Svävar på moln!

Väntan har verkligen varit värt det! Idag fick jag blider direkt från fabrik på min butikskollektion och jag svimmar såååååååå bra och underbart det blev! HURRA!!!! Ska bli ett nöje att ge mig ut och sälja dessa produkter. Kan Ni fatta lyckan? Jag är så förväntansfull! Vi får hem så fina armband till ryttaren också som levereras i snygga små boxar. Priset ut till kund är löjligt bra också! Vill fortfarande hålla priserna på humana nivåer trots att de säljs via återförsäljare. Jag jobbar ständigt med att förbättre produkterna och hålla priserna bra så fler kan ha råd att köpa sin drömprodukt utan att bli ruinerad. Önskar jag kunde visa men får hålla på det...
 
 

Två till...

Förhoppningsvis kommer hela två till modeller på plastronger, om de blir bra mönstermässigt så kommer de säljas i Stockholm. Vi ser verkligen fram emot mässan och hoppas Ni kommer gilla våra prisvärda plastronger. 
 
Priserna kommer ligga mellan 249 kr - 399 kr beroende på modell - det är riktigt bra priser för så fina plastronger. 
Sneek peek kommer närmare mässan!
 
Våran tidigare modell, pris 299 kr med kristaller, 249 kr utan.
 

Måndag!

Ny vecka och massor att göra. Snart är hela butikskollektionen färdig och ska skickas till oss, sitter och lägger upp försäljningsmål inför 2015 var det gäller det. Såklart alltid svårt att veta hur det kommer att gå men mål måste man ju ha, ellerhur? Nu ska jag spana vidare efter eventuella återförsäljare.
 
 

Avslutas ikväll...

Ikväll avslutas några auktioner på Tradera HÄR!
 

Omdömen Tradera.

 
 
 
 
Awesome! :D
   
  Superbra! :D
   
  Bara många plus!!!!!!!!!!
   
  Väldigt fina tyglar! =)
   
  Väldigt fina tyglar! =)
   
  Bara +++++
   
  Snabb leverans :) 
   
       
  Så himla nöjd, pannbandet var superfint och snabb och bra service +++++++++++
   
  supernöjd ++++
   
  ser mkt fina ut :-) jättenöjd :-)
   
  Fina pannband, bra pris, snabb frakt.
   
  Fina pannband, bra pris, snabb frakt.
   
  jättefint pannband!!! mkt nöjd :)
   
       
  Fina blingbling tyglar
   
 
  SUUPERFIINT pannband!!
   
  SUUPERFIINT pannband!! 
   
  Vackert superbling & bra service, helnöjd!
   
  Bara bra.
   
  Bara bra.
   
  Utmärkt ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
   
  Bra +++++++++++
   
 
  Bara gott att säga +++
 
 

Plastronger!

Ni ska se våra fina plastronger som kommer säljars under Stockholm Horse Show! De är superfina verkligen! Igår såg jag förstaprov på två av nyheterna och ÄLSKAR dom, speciellt den ena som är lite mer min stil. Förhoppningsvis kommer jag inom kort få se ett till förstaprov på en helt ny modell, hoppas den blir lika snygg som dessa. Priserna på plastrongerna kommer ligga mellan 249 kr - 399 kr beroende på modell.
 
 
 

Nya plastronger!

Vi kommer ha galet fina plastronger till mässan i Stockholm! Åh vad vi längtar efter att få visa Er! Vi kommer såklart ha vår vanliga modell, det nya som kommer är lite andra material och en helt ny modell som vi tror och hoppas på! Vi kommer inte visa något innan det är dags för mässan, vi vill ju att det ska vara en överraskning! Kanske vi släpper lite sneak peeks närmare mässan så Ni blir sugna :)
 
Denna är så otroligt fin, gör sig snyggt under kavajen!
 

FAVORIT!

Min favorit just nu är detta pannband, jag använder det dagligen när jag rider. Då lädret är lackat på framsidan gör det sig kanon tillsammans mad lackad nosgrimma. Jag är så nöjd och glad över att jag kom på denna designen. Dock så älskar jag alla pannband vi har men just nu är detta favoriten! ÄKTA Swarovksikristaller dessutom, riktigt lyxigt. Tyvärr så har ett annat större företag kopierat detta typ rakt av men men jag kommer hela tiden med nya snygga produkter så förstår dom om de vill apa efter... 
 

Julklappar

Snart är det dags att börja tänka på Julklappar och det är ju bra att vara ute i god tid om man tänkt handla på nätet. Man vill hinna få sina klappar i tid. Vissa av Er kanske planerar att köpa av oss i Stockholm? Om Ni inte ska dit och har planerat att köpa/önska Er något från oss så snälla handla i tid. Varje år är det många som beställer i verkligen sista sekund och det är så tråkigt om någon produkt inte skulle nå fram i tid. Så om Ni ska önska något så säg till mamma/pappa eller vem som nu ska köpa att de får tänka på att inte handla sista veckan innan Julafton. Vi gör alltid vårt yttersta att allt ska hinna fram men Posten har ju fullt upp nära Jul. 
 
 
 
 
 

Inte Swarovski

Självklart har jag pannband som inte är äkta Swarovski också, dessa är biligare i produktionskostand för mig. På våra pannband med fem rader är det inte Swarovski av den enkla anledningen att det skulle bli så dyrt för Er att köpa ett pannband med så många stenar äkta Swarovski. Därför har vi en billigare variant, fortfarande facetterad, glittrar fint osv men har inte det där djupet som jag skrev om i förra inlägget. 
 
 
 
Swarovski:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens fråga...

Fick denna fråga på förra inlägget. 

 

Hur vet man vad som är vad då?

Tänkte besvara den här lite lätt. En Swarovski kristall är en glaspärla med mycket bly (ca 32 %) som fasetterats i en automatisk slipmaskin. Denna speciella slipningsmetod är patenterad. Swarovski är alltså the brand name och företaget håller till i Österrike. Är inte Swarovskikristallerna från detta företag så är de inte äkta. Det finns många billigare kopior av Swarovski som tillverkas på liknande sett t ex. Mc crystals. Man kan se tydlig skillnad på klarhet i kristallen, ni som har sett en ren (alltså inte smutsig) Swarovskikristall och jämför den med en kopia så ser ni skillnaden. Sen säger jag inte att en kopia behöver vara dålig, den kan reflektera i solen jättemycket, glittra och vara fin. Dock så har jag aldrig sett en kopia med så bra djup som Swarovskikristallen har, det är verkligen precision. Den är dyrare och med all rätt enligt mig.

 
 

Butikskollektionen!

Det har dragit ut på produkterna till butikskollektionen av en del olika orsaker men igår fick jag första bilderna från fabrik och jag är mer än nöjd. Jag tror och hoppas att de kommer bli uppskattat av våra blivande återförsäljare. Vi letar som sagt fortfrarande efter fler intressenter av att bli återförsäljare så vet du någon eller har du kanske egen butik/e-shop och vill sälja våra supersnygga produkter - tveka inte att höra av dig! Vi blir bara glada. Detta blir ett nytt och spännande kapitel för oss som vi har väldigt stora förhoppningar på.
Kontakt:
info@kyroridinggear.com märk ditt mail med "återförsäljare"
 

Vet Ni vad som stör mig?

Vet Ni vad som stör mig så otroligt mycket...jo det är när andra företag säljer pannband och skriver att det är Swarovski - när jag VET att det omöjligt kan vara äkta Swarovski. De lurar sina kunder och de tror de köper Swarovski fast de köper en billigare kopia. Det kan reta mig så. Vi säljer äkta Swarovski på en del av våra pannband, de står angivet om det är detta. Skulle aldrig få för mig att skriva så om jag visste att kristallen inte var från just Swarovski. Antagligen vet inte ens personerna bakom företagen skillnaden på dessa kristaller och annan strass. // Malin
 
 
 
 

MÅNDAG!

Vi kommer ha lite nya designs på plastronger under Stockholms-mässan. Vi hoppas Ni kommer att gilla dem. Såklart kommer våra vanliga med och utan bling att finnas att köpa också. De är också verkligen superfina.
 

På mässan!

Om du är ute efter ett pannband på mässan så kom till oss, vi har allt du kan önska dig och lite till :) Är du ute efter pannband till kandar eller bredare nackstycken så har vi många fina pannband att erbjuda.
 
 
 
 
 
 
 

Planering monter STHLM

Vi håller för fullt på att planera vår monter till stockholm. Vi vill att den ska vara så äppen som möjligt så många kunder får plats. Vi har ju som vanligt inte jättestor monter och i Stockholm har vi 3 x 3 meter då den plats vi önskade inte va större. Helst hade vi haft 3 x 4 eller 3 x 5 meter men nu får vi göra det bästa av situationen. Vår monter ligger i den störta gången som kommer vara en passage mellan "arenan" och paddocken. Vi hoppas det kommer strömma mycket folk här, gången är den bredaste av alla så den kommer vara inbjudande att gå på.
 
Vi väntar på mer information om inflyttning osv. Mässan börjar ju redan på torsdagen kl. 16 så vi bygger monter redan på onsdagen. Av tidigare erfarenheter tar det runt 4-5 timmar att få klart montern. Nu när vi inte skruvar upp massa saker på väggarna och bara har med våra rullande ställningar går allt rasande fort. Vi ska bara få upp alla produkter, det är tidskrävande. Vi har allt redo till montern förutom stora prislappar så allt är överskådligt.
 
 
 
 

Armband och örhängen!

Vi har fått hem SÅ snygga armband och örhängen till Stockholms-mässan. De är verkligen fina och kommer finnas i flera olika färger allt från Aqua till guld. De populära färgerna Crystal och Crystal AB finns också såklart! Vi kommer inte sälja dessa innan mässan utan kommer endast gå att köpa där. Vi kommer avslöja hur dessa smycken ser ut strax innan mässan, vi vill ju gärna vara ensamma om att sälja just dessa där så därför visas inga bilder innan några dagar innan, hoppas Ni förstår. Vi väntar även en till leverans på broscher, superfina de också.
 
Priserna kommer ligga mellan 30-150 kr på våra smycken, riktigt prisvärda med andra ord. 
Dessa godingar kommer som vanligt finnas att köpa för 120 kr. Finns även på hemsidan HÄR!

Swarovski Elements...

Ni förstår väl att det är ett svårt val?Färger...

På vår Swarovski elements karta finns alla färger som Swarovski erbjuder sina kunder. Vi kan fritt välja bland alla dessa färger till våra pannband. Vi kan göra enfärgade och även kombinationer med 2-3 färger. Inför Globen hoppas vi få hem några fina kombinationer med 3 färger, lite unika och utstickande MEN tyvärr har priserna höjts på kristallerna så våra priser kommer att förändras inom kort på hemsidan. Passa på att köpa nu innan det ändras. Leveranstiden på dessa kombinationer tar lite tid så vi hoppas få hem dem innan mässan, annars kommer det till årsskiftet. 
 

Sweden International Horse Show 2014 Friends Arena

HÄR har jag hittat lite information som kan vara kul att läsa. Mer kommer när jag får mer information från Stockholm.
 
Torsdag 27 november 16.00 – MÄSSPREMIÄR
Ny utökad ridsportmässa slår upp portarna inne på arenan. Friends Arena bjuder på ca 10 000 m2 med utställning, paddock och uppvisning av Sveriges alla hästraser. Mässan är öppen för alla med biljett till något av dagens evenemang. Det går inte att köpa entrébiljett till mässan separat. Mässentrén gäller endast samma dag som evenemangsbiljetten.
 

Inlösenavtal, kortterminal, kassaregister...

Idag har det gått samtal till olika företag som hjälper oss med inlösenavtal, kortterminal och kassaregister inför Stockholmsmässan. Vi har inte ett löpande avtal för kortterminal utan måste inför varje mässa skaffa korttidshyra. Från början hade vi som tanke att använda oss utan Izettle kassaregister och betallösning men det kostar ganska mycket, de tar betalt i % av försäljningen och för oss blir det mer lönsamt med fast kostnad från annat bolag än detta då vi säljer såpass mycket. Lite synd då det hade varit smidigt med kassaregister i Ipaden. Nu får vi istället hyra kassaregister men som sagt - det blir billigare! Hoppas nu alla följer lagen och har kassaregister godkänt av skatteverket på mässan (det slarvades ganska så mycket med detta under mässan i Göteborg vill jag lova, inte av oss men av andra). Det är tråkigt för oss andra som är lagliga och har kassaregister, betalar för det..så får andra stå och sälja utan hela helgen... 
 
Nu väntar jag på mail med avtal om kassaregistret och två mail om kortterminal så får vi se vilken kortterminal vi får bäst pris hos. 
 
 

Friends Arena!

Vi ser verkligen fram emot mässan i Friends Arena som börjar 27 november - 30 november. Vi håller på att planerar sista "hetsbeställningarna" inför mässan. Det tar ju lite tid med produktion osv så vi har inte all tid i världen på att vela, idag eller imorgon ska det vara spikat. 
 
Kommer en del överraskningar till mässan, hoppas Ni kommer gilla dem :)
 

...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Väntar på bilder

Väntar på bilder av olika material som vi ska använda oss av på våra nya produkter. Jag har fått en del bilder och det ser verkligen lovande ut! Hoppas nu proverna blir lika bra som det är tänkt. På söndag kommer förhoppningvis dessa bilder ligga i min inkorg. 
 

SÄLJES!

SÄLJES! Pannband med vita pärlor och strass i turkos. Supersnyggt! Vi har bara ett fåtal exemplar och Ni har chansen att köpa ett direkt här via bloggen (la upp det på Facebook-sidan igår). Pris 399 kr inkl frakt! Finns svart läder storlek cob och full, brunt läder storlek full + kandaranpassat full. Maila info@kyroridinggear.com vid intresse. Först till kvarn!
 

Amazing!

Tänka sig att Breeze nästan kan använda alla mina gamla täcken trots att hon är en större häst! Hon är faktiskt inte så lång i ryggen så 140 cm är perfekt för henne. Det är skönt att kunna fortsätta använda mina täcken som jag haft för de är väldigt bra och jag tycker om dem. Så Nu har Breeze följande täcken.
 
Horseware bomullstäcke
Horseware fleecetäcke
Horseware svetttäcke
Horseware regntäcke
Kyro Riding Gear regntäcke med avtagbar hals
Okänt märke regntäcke med fleecefoder
Horseware 150 g innetäcke
Bucas 300 g innetäcke
2 x Kyro Riding Gear 200 g vintertäcke med avtagbar hals
Horze 400 g vintertäcke med avtagbar hals och magplatta
 
// Malin
 
 

Spoga-mässan

Vi blev inbjudna att träffa en av våra leverantörer nu under Spoga-mässan men tyvärr hade vi ingen möjlighet att åka i år - får bli nästa istället. Supertråkigt att missa men ibland får faktiskt privatlivet vara viktigare. 
 
Jag hade så gärna varit där i år och trendspanat men får nog säga att jag har ganska bra koll ändå - tur :)
 
Så nästa år spikar vi spoga-mässan och massa spännande väntar oss nästa år. Ni kommer såklart få följa med här på bloggen, den kommer alltid finnas kvar oavsett hur framtiden blir. 
 
 
Idag har jag suttit med designen på en ny logo vi ska ha på ett par nya produkter. Jag har gjort en logo tidigare i rubber men det va längesedan, den till hästtäckena. Kommer Ni ihåg dem? Nu är logon till något helt annat ändamål och jag vill att den ska vara enkel och snygg! 
 
 
// Malin
 
 
 

FUCHSIA!

Vi har fått in lager på våra rhinestones igen, Ni hittar dem HÄR! Nu har vi även en ny färg som vi inte haft innan som heter Fuchsia! Otroligt vacker lyster och klarhet på kristallen. Min nya favoritfärg! // Malin
 

GRÅTT ÄR SNYGGT!

Jag älskar det gråa schabraket från oss! Kyro Riding Gear och modellen heter Crown View. Schabraket har godkänd logo för tävling och matchande öronhuva finns till! Säljs som set för 499 kr - hur billigt? Perfekta tävlingsschabraket där du garanterat syns! Kanten är i blank silver och passpoalerna är silverglitter, logon har silver kristaller! Finns även i dressyrmodell för den som önskar supersnyggt tränings-/meetingsschabrak.
 

Breeze!

Vackra Breeze i snyggaste tränset och KOLLA pannbandet! Tyvärr är det mycket finare IRL - svårt att fånga på bild och hästen vill inte stå still med öronen framåt. Ser Ni schabraket BTW? De är vårt grå snygga schabrak med silverkant och silverglitter passpoaler. I LOVE IT! Bild kommer i nästa inlägg.
 

Närbild pannbandet!

Fotade en närbild på pannbandet som jag la upp på Instagram tidigare idag. Visst är det amazing? Jag använder det själv på min häst Breeze just nu och det glittrar mest av alla pannband i sadelkammaren (och vi har mååååånga träns där med tanke på att vi är ett stort stall). Det fångar verkligen blickar och med all rätt, alla vill ha det!
 
 

Idag!

Idag åker paktet iväg till kunder, hann packa alla även de som kom imorse. En kund är från Estland och beställde ett jättefint träns med 5-radigt pannband med pärlor, Crystal AB och Crystal matchat med aachennosgrimman i svart reptilmönster. Två av mina favoriter så det va jättekul att någon i Estland har så bra smak :) Hoppas på att få kundbilder sen!
 
 
 

Softy leather

Jag är mycket förväntansfulla inför vår butikskollektion. Vi har ett par produkter som är tillverkade i Softy leather för den där mjuka härliga känslan. Jag är väldigt spända över att få se våra samples på softy tyglarna. Är själv väldigt noga med vilka tyglar jag rider med, känslan måste vara perfekt. Hittar jag ett par favorittyglar så har jag svårt att byta ut dem. Nu hoppas jag att dessa softy ska kännas så rätt att jag byter direkt :) 
 
Dessa tyglar ska ingå i butikskollektionen om vi blir nöjda med dem såklart. De kommer alltså INTE gå att köpa på hemsidan utan man får vända sig till närmsta återförsäljare. Spännande!
 

Nya produkter

Vi har några nya produkter på gång som är såååå fina. En del av dem använder man i sin dagliga ridning medans några är guldkorn som används på tävling och på träning/kurser för att man ska känna sig sådär extra snygg! Längtar efter att få visa Er men Ni får ha tålamod ett litet tag till!