Dagens pass.

Ok dagens pass på Breezan då. Började kanon, riktigt bra galoppfattningar utan varesig släng med huvudet eller försök till bock eller spark bakut. Yes tänkte jag, gårdagens pass lönade sig mycket för då kämpade jag på med galoppen rejält. Glad i hågen tänkte jag efter lite travjobb att nu galopperar vi lite igen men icke. Då kom stoet tillbaka, ville inte vara med på noterna och gjorde några försök till att bocka samt sparkade bakut. Jag fick till nått halvt varv bra och avslutade innan det blev något mer hyss. Dumt av mig att tänka bara en gång till, från och med nu slutar jag när det känns som bäst.Nya auktioner på Tradera!

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR är en länk till ALLA Tradera-auktionerna :)
 
Nya produkter ligger uppe nu så passa på att bjuda hem ett riktig snygg produkt till otroligt bra pris!
 

Tradera uppdatering!

Idag kommer Tradera att uppdateras med produkter som ska säljas av eller 2-sortering :) Vi har iallafall några pannband och nosgrimmor som ska säljas av. Bland annat fler med pärlor och så komer det upp ett machande pannband för den som vill köpa ett set nosgrimma + pannband :) Dock sälj de separat på Tradera så man måste isåfall vinna två auktioner. 
 
 

Uppdate Breeze!

Det har gått ett tag sedan uppdatering om Breeze. Tiden bara springer iväg så man hinner inte alltid med att skriva här. Har ridit lite mer och även ridit ut, det har gått bra men har en del att träna på var det gäller styrka - speciellt i galoppen. Hon blir lätt ofokuserad och då blir det svårt att hålla reda på alla benen i galoppen, haha. Rida ut ensam har inte varit några problem, verkar inte överdrivet rädd för saker - har dock inte mött så mycket trafik än...
 
Har även tränat henne med pressening och det har gått jättebra, hon är väldigt cool.
// Malin
 

New designs

Kommer en del nya designs både till butiks-kollektionen och eventuellt något till hemsidan :)
Vi ser fram emot proverna som såklart blivit lite försenade (räknade med detta). Vi har sett bilder och är mycket nöjd med produktionen hittills dock så blev det ett missförstånd på en design så den dröjer lite till då ny kedja måste produceras först. Aja sånt som händer!
 
 

Kundbild - nosgrimma!

Denna snygga kundbild fick vi häromdagen, visst är den fin? Pannbandet gör sig super på denna häst! Tack så mycket för bilden Julia Neldin!
Ni hittar pannbandet HÄR!

Bud!

Det har kommit in några bud på nosgrimmorna på Tradera nu, undra va de slutar på?
 
Sedan har det faktiskt tillkommit någon eller några produkter till butikskollektionen - OM de blir så bra som tänkt såklart. När proverna kommer avgör vi om de duger :) Så spännande!
 
In och buda 2-sotering Ni som vill HÄR!
 

Nya auktioner på Tradera!

Några nya auktioner uppe på Tradera, utrop 1 kr :)
 
HÄR hittar Ni alla auktioner.
 

Första uteritten!

Idag va både ridhus och ridbanan ockuperad av tävlingar, så jag fick allt ta och rida ut. Premiär såhär efter 1 vecka i min ägo, 4:e ridpasset. Red själv vilket kanske inte är optimalt men rustade mig med säkerhetsväst. Det gick bra att rida ut, travade även en del på ängen och det va ju bra. Inte överdrivet rädd som min förra ridhäst vilket känns skönt. Lite mesig ibland bara för vissa saker men gick förbi efter lite övertalning.

Min hjälm från Uvex är så överdrivet bra alltså! // MalinPromenad

Idag tog jag och Breeze en promenad för att se hur hon är ute i naturen. Pigg, glad och framåt kan nog summera denna tur. Hon är så vacker lilla tjejen! Tog några bilder från promenaden i strålande sol. Älskar att värmen kommer, dock inte alla insekter. I helgen blir det lugnt, tävlingar i stallet. Ska vara funktionär på söndag hela dagen. Breeze och hennes hagkompis ska gå i annan har under helgen då deras hage ligger för nära tävlingsplatsen. Det är mycket gräs i den hagen de ska gå i så de kommer nog njuta till fullo. // MalinSlutsålda!

Nu är dessa godingar slutsålda och vi kommer inte få in exakt denna modell på hemsidan igen. Pärlor kommer men inte just såhär...
 
Vi kommer inom kort lägga upp 2-sortering av denna remontnosgrimma på Tradera, finns något litet fel som inte har betydelse för dess utseende.
 
 
 

Imorgon!

