Missat closingtime...

I vanlig ordning har schabraken inte kommit fram i tid till Mumbai och missat closingtime med båten som åker på fredag. Då får de ligga kvar i hamnen till nästa fredag och då finally åka mot destination Göteborg. Detta medför såklart en otroligt tidspress för oss då vi hade ett datum som deadline och ja, det blir stressigt men gick förra gången så går nog denna med!!! Håll tummarna för oss!
 
 

Igen!

Nu kommer snart dessa godingar finnas att köpa igen.

Supererbjudande!

249 kr fri frakt inom Sverige! USD 40 inklusive frakt resten av världen :-) Iallafall ett av dessa kommer synas på häst i USA framöver, hur kul är det inte att de beställer ända från USA från mig? Tjejen som köpte schabraket har handlat ett gäng pannband tidigare så hon är nog nöjd. 
 
Maila oss visd intresse:
info@kyroridinggear.com
 
 

Instagram och nya bilder

Hejsan! Nu äntligen har jag kopplat ihop Kyro Riding Gears Instagram med bloggen. Så nu kan jag lätt visa Er som följer här bilderna också. Alla kommer inte alltid upp och de hamnar alltid på Instagram före, så följ oss där om Ni vill se allt först @kyroridinggear
 
Här kommer en bild som jag släppt på de nya schabraken som snart är påväg hit! Stor lycka över detta och vår nya fabrik som tillverkar dem!
 
Här är ett grönt med dubbla guldpasspoaler och 4 rader kristaller! Riktigt läckert och kommer såklart både för allround- och dressyrschabrak :-)
 
Vi har två olika designs påväg hit och detta ovan är en av dem. Färgerna som kommer är vit, svart, grå, grön, marinblå, royalblå och brun! Bra färger som är lätta att matcha :-)