigheter som gjorde att jag släppte allt. Kommer ta tag i detta på måndag igen. Iallfall så kommer nog min häst åka tillbaka till gamla ägaren i helgen. Jag åker bort med familjen till Danmark imorgon så min sista dag med hästen är idag. Vill inte gå in på detaljer men det är jättetråkigt och jag är ledsen över detta. 
// Malin
 

Fynda!

Ikväll kommer det upp många annonser på Tradera med proukter som utgår ur sortimentet eller som är 2-sortering pga. storleksfel eller skönhetsfel. Vi kommer länka här när det är klart så klicka Er in igen senare.
 

HOME!

Vi va hemma kl 21.00 - perfekt! Tog bara två timmar att packa allt och dra. Vi har bara 40 minuter hem så det är smidigt! Nu är man helt slutkörd, alltså det är låånga dagar och man har ont precis överallt efter att man stått upp i så många timmar. Har knappt hunnit kolla något på hoppningen eller dressyren men det gör inte sp mycket. Nu är alla marinblå dressyr också slut. Ni gillar marinblått, det har jag ju förstått! I veckan kommer en megastor utförsäljning upp på Tradera på diverse produkter. Har några saker som ska utgå ur sortimentet som vi tänkte sälja av där. Bra va? Kommer såklart länka här :) // Malin
 
 

Uppvisning!

Kolla in paddocken kl. 12.30. Då är det uppvisning med snyggaste frieserhästen. Han bär ett träns från oss, rundsytt med massa bling och lack. Det är supersnyggt på den typ av häst. Har man mycket pannlugg på hästen så satsa på snygg nosgrimma också så blir det hela mycket snyggare. Ska försöka hinna fotografera ekipaget då så jag kan visa er som inte är där!Ett kvar!

Ett marinblått dressyrschabrak kvar sen är det totalt slutsålt! Vem nappar först tidigt imorgon? Kvar finns ett fåtal grå/silver dressyr och ett gäng grå/silver allround! Det är alltid rykande åtgång på schabraken hos oss och även pannband såklart :-) Våra nya modeller som inte hann upp på hemsidan innan mässan är snart slut, vissa är helt slut redan och vissa finns bara kvar i en storlek eller färg. Kul att många uppskattar mina pannband, vi har enormt många olika och alltid hittar man något som faller en i smaken. Nya schabrak då? Ja det bör det väl bli...i ny snygg kombination såklart :-) Ses imon, B04:71vad säljer?

Det är så lustigt, det skiljer sig så på vad som säljer om man är i Stockholm eller i Göteborg. Vissa produkter som sålde som smör i Stockholm säljer mindre bra i Göteborg och tvärtom. Man börjar verkligen få insikt om vad som säljer överlag. Jag vet vad folk gillar, jag är expert på att designa produkter som är snygga. Kul att man är bra på just detta. Det här med hästar är ju väldigt kul :-)

Dag 3

Idag är det tredje dagen på mässan. Man är trött och sliten, sömnbristen är stor. Dock bara att bita ihop och vila i veckan som kommer istället. På måndag ska jag fotas för ett reportage så på tisdag vill jag sova. Gårdagen var lyckad men lördagen är den största dagen så känns som om det kan bli kaos! Som tur är har jag en god vän som bor här i Gbg som kommer hjälpa till så gott hon kan idag och alla de andra dagar också för den delen. Perfekt! Nu ska jag tillbaka till montern och sedan gå och prata med mina mässkompisar man lärt känna under åren man varit med :-) Hoppas vi ses idag. Monter B04:71 // Malin