New pictures

Idag har jag fixat alla bilder som ska komma upp på hemsidan. Håller på att lägga in dem nu men de publiceras inte förrän alla är uppe samtidigt.
 
 
 
 

TÄVLING!

Tävling på Instagram är igång! In där och tävla mer Er ---> @kyroridinggear
HÄÄR via datorn ---> INSTAGRAM
Ni har chansen att vinna detta snygga dressyrschabrak med kristaller runt hela! Supersnyggt och bra passform :)

Postförskott

Då flertalet missköter sig när de beställer på Postförskott har vi valt att ta bort det tjänsten. Nu kan man endast betala via förskott, PayPal eller Payson.
 

2-sortering, Instagram osv.

Våra 2-sortering säljer alltid så himla bra. Det är verkligen populärt att köpa dem och ingen bryr sig om att det har någon lite defekt. För får man det till sjukt bra pris är man nöjd ändå :) Pannbanden är det verkligen stor efterfrågan på varje gång vi säljer ut dem på Instargam. Instagram har verkligen blivit vårt ställe att sälja av sådant på! Perfekt tycker vi!
 
Vi har bara runt 1250 följare på Instagram ännu men tickar sakta men säkert uppåt. Ju mer aktiv jag är ju mer följer, så det är bara att ligga i. Vi kommer snart att ha en ny tävling på Instagram så följ oss där för att delta -@kyroridinggear
 
Vinsten är något riktigt snyggt så Ni vill inte missa Er chans :)
 
 

2-sortering!

Säljer av lite 2-sortering på Instagram! In där och kolla:
https://instagram.com/kyroridinggear/
 
 
 

Cob och Full

Har öronhuvor från vår gamla modell kvar så 200 kr inklusiver frakt såljer jag dessa för. 
Maila info@kyroridinggear.com
 
 

What a beauty!

 
Fördelen men min egna häst är att hon klär i allt! Hela tränset är från Kyro Riding Gear. Pannbandet är i fem rader med kristaller i Crystal. Förtillfället slutsålt men kommer att komma in igen. Även nosgrimman är slutsåld med avtagbar sölja och vi har inte bestämt om den modellen kommer att komma in igen. Vi älskar våra nosgrimmor med lack, de är mjuka och behagliga för hästen och håller sig snygga länge! Skulle man råka av misstag låta hästen klia sig mot något så det blir en rispa kan man lätt fylla i den med lite svart tuschpenna. 
 
Schabraket som Ni kan skymta lite av är ett varuprov som jag rider med för fullt. Jag älskar det! Dock kommer exakt detta inte komma till försäljning men Ni kommer inte bli besvikna på våra nya schabrak :)
 

SLUTSÅLD!

Nu är det skogsgröna dressyrschabraket med dubbla rader kristaller och två passpoaler i guld också slutsålt!
Jag förstår det då det är supersnyggt! Nu finns det många dressyr- och hoppryttare där ute med dessa godingar! Hoppas på att få kundbilder någon gång, det är alltid lika roligt.
 
Operation nya schabrak har redan börjat och vi har så snygg design på gång, något lite annorlunda men så himla snyggt! Jag tror att om Ni brukar gilla våra produkter så faller detta Er i smaken också. Tyvärr dröjer det innan jag kan visa Er av olika anledningar men Ni ska få se dem så fort de ligger på båten mot Sverige.
 
Vi hörs!
 
 

Göteborg Horse Show

Jisses vilket tryck det va på mässan, vi slog rekord i försäljning (rekord för Göteborgsmässan). Flertalet produkter sålde helt slut! Pannbanden va superpopulära, många modeller sålde slut redane fter två dagar (!) och vår nosgrimma med fem rader strass sålde också slut fort! KUL!
 
Våra schabrak kom inte förrän på fredagseftermiddagen men sålde ändå slut alla skogsgröna, marinblå, svart och royal i allround, i dressyr sålde svart slut. Kvar finns nu bara några enstaka i skogsgrön, marinblå och royal i dressyr och i allround korall.
 
Vill du köpa så kontakta oss på info@kyroridinggear.com
Schabraken kostar 399 kr (mässpris) + frakt 54 kr