lördag slut

Då var lördagens mässa slut. Sista dagen imorgon och sedan direkt på kvällen kör vi hem till varberg och är väl hemma sådär runt morgonkvisten.  

Sweden Horse Show dag 1

Dag 1 avklarad på Sweden Horse Show och vi är mer än nöjda. Detta är den sämsta dagen försäljningsmässigt men vi sålde faktiskt över förväntan! Schabraken börjar tryta, speciellt dressyr...bara så ni vet. Sålde mest pannband som vanligt, alla hittar någon favorit hos oss till bra pris. Det är så det ska vara. Idag fick jag även reda på en bra grej som förhoppningsvis kan gå i lås. Hoppas!  Vi ses i monter E19. Puss!

montern klar!

Nu är vår monter klar för årets mässa!!! Som vi har längtat. På röda mattan vid namn Pegasus Boulevard finns vår monter. Oavsett om du kommer från höger eller vänster så ligger vår monter i mitten av gången, nr E19. Kom och besök oss, vi har den Blingigaste montern på mässan 😀

Packat

Packat och klart för färd på onsdag. Vi har allt i lagret smidigt i lådor som lätt flyttas med när det behövs och allt är lätt att komma åt då de beställs via hemsidan resterande dagar på året (då vi alltså inte är på mässa). Denna bild visar lite av de nya pannband en som finns att köpa i Stockholm 27-30 November. 

Inte långt kvar NU!

Tidigt onsdag morgon åker vi med lastbilen full mot Stockholm och Friends Arena! Vi beräknar vara uppe runt 15.00 och bygger monter ett par timmar. Vi brukar bygga fort då allt har effektiviserats med åren. Max 6 timmar brukar det ta att få allt på plats på två personer. Torsdag klockan 16.00 slår portarna upp för mässan och första kunderna kan strömma in! Vi har jättemycket fint med oss, riktigt bra priser som vanligt. Största utbudet av pannband både för träns och kandar! Väldigt mycket tyglar i olika utförande, snygga plastronger, nosgrimmor, smycken till ryttaren mm. Kom och kika in hos oss monter NR E19.
 
Vi finns i den stora gången med röda mattan. Ungefär i mitten av den gången hittar Ni oss, mittemot ABNian. 
 

På torsdag!

Om inget händer så ska vårt paket med prover vara hos oss redan nu på torsdag! Hur spännande? Efter detta börjar jobbet med beställningar OM allt är som det ska såklart. Vi kommer att lägga den så fort vi kan för att vi väljer som vanligt när det är stora tunga produkter ta dem via båt då fraktpriset är enromt mycket billigare för oss den vägen. På så sätt blir det billigare för Er också! Det tar runt en månad med båt så det tar ju sin lilla tid så vill vi få hem produkter innan Göteborg är det bäst att sätta fart! 
 

Reklam till Eurohorse

Reklam till Eurohorse är nu bokat! Vi har aldrig förr varit med på någon reklam i samband med mässan så det ska bli spännande att se vad det har för effekt. Reklamen är också lite annorlunda än det man kanske är van vid, hoppas det blir bra. Visar Er då det är dags :)
 
Exakt hur det kommer se ut har jag inte bestämt än men vi får hjälp med att få det som vi vill så det känns jättebra. Måste fundera ut hur vi ska göra så det blir bäst :)
 
Ska googla runt och hitta inspo.
 

Sådär!

Nu är paketet med ett gäng prover påväg till oss! Det ska bli så spännande! Bilderna ser bra ut men avgörande är ju produkterna IRL. Bland annat kommer de snygga tävlingstäcket och TACK för alla tips på färger som kommit in på både Instagram och Facebook. Täcket är i ULL och verkligen snyggt med alla detaljer, visar Er framöver. Svansfläta är ju så fint och glitter är ju alltid skoj, eller hur? :) 
 
Håll nu tummarna för oss :)
 

Plastronger!

Visst är vår nya plastrong fin? Denna och två andra nya modeller kommer börja säljas under Sweden Horse Show i Stockholm 27-30 Nov. Kom gärna förbi och kika, monter nr e19.
 
 

Paket påväg!

Idag kommer det ett paket till oss med prover, ska bli spännande att se. Hoppas vi gillar dem för då kommer de komma hem lagom till Göteborg. 
 

Tävlingstäcken!

Vi brukar aldrig visa upp bilder på produkter innan de finns att köpa men nu kan jag inte hålla mig något mer. Vi kommer kanske att få in supersnygga tävlingstäcken! De är WOW-faktor på dem verkligen. Tanken är att man ska använda täcket när man är iväg på tävling/meetings eller när man rider fram med täcke över sadeln. De kommer hem prover snart och på de bilder jag fått är jag inte missnöjd om man säger så! Priset kommer också vara trevlig, som vanligt :) Tillsammans med dessa prover kommer även lite andra produkter! Så spännande detta blir!
 
Klicka på länken för att se bilden, täcket ligger på vår Instagram HÄR! Följ oss gärna där!
 
 
 

Sweden Horse Show 27-30 Nov

Mässans öppettider
Torsdag 16.00-21.00
Fredag 10.30-21.30
Lördag 09.00-21.30
Söndag 09.00-21.30
 
Vår plats E19

Reklamblad

Idag beställdes fina reklamblad till mässan, de hinner precis komma innan vi åker. Jag har dragit ut på tiden att fixa detta så nu var det hög tid att beställa om jag ville ha med mig några och det vill man ju såklart! 
 
Har idag även fått bilder på benskydd, täcken och schabrak som kommer inför mässan i Göteborg! Wihoo så snyggt det är :)
 
Täcket är väldigt lyxigt och kommer säljas till ett bra pris! :)
 
 
 

Ordning och reda!

Alla produkter till mässan ligger i ordning, bara ett gäng nosgrimmor som ska packas ner men det går ganska så fort. Alla pannband som finns framme på mässan hänger redan på sina ringar och de är bara att sätta fast dem på gallret. 
 
Vi kommer att ha en stor hink där ALLT I HINKEN kostar 199 kr. I denna hink kan man fynda utvalda produkter. 
 
Hoppas vi ses i Stockholm! Vi längtar och räknar ner dagarna!
 
 
 
 

Sweden International Horse Show 2014 Friends Arena

 
Vår monter har nummer E19. Kom gärna och besök oss <3
 
 

Tävlingen + tidningen ridsport

Igår la vi som sagt upp tävlingen på Instagram. Hoppas den får bra respons! 
 
Den 16 oktober kom det ut ett nytt nummer av tidningen ridsport. Såg Ni att vi va med i den? Vårt snygga dressyrschabrak i grått fanns med som tips. Kul när man blir uppmärksammad! 
 
Dessa kommer sälja slut under Stockholm-mässan, det är jag säker på Så vill du bli ägare till ett, beställ innan mässan...
 

Tävling på Instagram

Tävlingen på Instagram är igång!
 

Tävling på Instagram!

Vi tänkte dra igång en tävling på vår Instagram-sida inom kort. För att ta del av detta följ oss, sök på @kyroridinggear så hitta Ni vår sida. Tävlingen kommer vara enkel att delta men tänk på att ni måste ha öppen sida! Vi måste ju kunna se att Ni deltar! Priset kommer vara något riktigt bra :)
 

Spänd!

Idag har jag blivit lovad bilder på de nya schabraken som kommer längre fram. Så spänd på att se resultatet! Vi kommer försöka få hem dessa lagom till mässan i Göteborg. De ser inte alls ut som våran vanliga modell med logon osv. så är Ni intresserade av den modelle - knip ett NU! De kommer snart vara slut och då slut för alltid! De kommer inte komma exakt likadana igen.
 

Lilla sötnosen!

Breeze i sitt snygga träns, allt från Kyro Riding Gear såklart :)
 

Här hittar Ni oss!

Lila ringen på kartan ringar in vår monter på mässan i Stockholm 27-30 november. Vi finns i den stora mittengången Pegasus Boulevard så det blir lätt att hitta oss! Vi har som vanligt en liten monter, men fylld till bredden med underbara produkter! Ni kommer som vanligt inte bli besvikna! 
 

När man väntar på något gott.

Vi har nu två superfina prover under produktion, de ska skickas till oss via flyg så de är här fort. Efter detta avgör vi om de ska ske ändringar eller om allt är perfekt. Fabriken har lovat att OM vi vill så kan de prioritera vår order så vi hinner få hem innan Stockholm, förstår Ni hur lite tid det är kvar tills dess - Galet! Iallafall så hoppas vi inte för mycket för man vet hur lätt det är något är fel. Så om inte annat kommer Göteborg blir första försäljningställe för de nya produkterna (om vi inte hinner få hem så fort att hemsidan blir första försäljningskanal). Om vi inte väljer att stressflyga hit dem tar vi det via båt och då är leveranstiden ganska lång men vi sparar in på fraktkostnaden extremt mycket. Vi får se helt enklet hur det blir!