Imorgon kommer lagersaldot på Swarovskipannbanden med hästbett vara korrekt. Just nu står det tillfälligt slutsålt, vilket inte stämmer. Så om Ni är sugna på detta snygga pannband med lackad framsida så håll koll på hemsidan imorgon - OK?
 
 

Helkropp idag!

Helkroppsbild på Breeze från idag i hagen. Hon är väldigt fin :) // Malin
 
 

Dagens pass!

Brunstig och kär i sin hagkompis så koncentrationen va inte på topp men må tycka att dagens pass gick bra. Hon tycker om att arbeta, det märks tydligt. Skritta och travade bara på dagens pass som blev i paddocken. Hon va som sagt mer intresserad av hagkompisen som reds samtidigt så tyckte galoppen va onödig då den va väldigt svår igår. Traven är verkligen trevlig, hon söker sig till framåt till bettet och är stadig. Detta kommer bli jättebra tror jag. Ska försöka få någon som kan fota och filma snart. // Malin
OMG!

Kunde inte hålla mig till imorgon med att rida så hoppade upp redan idag efter jag longerat henne. Hon är inte direkt någon expert på att stå still så fick hjälp att hålla henne när jag skulle upp. Detta blir något att träna på! Hon va så kul att rida, traven va bäst. I skritten slängde hon med huvudet lite och i galoppen blev det väldigt mycket. Så galoppen får vi jobba ordentligt på och imorgon ska jag testa mig fram för att se om hon slänger mindre med huvudet. I dessa lägen måste jag bara tänka FRAM FRAM OCH FRAM. Får inte bli passiv.

Film kan komma snart :-) // MalinBreeze

Idag ska Breeze provjoggas på lina med sadel och träns. Jag ska se så allt funkar, imorgon tänkte jag rida om allt är OK med utrustningen. Så kul är riktigt taggad! :-)Vänner <3

Det finns typ inget värre än hästproblem. Håller ni med? Man blir så psykiskt påverkad om hästen inte har det bra eller mår dåligt. Därför blev jag extra glad imorse när jag släppte ut Breeze med sin nya hagkompis och de direkt börja mysa och klia varandra. Puh vad skönt det va att se. Idag har jag provat ut sadel och träns. Ska byta nosgrimma bara sen är vi redo! Idag longerade jag henne igen och det gick jättebra. Bästa tjejen! // MalinDagens Breeze!

Idag har jag longerat Breeze i paddocken med endast grimma. Hon var lugn och fin även fast allt är nytt - Omgivningen, fullt med hästar som tränade och ny människa (jag). Efter detta gick vi en sväng och hon verkade tycka det var spännande och inga tendenser på att vända och vilja tillbaka. Min dotter va med och hon reagerar inte alls på barnvagnen. Jag ledde såklart inte hästen och vagnen samtidigt utan hade hjälp med mig till min dotter. Breeze känns så rätt, min magkänsla känns så bra. De hade sprungit en del i hagen idag, hon och sin nya hagkompis. Får hoppas de lägger sig fort och de blir superpolare. Imorgon ska sadel och träns provas ut!Hon är perfekt!

Är så lycklig, hon är perfekt och sköter sig exceptionellt! Första dagen ute i hagen med ny kompis och det gick toppen att släppa ihop. Hon är gosig och väldigt social. Hon ska få landa lite innan jag hoppar upp och rider för första gången - det ska bli så spännande! // Malinnu är hon här!

Nu är hon hemma och installerad i boxen. Verkar trivas och är supercool. Fina Breeze, imorgon får hon träffa sin nya kompis. Swb, 5 år e: Belamourkanske....

Imorgon kanske det dyker upp en ny häst hos mig. Allt hänger på besikningen som är idag (har redan varit när detta inlägget publiceras). Det är ett sto, 5 år, svettfux med vita höga strumpor bak och bläs. Liten tjej på 160 cm (perfekt enligt mig), väldigt snäll och framåt att rida. Jag är väldigt förväntansfull på en ny häst, jag har längtat efter ny träningskompis. Tänk om hon går igenom och blir min? Jag svimmar :)
 
//Malin
 
(ej hästen på bilden, detta va min förra som tyvärr inte kunde bli ridhäst)
 

FÖRSTA BILDERNA!

Nu har vi sett de första bilderna på butiksprodukterna, de första som kommer att sälja i butik. Riktigt nöjd och allt är specialbeställt från grunden efter våra önskemål. :) Det ska bli otroligt spännande med detta och hoppas responsen bir kanon! Det tar alltid längre tid än var man blir lovad, det räknar vi alltid med och från idag ska det ta två veckor att få det klart. Vi får väl se om leveranstiden hålls...
 

Uppdatering noll!

Har gått flera dagar utan uppdatering men det har tyvärr varit oundvikligt. Iallafall så finns det spännande nyheter både företagsmässig och privat. Mer om detta kommer senare idag :)