Tvättråd schabrak

Det var längesedan det blev någon uppdatering här på bloggen, ursäkta för det! Förhoppningsvias åker våra schabrak till Mumbai redan nästa vecka och kommer med båten den 12/6 och beräknas vara i Göterborg den 14/7. Hinner de inte med denna båt (closingtime 9/6) så åker det med båten som går 19/6 och beräknas då vara här 21/7 (min fördelsedag). Vilket som spelar ingen roll men såklart ser vi helst den kommer med första båten. Det kommer flera färger denna gång; Royalblå, Marinblå, Mörkgrå, Vitt, Grönt, Svart, Brunt. Alla färger finns i både dressyr- och allroundmodell samt i två olika designs (förutom vitt som endast kommer i en design). De kommer med antingen guld- eller silverpasspoaler, vi hart valt utefter vad som passar färgen bäst. Kristaller är såklart ett måste, det har vi ju alltid på våra schabrak. 
 
Jag rider själv med både allroundschabraket på min hoppsadel och dressyrschabraket till min dressyrsadel och är supernöjd med passformen. Storleken är rymlig och är inga problem till sadlar med långa kåpor vilket jag vet att många har problem med att hitta det perfekta schabraket till!
 
Ett tips när Ni ska tvätta schabraken är att inte använda ett tvättmedel med blekmedel i för då förstör Ni färgen. Vänd även schabraket ut och in så utsidan inte skrapas mot trumman. Har man kristaller på schabraket kan man med fördel tvätta det instoppat i en stor tvättpåse eller alternativt använda sig utav ett örngott. När Ni ska torka schabraken efter tvätt använd aldrig torktumalre utan häng schabraket slätt och fint. Våra scharak håller formen efter tvättemn och behöver inte dras i kantband men vi vet att många märken gärna krymper lite så då är det bäst att dra lite försiktigt i dem när de är blöta så de inte krullar sig! Tur Ni slipper det med våra schabrak va? Tycker det är så himla tråkigt när de tappar formen efter tvätt.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback