Här hittar Ni oss!

 

Redan i måndags

Paketet kom redan i måndags fyllt med godsaker. Bland annat dessa:

18:e Februari

Paketet kommer hit på onsdag nästa vecka. Perfekt! Produkterna kommer börja säljas på mässan i Göteborg sedan efter det på hemsidan. Spännande! Riktigt mycket fint och jag kommer lägga undan en del till mig själv också såklart :-) Ett måste är ett skärp. Så snyggt till instoppad piké.
inatt

Inatt låg jag och kom på två riktigt bra lösningar men vet inte riktigt om jag kommer ta det vidare eller inte, är inte min nisch direkt men man vet aldrig. Ska klura på det lite till sen får vi se om jag tar tag i saken efter mässan. 

Våra nya pannband, nosgrimmor och tyglar mm är påväg hit nu. Kliar i fingrarna, detta blir nog vår bästa leverans någonsin! Mässpriserna blir kanon så missa inte komma till vår monter och fynda!  


wohoo

Nu äntligen dyker våra fina skärp upp! Om ca 15 dagar är de här och jag har såklart redan paxat ett till mig själv. Dessa kommer säljas till mässpris! Riktigt prisvärda kan jag säga. Matchande pannband kommer givetvis också.

På bilden nedan...

De tre pannbanden på bilden nedan längst till höger är tillsalu samt det guldiga längst till vänster.
 
Guldfärgade kristaller tre rader är med mörkbrunt läder, storlek full 349 kr FRI FRAKT
Silverkristaller tre rader är med svart läder, storlek full 349 kr FRI FRAKT
Regnbågsfärgade kristaller tre rader är med svart läder, storlek full 349 kr FRI FRAKT
Regnbågsfärgade kristaller + pärlor är med mörkbrunt läder, storlek full 349 kr FRI FRAKT
 
Maila oss på info@kyroridinggear.com vid intresse.
 

Bill of Lading

Igår skickades B/L original, packinglist och invoice till speditionsbolaget så de kan förtulla ut schabraken och öronhuvorna åt oss ASAP. Det blir stressigt inpå mässan men vad har man för val? Nu blev det ju så bara för att de va fel på systemet just den dagen de skulle på fartyget.
Vi längtar efter dessa godingar sååå mycket nu!

fotograferingen

Riktigt lyckat resultat från fredagens fotografering. Nu är bilder redigerade och under Göteborg Horse Show kommer Ni förhoppningsvis se bilden någonstans. Var avslöjar vi närmare datumet. Hoppas nu resultatet blir lika bra som det känns just nu. 

Vår snygga modell är Sir Winston f09 e: Sir Gregory ee: Sir Donnerhall. Han är en riktigt snygg häst och gjorde sig perfekt som modell med sin uttrycksfulla blick och vackra välvda hals. Detta va hans första fotografering och han skötte sig exemplariskt. Han kommer garanterat dyka upp på fler produktbilder framöver.Göteborg Horse Show

Drömde inatt om mässan och att vi lämnade montern ensam för en stund och när vi kom tillbaka va båda rullställningarna med pannband borta! Gud vilken panik! Tur det bara va en dröm.

Nu är det inte långt kvar och vi ser fram emot att träffa alla fina kunder igen. Vi kommer ha otroligt bra erbjudanden som Ni inte vill missa, jag lovar! Så kom till oss och titta det första Ni gör! :-)

Funderar!

Funderar på att dra en till rolig utförsäljning på Instagram-sidan, det brukar bli väldigt populärt där! Har en del pannband som ska säljas ut kvar så kör nog en omgång redan idag. Håll utkik @kyroridinggear heter vi där, leta upp oss och följ är Ni gulliga!
 

Inför fotografering.

Igår testfotograferade jag lite hästar med svart bakgrund för att se om platsen jag valt (en öppning) skulle funka för att få så svart bakgrund som möjligt. Tyvärr inte med mina produkter på men på fredag ska den riktiga modellen fotograferas med träns och pannband från oss. Modellen jag valt ut för fotograferingen är en riktig snygging med stor bläs! Sir Winston heter han och jag hoppas han kommer göra sig bra som modell. På bilden nedan syns en annan snygging som fick bli testpilot lite snabbt innan han skulle ridas, Chapello f-09. Tanken är att de bilder som fotograferas ska användas i framtida marknadsföring. 
Lite tankar kring bilderna är att de ska ha just svart bakgrund och bara hästen kommer fram ur mörkret från en sidan. Han ska ha rundsytt träns med både 5-radigt och 3-radigt pannband i olika modeller. Knoppad snyggt och en välvd fin hals. Det krävs lite teamwork för att det ska fungera men jag tror Winston är lätt att få "nyfiken" på diverse föremål! 
 
OBS! Fotografiet tillhör mig och får inte lov att användas utan tillstånd!
 

Riktigt nära!

Nu är det riktigt nära tills att våra fina produkter dyker upp lagom till mässan. Det kommer massvis med nyheter och kan inte vänta med att visa Er :) Ska bli toppenskoj! 
 
Allt är fixat inför mässan nu, babs-terminal, kassaregister osv. Känns skönt att ha allt klart så man slipper stressa i slutet.